Meest

gekozen

Beautybox - Treets Traditions Revitalising ceremonies - Large

€ 34,95

+4,95 verzendkosten

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Alle 2 soorten
  • Thumbnail

    Large
    € 34,95

  • Thumbnail

    Medium
    € 18,95

Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Verwen iemand met deze heerlijke Revitalising ceremonies beautybox!

Wie gun jij een dagelijks moment van ontspanning? Deze Revitalising Ceremonies beautybox is een echte verwennerij! De Treets Traditions Revitalising Ceremonies giftbox bestaat uit een shower gel, massage olie en een handdoek. Deze beautybox van Treets maak je ook nog eens extra persoonlijk met een eigen foto en tekst op de verpakking. Met een supermooi design heb jij een echt originele verrassing voor iedere vrouw!

De heerlijk geurende douchegel van Treets met traditionele wilde tijm en cranberry geeft de cellen een boost. Het rijke en zachte schuim helpt de huid te beschermen en geeft vernieuwde energie. Geniet van de natuurlijke massage olie die verrijkt is met cranberry en wilde tijm. De massage olie stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een soepele huid! Met de handdoek en de persoonlijke verpakking heb jij een compleet wellness pakket van Treets!
Productinfo
Meer informatie over de Treets Traditions Revitalising ceremonies beautybox:
Merk: Treets
Inhoud: douchegel 200ml; massage olie 150ml, witte handdoek
Afmeting beautybox: 36,5 x 24 x 7,5 cm
Afmeting handdoek: 100 x 50 cm
Materiaal handdoek: 100% katoen, 400gr/m2
Geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.

Meer informatie over Treets:
Treets Traditions gaat wereldwijd op zoek naar kennis en tradities op het gebied van lichaamsverzorging. Treets verwerkt deze eeuwenoude tradities in haar producten om de mensen de tradities te laten herontdekken. Treets zorgt ervoor dat kennis en tradities uit het verleden niet vergeten worden.

De Treets Traditions producten zijn gebaseerd op de kennis uit het verleden en aangepast aan de wensen van nu. De Treets producten zijn vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën. Met een hoog aandeel natuurlijke ingrediënten die verrijkt zijn met heerlijke, luxe parfums.
+ Lees verder