Meest

gekozen

Geboorteboeket - Jongen

€ 19,95

+7,95 verzendkosten

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Alle 3 soorten
 • Thumbnail

  Geboorteboeket
  € 19,95

 • Thumbnail

  Geboorteboeket - Middel
  € 29,95

 • Thumbnail

  Geboorteboeket - Groot
  € 44,95

Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Verras de ouders van een jongen met dit prachtige geboorteboeket!

Hoera een jongen! Ken jij iemand waar pas een jongen geboren is of iemand die een jongen verwacht? Laat dan dit prachtige geboorteboeket bezorgen bij de kersverse of aankomende ouders! Dit geboorteboeket bestaat uit verschillende soorten blauwe bloemen en groen blad. Een originele manier om iemand te feliciteren met de komst van een kleine spruit. Ook leuk als verrassing op een babyshower!

Alle boeketten worden rechtstreeks vanaf de bloemenveiling verpakt en verstuurd. Zo ben jij verzekerd van kakelverse bloemen van de allerbeste kwaliteit! Is het kindje in het ziekenhuis geboren? Geen probleem, dan laat je het geboorteboeket gewoon daar bezorgen. Daarbij wordt het boeket in een luxe cadeaudoos inclusief vaas bezorgd zodat je de bos bloemen meteen weg kunt zetten. Ook kun je een gratis cadeaukaartje toevoegen met je boodschap voor de ouders. Dat is nog eens een fleurige verrassing!
Productinfo
Meer informatie over het geboorte boeket - jongen:
Prachtig boeket met blauwe Phlox, Delphinium, Trachelium, Agapanthus, distel en diverse soorten blad o.a. beregras, roebelinni en treefern.
Aantal bloemen: 15
+ Lees verder