Valentijnsboeket

€ 34,95

+7,95 verzendkosten

10 van 10
1 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Verover jouw Valentijn met dit prachtige Valentijnsboeket!

Wil jij iemand echt verrassen op Valentijnsdag? Laat dan een prachtig Valentijnsboeket bij jou of je Valentijn thuis bezorgen! Zo maak je pas echt een onvergetelijke indruk. Of je iets zoekt voor je stille liefde of je vaste partner met dit Valentijnsboeket zit je zeker goed! Maar ook je moeder of je beste vriendin kun je laten weten hoeveel ze voor je betekenen met dit leuke boeket.

Het Valentijnsboeket wordt geleverd in een gratis vaasje en een cadeaukaartje met jouw boodschap. Uiteraard is het ook mogelijk om het boeket volledig anoniem te versturen. Wij bezorgen de bos bloemen zelfs op Valentijnsdag zelf aan huis. Je kunt nu al jouw Valentijnsboeket bestellen en kiezen voor een latere afleverdatum. Zo heb je er geen omkijken meer naar en weet je zeker dat je niet vergeet een cadeau te kopen!
Productinfo
De bloemen worden afgeleverd op de door jou aangegeven datum door een gespecialiseerde vervoerder waarbij je via Track & Trace kunt volgen wanneer het boeket bezorgd wordt. Zo verstuur je simpel én snel de meest verse bos bloemen. Een boeket bloemen bezorgen was nog nooit zo gemakkelijk!

Meer informatie over het Valentijnsboeket:
Inhoud: rode en roze rozen, alstroemeria’s, lelie’s, hypericum, lisianthussen en diverse bladsoorten.
+ Lees verder
Klantenbeoordeling
Klantenbeoordeling
Gemiddelde score
10

van 10

Opbouw score
1
0
0
0
0
Aantal beoordelingen
1
Reviews van Valentijnsboeket
Door Monique op 19-02-2013
10 van 10
Alles keurig op tijd geleverd en alles netjes verpakt echt super service dit raad ik iedereen aan en ook goeie feedback over de mail van status van de zending toppie ga zo door