Chocolade Kerstkaart - Klein Puur

€ 14,95

+2,95 verzendkosten

9.2 van 10
17 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Alle 2 soorten
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Geef een heerlijke ambachtelijke chocolade kerstkaart met eigen foto en tekst cadeau!

Een super originele kerstkaart? Dit is niet zomaar een kerstkaart, maar een heerlijke chocolade kerstkaart voorzien van jouw eigen foto en tekst! Maak een bijzonder gebaar en verstuur een originele chocolade kerstkaart, speciaal bedrukt voor de kerst!

Kies in onze handige foto-editor uit diverse leuke kerstdesigns en maak een unieke kerstkaart met jouw eigen foto en tekst. De kaart wordt gemaakt van heerlijk ambachtelijke Callebaut chocolade en is verkrijgbaar in verschillende soorten chocolade.
Productinfo
Meer informatie over de chocolade kerstkaart:
Smaak chocolade: puur
Afmetingen: 13x9 cm
Gewicht: ±130 gram
Extra: de kaart heeft altijd een toplaag van witte chocolade!

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie Callebaut Chocolade
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade, deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Het wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!
+ Lees verder