Chocolade - Kerstman

€ 19,95

+5,95 verzendkosten

10 van 10
1 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Geef een chocolade kerstman gepersonaliseerd met je eigen foto, logo of tekst cadeau!

Haal de kerst in huis met een overheerlijke chocolade Kerstman! Deze chocolade Kerstman wordt nog leuker gepersonaliseerd met je eigen foto en tekst. Dit is zeker een heerlijk cadeau voor de kerst of als verrassing onder de boom!

Jouw foto, tekst of eigen ontwerp worden gedrukt op een wit chocolade plaatje op de buik van de Kerstman. De Kerstman zelf is ambachtelijk gemaakt van echte Callebaut melkchocolade, met witte en pure chocolade details. Het lekkerste kerstcadeau met een persoonlijk tintje!
Productinfo
Meer informatie over de chocolade Kerstman:
Hoogte: 25 cm
Gewicht: ±400 gram
Chocolade: melkchocolade met witte en pure chocolade details
Bedrukking: eetbare inkt op wit chocolade plaatje

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie Callebaut chocolade:
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade, deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Het wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!
+ Lees verder