Choco Lolly - Rond (5)

€ 14,95

+2,95 verzendkosten

9.1 van 10
22 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Alle 2 soorten
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Geef heerlijke ambachtelijke chocolade lolly's met foto cadeau!

Op zoek naar een originele traktatie, bedankje of cadeau voor het behalen van een zwemdiploma? Deze heerlijke chocolade lolly's zijn extra leuk met een mooie foto en naam erop. Geef vijf heerlijke ambachtelijk gemaakte Belgische Callebaut chocolade lolly's met foto cadeau!

Kies je liefste foto, tekening of afbeelding en plaats vervolgens je eigen tekst op de lolly. De lolly's zijn te verkrijgen in witte, melk en pure chocolade. Het bovenste laagje van de lolly's waar de foto op komt is altijd gemaakt van witte chocolade. Dit cadeau zorgt gegarandeerd voor een blije verrassing!

Productinfo
Meer informatie over de ronde lolly's:
Afmeting bedrukking: 3,5 x 3,5 cm
Aantal: 5 lolly's
Smaak: pure chocolade

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie Callebaut Chocolade Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade, deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Het wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!
+ Lees verder