360° beeld

Chocolade - Pump

€ 19,95

+5.95 verzendkosten

8.7 van 10
9 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Aflevering op datum en adres naar keuze
In cadeauverpakking + gratis cadeaukaartje
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
Omschrijving

Geef een grappige chocolade pump met je eigen foto en tekst cadeau!

Vrouwen houden van twee dingen: schoenen én chocolade. Deze grappige chocolade pump is daarom het ideale cadeau voor iedere dame! De pump is ook nog eens gevuld met een zakje heerlijke chocolaatjes. Met zo'n bijzonder geschenk lever je dus een bijdrage aan haar schoenencollectie en chocoladeverslaving tegelijkertijd. Ze zal je eeuwig dankbaar zijn!

Je maakt de chocolade pump nog unieker door 'm te bedrukken met je eigen foto of tekst en een leuk design te kiezen. Jouw persoonlijke ontwerp wordt geplaatst op de cirkel van witte chocolade op de voorkant van de pump. De opdruk is uiteraard ook volledig eetbaar!

Let op: Om een optimale kwaliteit te waarborgen verzenden wij boven de 25 graden geen chocolade. De chocolade kun je uiteraard al wel bestellen, deze wordt dan z.s.m. verzonden als de temperatuur weer laag genoeg is. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.
Productinfo
Meer informatie over de chocolade pump:
Chocolade: melk, opdruk op plaatje van witte chocolade
Hoogte: 15 cm
Gewicht: ±240 gram
Extra: De onderkant en hak van de pump zijn verstevigd met een laagje pure chocolade. De schoen zelf is gevuld met heerlijke chocolaatjes!

Meer informatie Callebaut Chocolade:
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke, Belgische Callebaut chocolade. Deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Deze chocolade wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derdewereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!

+ Lees verder