360° beeld
€ 19,95

+5.95 verzendkosten

Staffelkorting?

8.5 van 10
2 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Moederdag voor € 9,95
Aflevering op datum en adres naar keuze
In cadeauverpakking + gratis cadeaukaartje
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
Omschrijving

Geef een heerlijke chocolade schoen met je eigen foto en tekst cadeau!

Ben jij op zoek naar een origineel én lekker cadeau? Verras iemand dan met deze supersmakelijke chocolade schoen! De schoen is ook nog eens gevuld met een extra zakje heerlijke chocolaatjes. Dat wordt smullen!

De schoen is mooi afgewerkt met accenten van witte chocolade. Je maakt je chocolade schoen nog unieker door 'm te bedrukken met je eigen foto of tekst en een leuk design te kiezen. Jouw persoonlijke ontwerp wordt geplaatst op de cirkel van witte chocolade op de voorkant van de schoen. De opdruk is uiteraard ook volledig eetbaar!

Let op: Om een optimale kwaliteit te waarborgen verzenden wij boven de 25 graden geen chocolade. De chocolade kun je uiteraard al wel bestellen, deze wordt dan z.s.m. verzonden als de temperatuur weer laag genoeg is. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.
Productinfo
Meer informatie over de chocolade schoen:
Chocolade: melk, opdruk op plaatje van witte chocolade
Hoogte: 12 cm
Gewicht: ±350 gram
Extra: De onderkant van de schoen is van pure chocolade. De schoen zelf is gevuld met heerlijke chocolaatjes!

Meer informatie Callebaut Chocolade:
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke, Belgische Callebaut chocolade. Deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Deze chocolade wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derdewereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!

+ Lees verder