Chocolade Ster

€ 19,95

+2,95 verzendkosten

9.7 van 10
6 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Geef een heerlijke chocolade ster met foto cadeau!

Lekker, origineel en bijzonder, met een leuke foto of tekst in het midden van de ster. Zo'n bijzonder smulcadeau maakt indruk, zeker wanneer je een mooie foto plaatst op de chocolade ster van haar, hem, van jullie beiden of van jezelf.

Nu in nieuwe stervorm en verpakking van transparante hardfolie, zo zie je altijd het unieke cadeau. Keuze uit vele mogelijkheden voor een smakelijke verrassing zoals melk, puur en wit. Om de foto zo goed mogelijk naar voren te laten komen is de bovenkant van de ster altijd van witte chocolade. Deze chocoladesterren vallen bij iedereen in de smaak, zeker weten!

Productinfo
Meer informatie over de chocolade ster:
Afmetingen: 17,5x14,5 cm
Gewicht: 220 gram
Smaak: melk, puur en wit

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie Callebaut Chocolade
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade, deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Het wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!
+ Lees verder