Meest

gekozen

Chocolade - Sinterklaas

€ 12,95

+5,95 verzendkosten

8.3 van 10
3 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Alle 2 soorten
  • Thumbnail

    Sinterklaas
    € 12,95

  • Thumbnail

    Piet
    € 12,95

Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Geef een heerlijke chocolade Sinterklaas met foto, logo of tekst cadeau!

Geef dit jaar echt iets heerlijks met Sinterklaas, verras je kinderen, vrienden of familie met echte Sinterklaas chocolade! Opgemaakt met je leukste foto, logo of tekst is dit zeker een heerlijk Sinterklaas cadeau voor in de schoen of voor pakjesavond! Een lekker cadeau voor je vrienden, familie of om zelf van te genieten!

Personaliseer de Sinterklaas chocolade met je eigen foto, logo of tekst. Kies uit de verschillende leuke kaders uit onze gebruiksvriendelijke foto editor en maak je chocolade Sinterklaas nog unieker. Je foto, logo of tekst wordt op de witte chocolade gedrukt die de Sint vasthoudt. De Sinterklaas zelf is gemaakt van echte Belgische Callebaut chocolade.
Productinfo
Meer informatie over de chocolade Sinterklaas:
Hoogte: 23.5 cm
Gewicht: ±200 gram
Chocolade: melkchocolade met wit plaatje

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie Callebaut chocolade:
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade, deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Het wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!
+ Lees verder