Housewarming
1998 cadeaus voor: Housewarming
Wat onze klanten zeggen
Bekijk alle 34775 beoordelingen (gemiddeld 9,1/10)
RemcoGeplaatst op 13-05-16

Was eenvoudig te bestellen en het resultaat was goed

8 van 10
EsterGeplaatst op 13-05-16

Goes en snel

10 van 10
GGeplaatst op 13-05-16

Leuk

8 van 10
lisaGeplaatst op 13-05-16

Snelle bezorging goed product

10 van 10
barbaraGeplaatst op 13-05-16

Geweldige cadeaus

10 van 10
KlaasjeGeplaatst op 13-05-16

Snel in huis en super voor elkaar

10 van 10
MartinGeplaatst op 13-05-16

De drie bestellingen die ik tot nog toe heb geplaatst voldoen aan de verwachting.

8 van 10
ireneGeplaatst op 13-05-16

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en levering.

10 van 10
MarjoleinGeplaatst op 13-05-16

Snelle en goede levering. Mooie producten

9 van 10
LiekeGeplaatst op 13-05-16

Super service en goede kwaliteit

10 van 10
KirstenGeplaatst op 13-05-16

ze leveren goede service, en ze hebben super leuke cadeau's voor vaders en moeders. eigenlijk wel voor..

9 van 10
SilvanaGeplaatst op 13-05-16

Hele leuke cadeaus voor zelf speciale dagen zoals moederdag of valentijn!

8 van 10

Housewarming cadeau

Geef een persoonlijk housewarming cadeau!

Steeds vaker wordt er na een een verhuizing een housewarming georganiseerd. Dat is voor de nieuwe bewoners namelijk wel zo makkelijk, omdat iedereen dan in één keer het nieuwe huis kan komen bewonderen. Een housewarming is een feestelijk moment waarop het huis ingewijd wordt met familie en vrienden.

Als je uitgenodigd bent voor een housewarming, dan is het gebruikelijk om de bewoners tijdens het feestje een cadeau te geven. Daarbij is het dan natuurlijk wel zo leuk als dat housewarming cadeau iets is wat in het nieuwe huis van pas komt. En natuurlijk wil je ook graag iets origineels geven, zodat jouw housewarming cadeau er echt uitspringt.

Housewarming cadeau tips

Maar hoe zorg je dan dat jouw housewarming cadeau opvalt tussen alle geschenken die de bewoners ongetwijfeld zullen krijgen? Door je housewarming cadeau te personaliseren met je eigen foto en tekst! Zo weet je zeker dat je met jouw housewarming cadeau absoluut zult opvallen en verrassen.

Bij YourSurprise vind je altijd de leukste cadeaus voor een housewarming. En je geeft in een handomdraai een persoonlijk tintje aan je housewarming cadeau met een mooie foto van de bewoners, hun namen of een inspirerende tekst.

Tip: Deurmat

Zorg voor een warm welkom met een leuke deurmat die je zelf kunt personaliseren. Kies je favoriete design en plaats er een foto en/of tekst in. Met deze deurmat krijgt de hal van de nieuwe woning direct een persoonlijk tintje. Met dit originele housewarming cadeau zullen de bewoners iedere keer dat ze hun huis betreden opnieuw blij zijn!

Tip: Wanddecoratie

Vaak zijn de muren van een nieuw huis nog wat kaal en moet de woning nog een beetje een persoonlijke invulling krijgen. Om daarbij een handje te helpen is een mooie wanddecoratie een erg geschikt housewarming cadeau. Laat een mooie foto op bijvoorbeeld een canvas, houten paneel of op aluminium drukken. Doordat je kunt kiezen uit zoveel verschillende materialen, zit er altijd wel iets tussen dat perfect bij het nieuwe huis past.

Tip: Dienblad met foto

De bewoners van het huis zullen ook na de housewarming natuurlijk nog regelmatig bezoek krijgen. Daarom is een dienblad met een eigen foto en tekst ook een heel leuk housewarming cadeau. Met dit unieke dienblad zullen de hapjes en drankjes voor de visite op een leuke en originele manier geserveerd worden. En bovendien kan zo'n persoonlijk dienblad ook dienstdoen als decoratie in de keuken of op de eettafel.