Jubileum
2246 cadeaus voor: Jubileum
Wat onze klanten zeggen
Bekijk alle 34821 beoordelingen (gemiddeld 9,1/10)
JessicaGeplaatst op 14-05-16

goede snelle service

9 van 10
JoskeGeplaatst op 14-05-16

Leuke en orginele kado's met een foto geef je het een persoonlijk tintje

9 van 10
Tulin Geplaatst op 14-05-16

Het is een vertrouwelijke website , Klantvriendelijk aan telefoon, Verkoopt goed kwaliteit !!! ..

10 van 10
MandyGeplaatst op 14-05-16

Er zitten hele leuke dingen tussen

10 van 10
FabiolaGeplaatst op 14-05-16

Omdat het heel apart is. Super mooi

10 van 10
Hans Geplaatst op 14-05-16

snelle service en goede producten

8 van 10
GerdieGeplaatst op 14-05-16

Een geweldig cadeau.

8 van 10
NandaGeplaatst op 14-05-16

Geweldige kwaliteit

9 van 10
SharonGeplaatst op 14-05-16

Goede service, op tijd in huis, zag er erg mooi uit, leuk / origineel assortiment!

10 van 10
ElsGeplaatst op 14-05-16

Makkelijk gevonden ( ik zocht tshirt bedrukken), makkelijk bestellen, dag erop was het er: fijn!

8 van 10
SylviaGeplaatst op 14-05-16

Het pakketje werd snel en goed thuis bezorgd.

8 van 10
DagmarGeplaatst op 14-05-16

Je kan kiezen wanneer ze het brengen, en ze leveren het snel en het is uiteraard mooi

8 van 10

Jubileum cadeau

Vier jouw jubileum met een origineel cadeau!

Een jubileum is heugelijke herdenking van een gebeurtenis die een aantal jaren geleden gebeurd is. Zo kan een verjaardag met een jubileum worden gevierd, het aantal jaren dat mensen getrouwd zijn, maar ook het indiensttreden van personeel kan gevierd worden door middel van een jubileum.

Het meest voorkomende jubileum dat gevierd wordt is het 12,5 jarige huwelijk, dat ook wel een koperen huwelijk wordt genoemd. Ook een zilveren huwelijk bij 25 jaar wordt vaak gevierd, net zoals een personeelslid wat 25 jaar of 40 jaar in dienst is. Omdat een jubileum een behaald succes is, een mijlpaal in iemands leven, hoort daar een feestje en natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Jubileum cadeau tips

Om tijdens een jubileum een echt uniek cadeau te geven biedt YourSurprise je de mogelijkheid om een cadeau te personaliseren met eigen foto en/of tekst. Bijvoorbeeld een heerlijke fles wijn met een foto van het trouwpaar of de jubilares op het etiket.

Maar ook een fotoalbum vol met mooie foto's van het trouwpaar of het personeelslid zal zeker voor leuke herinneringen zorgen. Niet alleen voor de ontvanger, maar ook degene die het fotoalbum bestelt zal de grootste voorpret hebben!

Tip: Oorkonde

Laat de jubilaris terug blikken op het jubileum door deze vast te leggen op een persoonlijke oorkonde. De oorkonde kun je zelf personaliseren met een eigen foto en tekst zodat die altijd passend is bij de gelegenheid! Zo geef je een blijvende herinnering aan een bijzonder jubileum.

Tip: Taart

Hoe leuk is het om het jubileum te vieren onder het genot van een heerlijke taart die je zelf kunt ontwerpen? Je kunt kiezen uit diverse smaken taart en afmetingen. Met een leuk design en een eigen foto en/of tekst van eetbare marsepein maak jij de taart extra speciaal!

De taarten komen van een ambachtelijke bakker die alleen werkt met de beste kwaliteitsproducten. Jouw persoonlijke taart wordt met zorg verstuurd via een speciale koerier zodat jullie tijdens het jubileum op en top kunnen smullen van een overheerlijke taart. Zo'n unieke taart maakt het jubileumfeest helemaal compleet!

Tip: Pen

Een persoonlijk gegraveerde pen cadeau doen tijdens een jubileum zorgt ervoor dat de speciale gelegenheid mooi wordt vastgelegd. In de pen kan namelijk de naam van een persoon of het jubilaris worden gegraveerd.

Een pen is een erg leuk cadeau om te geven aan een jubilaris op het werk. De medewerker wordt zo verrast met een uniek cadeau en zal met deze pen tijdens het werk herinnerd blijven aan het behaalde succes. Op deze manier heeft de ontvanger altijd een mooi aandenken aan het jubileum.