15 cadeaus voor:
Wat onze klanten zeggen
Bekijk alle 34686 beoordelingen (gemiddeld 9,1/10)
KimGeplaatst op 11-05-16

Snelle service

10 van 10
Marina Geplaatst op 11-05-16

De producten kunnen gemakkelijk ontworpen worden op de website, alles is duidelijk en overzichtelijk..

8 van 10
DeniseGeplaatst op 11-05-16

Leuk assortiment.

8 van 10
IrmaGeplaatst op 11-05-16

Was een goed en origineel cadeau dus erg te aanraden bij anderen

9 van 10
MartheGeplaatst op 11-05-16

Leuke producten.

9 van 10
KayleighGeplaatst op 11-05-16

Is precies wat je verwacht te krijgen

10 van 10
TimGeplaatst op 11-05-16

Fantastisch leuke site met ontzettend veel leuke & innovatieve ideeën.

10 van 10
SaskiaGeplaatst op 11-05-16

Goede service, snelle levering

8 van 10
DennisGeplaatst op 11-05-16

Alles is goed geregeld... het cadeau zelf en ook op tijd geleverd op zaterdag...

10 van 10
EstherGeplaatst op 11-05-16

Snelle service en goed product

10 van 10
lindaGeplaatst op 11-05-16

mooi afgewerkt produkt. leuk verpakt en vlot geleverd.

8 van 10
NaomiGeplaatst op 11-05-16

Goede service, mooi cadeau

10 van 10

Kalender met foto

De leukste kalenders met foto!

Met een kalender heb je een handig hulpmiddel om nooit meer een afspraak of verjaardag te vergeten. Op een kalender kun je per maand en per dag een notitie maken zodat je het niet zo snel zult vergeten. Je kunt natuurlijk een gewone kalender kopen met leuke afbeeldingen erop, maar een kalender ontwerpen van je eigen foto's is veel specialer en persoonlijker!

Met je mooiste foto's kun je eenvoudig een kalender maken waar je iedere keer met plezier naar kijkt. Je kunt de kalender helemaal zelf maken zoals jij wilt. Plaats er bijvoorbeeld per maand een leuke foto op die daarbij past zoals in september een foto met mooie herfstkleuren en in april een foto van jonge dieren.

Je hebt verschillende kalenders, zo kun je een wandkalender maken die je makkelijk op kunt hangen in de kamer. Of fleur je keuken op met een leuke keukenkalender. De keukenkalender is lang en smal en hierdoor ideaal om op te hangen in de keuken. Geen ruimte om een kalender op te hangen? Dan is een bureaukalender de oplossing. Je kunt deze kalender namelijk eenvoudig ergens wegzetten.

Naast een jaarkalender voor al je afspraken kun je ook een verjaardagkalender maken. Zo heb je per maand alle verjaardagen in een overzicht. Je kunt dan per maand kiezen om een foto te plaatsen van iemand die dan jarig is. Een verjaardagskalender is een superleuk cadeau voor een housewarming, zo zal diegene geen verjaardag meer vergeten.

Een fotokalender is uiteraard origineel om cadeau te geven, maar ook leuk om hem voor jezelf te maken. Zo kun je het hele jaar door genieten van je mooiste foto's. Heel leuk om naar te kijken en tegelijkertijd even snel alle afspraken door te lopen. Je kunt de kalender overal ophangen in de keuken, op het toilet, in de woonkamer of op het prikbord.

Een kalender is niet alleen handig om je eigen afspraken te onthouden, maar ook die van de andere gezinsleden. Met een speciale familieplanner kun je in één overzicht precies zien wie er welke dag welke afspraken heeft staan. Ook ideaal voor in een studentenhuis om de taken onder de huisgenoten te verdelen en vakanties te noteren.

Ben je veel onderweg en wil je toch op een leuke manier je afspraken bijhouden. Ontwerp dan een unieke foto agenda met maar liefst 66 foto's. De agenda heeft een weekindeling verdeeld over 2 pagina's. De notitiepagina's en het jaaroverzicht maken deze agenda erg functioneel en is ideaal voor op school, thuis of op het werk.

Met je leukste, mooiste en grappigste foto's maak je een persoonlijke kalender of agenda voor al je afspraken en verjaardagen!