Wat onze klanten zeggen
9.1
Bekijk alle 41916 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Marcelop 26-09-16

"Nee iets wat erg goed is in mijn ogen goeg en hier kan m.i.niets aan verbeter worden. Ik ben heel erg.."

10 van 10
MPop 26-09-16

"Ik heb het kado nog niet gegeven! Tot nog toe ging alles goed en ben ik tevreden. Vandaar mijn waardering.."

8 van 10
Marjaop 26-09-16

"Kan ik zo snel niet bedenken maar als ik een 10 geef zou dit betekenen dat alles perfect is. Er zijn.."

8 van 10

Koffer


Reizen wordt voortaan nog leuker met een unieke, persoonlijk koffer! Laat de koffer bedrukken met je eigen foto, logo of afbeelding en op reis gaan zal niet meer hetzelfde zijn. Nooit meer je koffer kwijtraken op de bagageband of niet weten of je wel de goede koffer in handen hebt, want met dit geweldige cadeau herken jij jouw koffer voortaan in één oogopslag.

YourSurprise heeft vele verschillende soorten en maten koffers, die je allemaal kunt laten bedrukken met je eigen ontwerp. Zowel onze Princess koffer als de Claymore trolley zijn comfortabel, van de beste kwaliteit en zullen zorgen voor een onbezorgde reis. Maak de koffer onderscheidend met je eigen foto, logo of afbeelding en je reist voortaan geheel in stijl de wereld over.

Een persoonlijke koffer is het ideale zomercadeau voor ieder reislustig type of een prachtig en origineel huwelijkscadeau voor de huwelijksreis. Kortom een koffer met foto is de start van een onvergetelijk avontuur!

Trolley

Lange wachtrijen op de luchthaven voorkomen? Reis dan makkelijk en snel met een unieke trolley. Een trolley voldoet aan de afmetingen van handbagage en kan mee worden genomen in het vliegtuig, zo bespaar je een hoop tijd en heb je jouw bagage de gehele reis bij je. Een trolley is zeer geschikt voor korte vakanties, een citytrip of zakenreis. Laat de trolley bedrukken met je leukste foto, zodat je tijdens het reizen keer op keer kan genieten van je favoriete fotomoment.

Princess koffer

Ontwerp in een paar stappen je eigen persoonlijke Princess koffer! Een Princess traveller fotokoffer is ruim, sterk en super licht van gewicht, waardoor je nog meer kilo’s mee kunt nemen op reis. De harde Princess koffer heeft 4 zwenkwieltjes waardoor reizen met deze koffer zeer comfortabel is. Maak de Princess traveller fotokoffer uniek met je eigen foto of afbeelding en jouw reis kan beginnen!

Fotokoffer

De mooiste koffer ontwerp je zelf! Met je eigen foto, logo of afbeelding maak je een persoonlijke fotokoffer die overal opvalt. Zo hoef je nooit meer op zoek naar je koffer, maar springt hij er op iedere bagageband uit.

Wordt de Princess koffer in de familie door alle familieleden gebruikt, maar willen jullie toch allemaal de koffer naar eigen wens en stijl ontwerpen? Ook dat kan! Laat dan ieder familielid een eigen Princess foto inlay ontwerpen met zijn of haar favoriete foto. Zo krijgt iedereen alsnog een persoonlijke fotokoffer geheel naar eigen wens.

Olli trolley

Ga op reis met Olli en zijn vrienden! Ontwerp je eigen unieke Olli trolley en neem het dappere olifantje voortaan overal mee naar toe. De Olli trolley ontwerp je heel makkelijk. Kies één van de leuke Ollimania familie designs en voeg jouw naam toe. Zo kan iedereen zien wie er gezellig met Olli op reis is.
+ Lees meer...