Meest

gekozen

Verkade chocoladeletter (Melk)

€ 6,95

+2,95 verzendkosten

9.0 van 10
3 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Alle 3 soorten
 • Thumbnail

  Melk
  € 6,95

 • Thumbnail

  Hazelnoot
  € 6,95

 • Thumbnail

  Puur
  € 6,95

Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Verras iemand met de lekkerste Verkade chocoladeletters in een persoonlijke verpakking!

Vind jij iemand geweldig, dapper, lief of juist enorm aantrekkelijk? Laat dit dan weten op een wel heel unieke manier! Verstuur heerlijke Verkade chocoladeletters in een persoonlijke verpakking. Kies de letter van het woord waar jij de ontvanger mee wilt omschrijven en maak zo een hele originele verpakking. Zo kun je de A kiezen omdat je iemand zo aardig vindt, de B omdat je iemand zo bijzonder vindt en ga zo maar door. Een superleuk cadeau voor pakjesavond, als schoencadeautje of gewoon zomaar om iemand te verrassen. Je zegt meer met een chocoladeletter van Verkade!

De Verkade chocoladeletter is gemaakt van 135 gram waanzinnig lekkere chocolade. Je kan kiezen uit melk, hazelnoot of pure chocoladeletter. De Verkade chocoladeletter wordt verpakt in een sleeve. De naam van de ontvanger en de motivatie achter de chocoladeletter komt op de voorkant van de sleeve te staan. Op de achterkant heb je nog de mogelijkheid om een leuke foto van de ontvanger (of jullie samen) en een persoonlijke boodschap toe te voegen. Verstuur dit smakelijke cadeau meteen naar de ontvanger of geef het zelf cadeau en laat het bij jezelf bezorgen. Zo heb jij een complete verrassing waar de ontvanger zeker van zal smullen!
Productinfo
Meer informatie over de Verkade chocoladeletter:
Smaken: Melk, Puur en Hazelnoot
Afmeting: 306 x 166 mm
Gewicht: 135 gram
Papier : 150 grams machine coated
Bedrukking : 1-zijdig in full colour

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.
+ Lees verder