Wat onze klanten zeggen
Bekijk alle 34821 beoordelingen (gemiddeld 9,1/10)
JessicaGeplaatst op 14-05-16

goede snelle service

9 van 10
JoskeGeplaatst op 14-05-16

Leuke en orginele kado's met een foto geef je het een persoonlijk tintje

9 van 10
Tulin Geplaatst op 14-05-16

Het is een vertrouwelijke website , Klantvriendelijk aan telefoon, Verkoopt goed kwaliteit !!! ..

10 van 10
MandyGeplaatst op 14-05-16

Er zitten hele leuke dingen tussen

10 van 10
FabiolaGeplaatst op 14-05-16

Omdat het heel apart is. Super mooi

10 van 10
Hans Geplaatst op 14-05-16

snelle service en goede producten

8 van 10
GerdieGeplaatst op 14-05-16

Een geweldig cadeau.

8 van 10
NandaGeplaatst op 14-05-16

Geweldige kwaliteit

9 van 10
SharonGeplaatst op 14-05-16

Goede service, op tijd in huis, zag er erg mooi uit, leuk / origineel assortiment!

10 van 10
ElsGeplaatst op 14-05-16

Makkelijk gevonden ( ik zocht tshirt bedrukken), makkelijk bestellen, dag erop was het er: fijn!

8 van 10
SylviaGeplaatst op 14-05-16

Het pakketje werd snel en goed thuis bezorgd.

8 van 10
DagmarGeplaatst op 14-05-16

Je kan kiezen wanneer ze het brengen, en ze leveren het snel en het is uiteraard mooi

8 van 10

Stickers maken

De mooiste stickers maken

Stickers zijn handig om iets te labelen. Je kunt ze vaak overal opplakken en is in vele verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Ze kunnen functioneel gebruikt worden door een merk of productinformatie te tonen, maar ook als versiering.

Kinderen gebruiken stickers vooral om te knutselen of krijgen ze als beloning om ze iets te leren. Daarnaast worden stickers tegenwoordig ook gebruikt om een vuilcontainer of een laptop op te vrolijken.

Maar je kunt stickers ook gebruiken om een deur te versieren. Een deursticker is ook nog super handig, zo weet je meteen wat er zich achter de deur bevindt. Met een leuke afbeelding erop maak je de deursticker nog specialer! Denk er ook eens aan om een sticker op de deur van het toilet of de badkamer te plakken. Nu hoeft niemand meer te vragen waar het toilet zit. Ideaal als je logees of visite krijgt.

Een sticker kun je ook uitstekend gebruiken bij een geboorte. Plak een leuke sticker op het raam als er een kindje geboren is. Je kunt de geboortesticker ontwerpen en daarbij ook nog een leuke afbeelding kiezen. Zo laat je iedereen op een originele manier weten dat er een kindje geboren is.

Of gebruik een sticker als er iemand jarig is, erg leuk voor een kinderverjaardag, maar zeker ook als iemand 50 jaar wordt. Een naam sticker op het raam is dan een leuke manier om de jarige te verrassen.

De stickers zijn eenvoudig te verwijderen en dus ideaal voor op een kinderkamer. Wanneer je kind zijn of haar sticker niet meer leuk vindt kun je hem er eenvoudig afhalen. Naast een kinderkamer kun je ook bijvoorbeeld de muur op zolder of van de speelkamer versieren met een unieke sticker!

Jij bepaalt zelf hoe de sticker er precies uit komt te zien. Zo kun je kiezen uit diverse lettertypes en kleuren. Zo maak je de sticker helemaal naar eigen zin. De stickers worden geleverd met plakinstructies, waardoor je de sticker gemakkelijk op kunt plakken.

De stickers kun je eenvoudig op een muur, raam of deur plakken. Je kan de stickers laten ontwerpen om ze aan de buitenkant of de binnenkant van een raam te plakken.

Maak snel van een naam, tekst of spreuk de leukste en origineelste sticker cadeau en vrolijk elke deur, muur of kamer op!