Beauty & Wellness

Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 47376 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Nicoleop 23-11-17

"Makkelijke site, mooi resultaat en goed verpakt! "

8 van 10
Truusop 23-11-17

"Ben dik tevreden en komt mooi op de afgesproken datum aan. Als ik weer n boekje wil geven weet ik.."

10 van 10
Jeroenop 23-11-17

"Prima product, snel geleverd "

9 van 10
Een persoonlijk verwencadeau!

Beauty en Wellness cadeau

Op zoek naar een verzorgend en persoonlijk cadeau? Hier vind je de heerlijkste cadeaus en verzorgingsproducten, verpakt in een geschenkverpakking met personaliseerbare papieren band!

Verwen jouw vriend, vriendin of jezelf natuurlijk met de heerlijke verzorgingsproducten uit deze goed gevulde beauty en wellness boxen. Zowel voor hem als voor haar vind je hier de heerlijkste cadeaus!

De verzorgingsproducten worden verpakt in een luxe geschenkverpakking met een persoonlijke wikkel met jouw eigen foto, logo of tekst. Zo maak je jouw cadeau nog leuker en persoonlijker!
Van een Body Care Set tot een heerlijke Parfum Giftset. Vind hier jouw ideale wellness selectie en verras met een persoonlijk cadeau!

Beauty en Wellness wordt vaak geassocieerd met vrouwen maar de mannen mogen zich ook af en toe een laten verwennen, voor hen heeft Yoursurprise speciale beautyboxen in het assortiment.

Voor de ultieme relaxatie heeft Yoursurprise een Wellness Arrangement dat tot de verbeelding spreekt. Laat je 2 dagen lang verwennen en geniet van een ontspannende lichaamsbehandeling tijdens deze belevenis.
+ Lees meer...