• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 73145 beoordelingen
J.M.G.M.
op 26-11-20

"Ik vond een 10 wat overdreven, vandaar die 9 maar ik vind jullie service perfekt en zal zeker vaker.."

9 van 10
Sandra
op 26-11-20

"Supersnelle service en in mooie verpakking! "

10 van 10
Rowena
op 26-11-20

"Hoi, ik ben zeer tevreden over het resultaat van het gepersonaliseerde cadeau (whiskeyglas met onze .."

10 van 10
Een leuke rij belevenis cadeau!

Rijden

Er graag even op uit? Gewoon op de weg of op een echt circuit. Een cadeau waar je iemand zeker mee verrast. Geef dan een échte belevenis op de weg cadeau!

Keuze uit verschillende belevenissen op de weg. Met de auto, op de motor, scooter of segway, er zijn heel veel leuke belevenissen op de weg die je iemand cadeau kan doen. Kies je meer voor rustig en relax of juist snel en spectaculair? Alles is mogelijk!

Een echte autofan? Wat is er dan leuker om in een echte BMW te rijden. Scheur rond in deze geweldige auto’s en beleef een onvergetelijke dag! Of ga voor een adrenaline kick en rij mee met piepende banden over het circuit of kruip zelf achter het stuur en ga Fun driften. Fun driften betreft een mix van slippen en driften op een natte gladde baan.

Liever een dagje rustig toeren? Ook dat kan! Kies dan voor een toertocht in een oude daf of op een Solex. Maak een mooie rondrit op de Solex en geniet van de natuurlijke omgeving. Je kunt de Solex tocht ook combineren met een leuke activiteit zoals boerengolf of een driegangen menu.
Of maak een heerlijk ontspannen ritje op een scooter. Een tocht op een scooter is ook nog eens een leuke manier om de omgeving te verkennen.

Altijd al willen weten wat je moet doen als je met de auto in de slip raakt? Het kan je zomaar overkomen, maar met een belevenis om een slipcursus te volgen ben je voortaan voorbereid.

Tijdens de slipcursus krijg je een gedeelte theorie die je daarna direct in de auto in praktijk gaat brengen! Deze belevenis is heel leerzaam om te volgen en het geeft ook een veiliger gevoel doordat je weet hoe je in bepaalde situaties moet reageren!

Liever niet op de weg rijden, maar op het strand? Ook dat is mogelijk, kies dan voor een avontuurlijke belevenis kite buggyen of blokarten. Ervaar de kracht en probeer de wind te gebruiken om met de vlieger je snelheid te bepalen en race over het strand!