• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 73165 beoordelingen
Kees
op 27-11-20

"top geregeld met geweldige snelheid "

9 van 10
Babeth
op 27-11-20

"Super leuke producten. Altijd heel mooi. Als er iets niet goed is, komt er meteen een goede oplossing.."

10 van 10
Thomas
op 27-11-20

"Mooi afgeleverd cadeautje "

9 van 10
Belevenis op het water?

Watersport

Een echte waterliefhebber? En eens echt relax genieten op het water of met hoge snelheid scheuren door het water? Geef dan een leuke belevenis op het water cadeau!

Altijd al eens willen kitebuggyen of blokarten? Geef dan iemand één van deze leuke belevenissen cadeau. Laat je krachten zien en trotseer de wind op het strand en ga kitesurfen of windsurfen. Of ga de uitdaging aan en trotseer het water in een raft.
Race over het water op een banaan, waterscooter of op een grote rubberen band (tube). Op zoek naar een rustigere belevenis ga dan kanoën, kajakken of stand up paddle boarden en probeer je evenwicht te houden op een groot surfboard.

Een combinatie van deze belevenissen is ook mogelijk met het banaanvaren arrangement.