• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Workshop

Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 73165 beoordelingen
Kees
op 27-11-20

"top geregeld met geweldige snelheid "

9 van 10
Babeth
op 27-11-20

"Super leuke producten. Altijd heel mooi. Als er iets niet goed is, komt er meteen een goede oplossing.."

10 van 10
Thomas
op 27-11-20

"Mooi afgeleverd cadeautje "

9 van 10
Workshop als cadeau?

Workshop

Een workshop cadeau doen? Creatief, ontspannend of uitdagend? Bekijk de verschillende workshops in de genoemde categorieën en geef een leuke workshop cadeau!

Op zoek naar een rustige workshop? Volg dan een creatieve workshop ring smeden. Onder vakkundige begeleiding ga je zelf een echte zilveren ring smeden. Je begint met opmeten van de maat en eindigt met het polijsten van de ring. Maak hem voor jezelf of verras je vriend(in) met deze unieke ring.

Leer de lekkerste cocktails maken tijdens de workshop cocktails shaken. Of ben je een echte liefhebber van wijn? Maak je eigen wijn en ontdek hoe makkelijk het eigenlijk is. Natuurlijk mag je jouw eigen gemaakte wijn opdrinken en krijg je een pakket mee voor thuis om het nog eens over te kunnen doen!

Ben je juist graag in de buitenlucht bezig en houd je van fotograferen? Kies dan voor een workshop fotografie. Tijdens de beachlife fotografie ga je met je digitale camera het strand op om prachtige plaatjes te schieten. Je wandelt over het strand en de pier om foto's te maken van het strand, de zee en de flora en fauna.

Zie jij het wel zitten om in de huid van een DJ te kruipen? Dan is de DJ workshop echt iets voor jou! Tijdens de workshop leer je de belangrijkste basistechnieken van een professionele DJ.

Of laat je talent zien en neem een liedje naar keuze op. Daarnaast krijg je een aantal zanginstructies en tips en wordt je nummer afgemixt door een geluidstechnicus.