Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Is jouw beste vriendin een enorme snoepkont? Of zoek je een mooi cadeau voor je vrouw of vriendin die niet van chocola en snoepjes af kan blijven? Goed nieuws, wij hebben 14 leuke én eetbare cadeautjes waar je ze echt héél blij mee zult maken! Je kunt natuurlijk mee helpen en alles lekker samen opeten, maar als jullie relatie je dierbaar is dan hebben wij maar één tip: afblijven!

Ok, nog één tip dan als we toch bezig zijn: combineer deze cadeaus met een extreem goede tandenborstel en tandpasta of een tegoedbon voor de tandarts...

Death by jullie-mooiste-foto-op-chocolade

Deze 4 cadeautjes vallen absoluut in de categorie: Death by Chocolate. Je zou bijna denken dat na het opeten van deze cadeautjes je geen chocolade meer zou kunnen zien, toch? De kunst is natuurlijk om er ééntje te nemen en de rest te laten liggen. Maar jij en ik weten wel beter, dat is een onmogelijke opgave. Je kunt kiezen voor 15 stukjes chocolade, maar je kunt de chocolade-lover ook uitdagen met 60 chocolaatjes... Het leuke aan deze vier chocolade cadeau's is dat je er een gave foto op kunt laten drukken en dat de foto gewoon eetbaar is. De chocolaatjes hebben een laagje melkchocolade bovenop. Echt een gevalletje: nom, nom, nom. Zeker een cadeautje waar je de gemiddelde chocolate lover heel blij mee maakt...

Chocolade hartjes

Chocolade hartjes

Luxe bonbons giftbox

Luxe bonbons giftbox

Chocolade Hart

Chocolade Hart

Chocolade kaart

Chocolade kaart

De lekkerste chocola van grote merken

Zoek je een cadeau voor iemand die helemaal gek is van Milka chocolade? Of juist die persoon die Tony's Chocolonely niet kan laten liggen? Bij YourSurprise kun je de chocolaatjes van deze en andere merken laten personaliseren. Op die manier geef je chocolade van de bekende merken cadeau met daarop iemand z'n eigen naam en foto. Super tof toch? Er zijn diverse lekkernijen die je cadeau kunt geven. Kies voor een vulling van hazelnoot-nougat crème (de Milka-chocolaatjes in hartjes vorm) of een heerlijke melkvulling (de Milka-chocolaatjes in de vorm van bloemetjes), ga voor Karamel-Zeezout (Tony's Chocolonely) of ga voor de Celebrations met daarin Mars, Snickers, Bounty, Twix, Milky Way en Dove.

Verras de zoetekauw met een persoonlijke boodschap en zijn of haar naam op de originele verpakking.

KitKat Mini Mix box

KitKat Mini Mix box

Cadeaublik Oreo

Cadeaublik Oreo

M&M's cadeaupakket

M&M's cadeaupakket

Snoeppakket

Snoeppakket

Ik wil die, en die, en die, en die..... ik wil ze allemaal!

Voor de zoetekauw die niet kiezen kan.... hebben we een doos met de allerlekkerste bonbonnetjes. Je kunt kiezen uit 25, 36 en 49 stuks met allemaal een andere vulling. Van hibiscus-sinaasappel tot de traditionele praline. Voor de echte liefhebber is het een sport om ze allemaal te proberen en bij te houden welke de lekkerste is. Wel goed om even te melden: een aantal bonbons zijn gevuld met alcohol. Just so you know.

Je maakt dit cadeau helemaal af door de omslag te personaliseren met jouw eigen boodschap, jullie mooiste foto en de naam van de ontvanger. Is het meteen duidelijk van wie deze chocolaatjes zijn!

Candy heaven: toren met 200 lolly's

Ok, als we cadeautjes hebben die de hemel zijn voor de gemiddelde chocoladefan, dan moeten we natuurlijk ook iets hebben voor de extreme snoepkous. En natuurlijk hebben we dat. Wat dacht je van deze toren met daarin maar liefst 200 verschillende lolly's van het merk Chupa Chups? Van aardbei tot kersen, van appel tot cola en van aaardbei-toom tot frambozen-vanille. De echte snoepkont kan nog wel een puntje zuigen aan dit fantastische cadeau. Je kunt eenvoudig de bloem bovenaan de lolly personaliseren. Ook hier geldt: mijn naam erop, dus van mij. Afblijven!

Celebrations mix

Celebrations mix

Red Band magische feestmix

Red Band magische feestmix

Chupa Chups Toren

Chupa Chups Toren

Blog

Blog