Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Bestel nu jouw gepersonaliseerde kerstcadeaus en verras je dierbaren tijdens de feestdagen!

Gepersonaliseerde cadeaus

Gepersonaliseerde cadeautjes: geef een echt origineel cadeautje!

Vind je het soms ook lastig om te bedenken wat je iemand nu weer voor cadeautje gaat geven? Je wilt iets leuks regelen voor die housewarming, verjaardag of bruiloft maar wat is een leuk cadeau? En waar zitten de ontvangers echt op te wachten? Niets is zo vervelend als een cadeau geven of krijgen dat je toch niet gaat gebruiken of een cadeau wat iedereen geeft. Dan toch maar een cadeaubon of geld in een envelopje stoppen? Dat is niet nodig hoor! Er zijn nog een heleboel originele cadeautje die leuk zijn om te geven én te krijgen! En het leuke is, je maakt ze zelf online in een handomdraai in onze editor, wij maken het cadeautje en bijna altijd heb je het de volgende dag in huis!

Kom dan nemen we je mee op een rondleiding door onze online cadeauwinkel!

Je cadeautje een persoonlijke touch geven: personaliseren!

Het unieke aan al onze cadeautjes is dat je ze kunt personaliseren. Je kunt een foto uploaden en de naam van de ontvanger invoeren en maakt op die manier een persoonlijk cadeau. Je kunt ook kiezen uit een van onze designs om het cadeautje of de bedrukking helemaal af te maken. Ben je zelf enorm creatief? Dan kun je ook een eigen ontwerp uploaden en laten drukken op een van de leuke cadeautjes!


Cadeautje met naam
Met naam en design
Met naam en design
Met eigen foto

Kiezen uit heel veel verschillende cadeautjes

Omdat iedereen iets anders leuk vindt, hebben we veel verschillende cadeautjes. Zo vind je lekkernijen zoals snoep, chocolade en heerlijke drank, maar ook handige cadeautjes zoals snijplanken en schorten tot lieve attenties zoals fotomokken, theekopjes of brievenbusbloemen.
Bekijk alle cadeautjes met naam >>
Bekijk alle cadeautjes met met een foto >>


Wie wil je het cadeautje geven?

Zoals je ziet hebben we ontzettend veel verschillende soorten cadeautjes en zit er voor iedereen wat leuks tussen. Om het je makkelijker te maken, kun je ook per persoon kijken wat voor leuke cadeautjes je kunt geven. Wil je iets kopen voor hem of ben je op zoek naar een cadeau voor haar? Misschien wil je iets leuks geven aan je juf of meester om hem of haar te bedanken voor het leuke schooljaar. Voor wie je ook op zoek bent naar een geschikt cadeau, wij weten zeker dat je het kunt vinden!

Wie ga jij een cadeautje geven?Voor welke gelegenheid zoek je een cadeautje?

Natuurlijk hebben we er ook over nagedacht wat allemaal goede redenen zijn om cadeautjes te geven. Weet je wat ons opviel? Er zijn echt ontzettend veel goede redenen om iemand te verrassen of een klein geschenk te geven. Misschien heeft iemands heel bijzonders voor je gedaan en wil je iemand daarvoor bedanken. Of is een dierbaar iemand ziek en wil je hem of haar een hart onder de riem steken. Maar er zijn ook genoeg feestelijke redenen te bedenken zoals een jubileum, huwelijk, housewarming of verjaardagsfeest. Welke reden jij ook hebt om op zoek te gaan naar een persoonlijk geschenk, we hopen dat je iets leuks in het assortiment vindt.Zelf je cadeautje ontwerpen

Heb je een leuk cadeautje gevonden? Dan maak je daar in onze editor eenvoudig een cadeautje van dat helemaal naar je eigen wens is.

  • Je zoekt een leuke foto en uploadt deze in de editor
  • Je voegt de naam toe van diegene die jij een cadeautje wil geven
  • Wil je geen foto, maar wel een leuk design? Dan kan dat ook, klik op ontwerp en maak je keuze
In de afbeelding hieronder zie je hoe de online editor eruit ziet. In een paar stappen maak je eenvoudig je eigen cadeautje!


Wist je dat je bij elk cadeautje gratis een kaartje kunt bijsluiten met een persoonlijke boodschap? Op die manier kun je de ontvanger een persoonlijke boodschap overbrengen.


Je cadeautje bij iemand laten bezorgen of zelf geven

Als je het cadeautje ontworpen hebt, kun je kiezen waar je het cadeau wilt laten bezorgen. We kunnen het bij jou thuis bezorgen zodat je het zelf kunt geven. Maar we kunnen het ook voor je bezorgen direct bij de ontvanger thuis. Dat is handig als je elkaar niet kunt zien, maar je wel iemand blij wilt maken met een betekenisvol cadeau. We sluiten nergens een factuur bij, je hoeft dus niet bang te zijn dat de ontvanger per ongeluk ziet wat je betaald hebt voor je verrassing.


We zijn ontzettend benieuwd of je iets leuk gevonden hebt en of je aan de slag gaat. Laat je het ons weten via Facebook of via een recensie als je iets gekocht hebt?