Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

single feestdagen

Single met de feestdagen; zo vier jij alsnog feest

Ben je single met de feestdagen? Niet getreurd, je kunt er alsnog een superleuk feestje van maken met je familie. Het is vooral belangrijk om te weten dat hoewel dat soms kan voelen alsof je het vijfde wiel bent, maar dat ben je absoluut niet. Met deze drie tips overleef jij met gemak de feestdagen. Maakt een vriend of vriendin ook voor het eerst alleen de feestdagen mee? Dan geven we aan het eind nog vier lieve cadeautips om hen mee te verrassen.


Tip 1: Geniet van je single status

Tijdens de feestdagen worden koppels behoorlijk op de proef gesteld. Zij moeten elk jaar weer bepalen welke kerstdag ze bij welke familie doorbrengen en vaak gaat dat gepaard met bijbehorende spanning. Daar hoef jij je dit jaar helemaal geen zorgen over te maken, want jij kan genieten van je stressvrije single status. Dit jaar kies jij zelf op welke dag je je familieleden wil zien en verrassen met cadeautjes. Wie weet kies jij dit jaar wel voor een extra single solo kerstdag, door een wellnesscenter in te duiken of alleen op vakantie te gaan. Voel je niet schuldig als je dit jaar goed aan jezelf en je eigen wensen denkt tijdens de feestdagen. Het moet ook voor jou feest zijn!


Tip 2: Omgaan met irritante vragen tijdens het kerstmaal

Elk jaar komt de klassieke vraag wel eens voorbij. Je zit met de hele familie aan het kerstdiner en na een tijdje komt de vraag der vragen voorbij: ‘Heb je nog geen vriend/vriendin?’. Maar dit jaar is de vraag wellicht aan jou gericht in plaats van je broer of zus. Laat je niet vloeren door deze vervelende vragen, maar kom juist voorbereid met een toffe comeback! In plaats van ‘nee, niet meer/nog niet’ te antwoorden, kom je dit jaar met een kant en klaar antwoord. Laat de vrager weten dat dit niet het moment is om relaties te bespreken en dat je niet gediend bent van dit soort vragen. Zo heb je in één keer de vraag getackeld en kunnen jullie verder genieten van het kerstmaal.


Tip 3: Koop het allerleukste cadeau voor jezelf

Het budget dat jij voorheen voor je partner en zijn familie had gereserveerd voor Secret Santa, kun je nu mooi spenderen aan jezelf! Koop dat ene kledingstuk waar je al een tijd je oog op had, koop die ene boekenserie waar je helemaal weg van bent of ga een paar nachtjes weg om wat tijd alleen door te brengen. Het is helemaal niet verkeerd om jezelf af en toe eens goed in de watten te leggen!


Is je beste vriend of vriendin ook single met de feestdagen?

Speel dan hun Secret Santa en plant een stiekem cadeautje onder hun kerstboom. Met deze vier cadeautjes om jij al een heel eind om ze deze feestdagen te verrassen. Laat zien dat je aan hen denkt en voeg bij elk cadeau een persoonlijke boodschap toe.


Wat dacht je van deze luxe bonbons met de kerst? Met deze luxe bonbon giftbox tover jij een lach op het gezicht van jouw beste vriend of vriendin. De geschenkdoos is gevuld met de allerlekkerste, met de hand vervaardigde, chocoladebonbons. Of misschien is je beste maat wel helemaal weg van bier! Geef hem dan een gepersonaliseerd bierbrouwpakket cadeau. Dan kan hij het hele proces van bierbrouwen een keer zelf meemaken. Samen met je beste vriend of vriendin een Netflix-marathon houden tijdens de feestdagen? Dan is deze gepersonaliseerde Peaky Blinders whiskey wel een gaaf idee. Maar wat ook een heel mooi cadeautje is, is deze hartjes ketting hanger. Laat hem graveren met een persoonlijke boodschap zoals ‘best friends’ en verras je beste vriendin met deze unieke hanger.
Andere mooie kerstcadeaus

Zoek je meer inspiratie, dan zie je hieronder nog een aantal leuke kerstcadeaus. Je kunt ook al onze kerstcadeaus bekijken.