Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

Bloemen voor Valentijnsdag

Bloemen versturen voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is een tijd van romantiek en liefde, waardoor het de perfecte gelegenheid is om een speciaal iemand in je leven te verrassen. Iedereen houdt van bloemen. Ze zijn kleurrijk, geurig en een geweldige aanvulling op elke ruimte. Als we aan Valentijnsdag denken, kunnen we het niet helpen dat het de perfecte dag is om iemand te verrassen met een prachtig boeket bloemen.
Wil je iemand verrassen met bloemen maar weet je niet waar te beginnen? Bekijk ons aanbod en kies jouw favoriet. Onze gepersonaliseerde bloemencadeaus kunnen rechtstreeks naar het adres van de ontvanger worden gestuurd, wat het een echte verrassing maakt!

Waarom bloemen perfect zijn voor Valentijnsdag

Je denkt misschien dat bloemen geen origineel Valentijnscadeau zijn, maar het geven van een boeket of vaas met bloemen is een klassiek en echt romantisch gebaar! Bloemen brengen vreugde met hun zoete geuren en prachtige kleuren.
Bloemen zijn vaak het soort dingen dat mensen niet voor zichzelf kopen, wat betekent dat het des te mooier is om ze als cadeau te krijgen. Het is een gebaar dat recht uit het hart komt en zeker het hart van de ontvanger zal raken.

Valentijnsdag bloemen


Bloemen met een gepersonaliseerde kaart

Niets is romantischer dan een bos bloemen te ontvangen met een persoonlijk kaartje, speciaal voor jou geschreven.
Wanneer je iemand verras met bloemen, mag een berichtje niet ontbreken! Zo weet de ontvanger niet alleen dat het cadeau voor hem of haar bestemd is, maar weet hij ook wat jij wilt overbrengen met jouw verrassing.
Een kaart schrijven is niet altijd gemakkelijk, soms kun je niet op de juiste woorden komen of weet je niet zeker of je het juiste schrijft. Een advies: maak je geen zorgen over romantisch zijn, wees oprecht over hoe je je voelt en de rest zal volgen! Het personaliseren van uw online wenskaart is eenvoudig. Selecteer eenvoudig het bloemencadeau dat je leuk vindt, kies je ontwerp en voer je speciale boodschap in. Er zijn verschillende romantische ontwerpen beschikbaar

Droogbloemen voor in huis

Vind je het leuk om bloemen te geven op Valentijnsdag, maar wil je je geliefde iets blijvends en passends voor in huis geven, ga dan voor droogbloemdecoraties. Dit geschenk kan worden gepersonaliseerd en in elke ruimte worden geplaatst om een uniek, stijlvol tintje te geven. Gedroogde bloemen gaan ook langer mee, zodat je liefde ook na Valentijnsdag nog kan stralen!

Bekijk alle Valentijnscadeaus>