• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Last minute cadeautjes bezorgd op Moederdag

UNIEKE SAMENWERKING: YOURSURPRISE EN BUDBEE BEZORGEN SAMEN JOUW CADEAU OP MOEDERDAG

persbericht


Online cadeaushop YourSurprise en bezorgbedrijf Budbee slaan de handen ineen om op Moederdag gepersonaliseerde cadeaus te bezorgen.

In deze tijd is sociale afstand het nieuwe gewoon, zo ook op zondag 10 mei met Moederdag. Het wordt aangeraden thuis te blijven en dus niet op bezoek te gaan op Moederdag. Toch wil YourSurprise dat elke mama in het zonnetje gezet kan worden op een dag als Moederdag. Bijzondere tijden vragen om een bijzondere service, daarom heeft YourSurprise samen met Budbee een speciale Moederdag levering opgezet. Hierdoor kun je jouw cadeau door een Budbee-koerier laten bezorgen op zondag 10 mei.


Leander van der Stoep, verantwoordelijk voor Distributie binnen YourSurprise, geeft aan dat de vraag naar deze dienst enorm is: "We hadden niet verwacht dat er zoveel vraag naar zou zijn, maar in deze periode is het natuurlijk wel ontzettend leuk om je moeder op Moederdag dit cadeau te kunnen doen. We hebben met Budbee gekeken wat een haalbaar aantal te bezorgen cadeautjes is en hebben dit als richtlijn genomen. We kijken echter dagelijks met Budbee wat er mogelijk is en passen hier onze processen op aan, want als we beloven iets op Moederdag te leveren dan doen we dat ook! Tot nu toe is het nog steeds gelukt telkens aan de vraag te voldoen. Of we dit met Vaderdag weer gaan doen, hangt af van de situatie. We hopen dat mensen dan weer zelf hun vader kunnen opzoeken, maar als blijkt dat er ook dan weer veel vraag is, bieden we dit mogelijk gewoon weer aan,,.


Budbee

Met Budbee heeft de verzender de mogelijkheid om via live tracking te volgen waar de koerier is. Je weet dus precies wanneer de koerier voor de deur staat en wanneer je even met je moeder moet bellen om haar reactie te kunnen zien of horen.


Over YourSurprise

Bij YourSurprise worden al sinds 2005 gepersonaliseerde cadeautjes gemaakt, voor welke gelegenheid dan ook. Met meer dan 2000 cadeaus in het assortiment, allemaal te personaliseren met een foto en/of tekst, zit er voor elke mama iets moois bij.


Bestellen voor Moederdag kan (vooralsnog) tot zaterdag 16:00 uur.
De bezorgkosten voor bezorgen met Budbee op Moederdag bedragen € 8,95


Ben je er zelf nog niet helemaal uit wat je jouw moeder cadeau wilt geven? Ook hier helpt YourSurprise je graag een handje bij. In dit blogartikel kun je zien wat de meest populaire cadeaus van dit moment zijn!


Lees verder: Dit zijn de populairste cadeaus voor Moederdag die je dus kunt laten thuisbezorgen!