Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 47280 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Elkeop 20-11-17

"Zeer vlotte en snelle levering "

10 van 10
Sahita op 20-11-17

"Heel mooi en foto helder en mooi glanzend. "

10 van 10
Jo-Annop 20-11-17

"Het kan altijd beter vandaar dat ik nog geen 10 geef. "

8 van 10

Doopkado

De doop van een kindje is een bijzondere gelegenheid in het nog jonge leven van een baby. Een doopkado hoort daar dan ook zeker bij. Wordt er in jouw familie of kennissenkring binnenkort een kindje gedoopt? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een uniek cadeau voor de ouders ter herinnering aan deze speciale dag of naar een leuk doopkado voor de baby zelf.

Bij YourSurprise vind je een uitgebreid assortiment aan doopkado’s en wat al onze cadeaus nog leuker maakt is dat je ze zelf stuk voor stuk uniek kunt maken met je eigen foto en tekst. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van de dopeling laten bedrukken op een slabbetje of knuffel, maar je kunt ook een superleuk kinderbordje ontwerpen met een mooi design, foto van het kindje en de naam. Met zo’n persoonlijk doopkado maak je zeker indruk!

Baby cadeau

Ook al is het kindje nog zo klein, tijdens het doopfeest wil je de dopeling natuurlijk wel verrassen met een uniek cadeau. Met een persoonlijk baby cadeau voorzien van eigen naam en foto gaat dit vast en zeker lukken. Voor zowel jongens als meisjes heeft YourSurprise de leukste baby cadeaus. Een leuk en vooral tijdloos baby cadeau is bijvoorbeeld een persoonlijk babyboekje met naam waarin de ontvanger van het boek zelf de hoofdrol speelt. Op die manier wordt (voor)lezen pas echt een feestje!

Fotocadeau

Voor veel mensen is een doop een zeer belangrijke gebeurtenis en wordt dan ook groots gevierd. Een mooie herinnering aan deze dag is dan ook het ideale cadeau. Dit kan in de vorm van een uniek en persoonlijk fotocadeau die je geheel naar eigen wens kunt opmaken. Ga je voor een memorabel cadeau in de vorm van een mooie fotolijst of kies je voor wanddecoratie met een foto van het bijzondere moment. Met een fotocadeau van YourSurprise zorg je voor een prachtig aandenken aan deze bijzondere gebeurtenis.

Kinderbestek met naam

Kinderbestek met naam is een tijdloos doopkado waar de dopeling jarenlang plezier van zal hebben. Daarnaast zorgt bestek dat speciaal voor kinderen is gemaakt, voor een betere motoriek en maakt een kinderbestekje met eigen naam van iedere maaltijd een feestje. Kies voor het mooie kinderbestek nijntje of het kinderbestek Woezel en Pip. Beide kinderbestekjes kun je laten graveren met de naam en de geboortedatum van het kindje. Op die manier geef je een persoonlijk cadeau waarmee je zeker indruk zal maken!

Houten speelgoed

Wil je het kindje tijdens het doopfeest verrassen met een leuk cadeau om mee te spelen? Laat dan unieke houten speelgoed personaliseren met eigen naam en een tof design. Houten speelgoed stimuleert de creatieve ontwikkeling van kinderen en door het hout kan het kindje jarenlang van het cadeau genieten. Voor meisjes is het mogelijk om haar naam te laten bedrukken op de lieve houten poppenwagen. Voor de stoere jongen is het geweldig om de houten bakfiets te voorzien van eigen naam. Een supermooi cadeau wat een leven lang meegaat!
+ Lees meer...