Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 46650 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Johannes op 17-10-17

"Snel geregeld! "

8 van 10
annieop 17-10-17

"Erg goed, duidelijk en professioneel geholpen. Klacht werd direct verholpen, erg blij mee, mijn dank.."

10 van 10
Sandra op 17-10-17

"Prima service "

8 van 10

Bubbels

Iets te vieren? Wat de reden ook is, een goede fles bubbels maakt van iedere gelegenheid een feestje. Een verjaardag, huwelijk, jubileum of een relatiegeschenk: een lekkere fles bubbels is het ideale cadeau om een bijzondere gelegenheid niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Tover met je eigen foto, logo en/of tekst een heerlijke fles bubbels om tot een echt unieke en persoonlijke verrassing!

Vind je alleen een fles bubbels niet feestelijk genoeg? Dan is een prachtig champagnepakket het perfecte cadeau. Een champagnepakket bevat niet alleen een fles heerlijke bubbels, maar ook nog twee mooie Royal Leerdam champagneglazen, die je kunt laten graveren met een persoonlijke tekst. Zo creëer je snel en eenvoudig een stijlvol drank cadeau voor iedere gelegenheid!

Kinderchampagne

Bij een feestje hoort natuurlijk voor iedereen een lekker glaasje bubbels. Hoe leuk is het dan dat ook de kinderen mee kunnen toosten op een feestelijk moment met hun eigen glas bubbels? Verras ze daarom met een unieke fles kinderchampgne. Een fles Kidibul maak je extra leuk door zelf het etiket van de fles te ontwerpen. Kies je leukste foto en tekst en ontwerp zo een originele verrassing.

Een fles is geschikt voor vele gelegenheden, zoals het behalen van een zwemdiploma, een verjaardag, met oud en nieuw of als de kids een goed schoolrapport hebben behaald. Met zo’n persoonlijk kindercadeau wordt iedere mijlpaal in een kinderleven vanzelf een feestje!

Wolfberger Crémant d'Alsace

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau, huwelijkscadeau of jubileum cadeau? Laat dan een heerlijke fles Wolfberger Crémant d'Alsace personaliseren met je eigen foto, logo en/of tekst. Maak het ontwerp af met een van de unieke designs en jouw fles bubbels is helemaal compleet. Met zo’n prachtige fles Wolfberger Crémant d'Alsace maak je van iedere moment een speciaal moment!
+ Lees meer...