Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Helaas, we hebben geen cadeau gevonden dat voldoet aan je zoekopdracht.
no search results

Wat onze klanten zeggen

Quote icon

voor mij was alles naar wens opgelost en snel nieuwe levering gekregen dikke plus

marina op 20-6-2022

10 van 10
Quote icon

Product is heel erg mooi en kwaliteitvol. Website makkelijk te bedienen en snelle levering. Niets op aan te merken en zeker aan te raden.

Rebecca op 20-6-2022

10 van 10
Quote icon

Volgende dag al geleverd en gewoon goede prijs kwaliteit. Had wel even moeite met het invullen van de te graveren tekst, maar ok

Saskia op 20-6-2022

10 van 10
9.5

98796 beoordelingen

Bekijk alle

Fruit bestellen

Iemand op een gezonde manier bedanken, feliciteren of beterschap wensen? Heerlijke fruitmanden bestellen vol met diverse soorten vers fruit! Maak de fruitmand nog specialer met een papieren band met jouw eigen foto en tekst erop! Kies uit diverse thema's voor op de band.

Een fruitmand is niet alleen een leuk en gezond cadeau voor een zieke, maar je kunt er ook iemand mee verrassen. Een fruitmand is een origineel cadeau gevuld met heerlijk zoet zomerfruit!

Je kunt kiezen uit een normale fruitbox of een deluxe. In de deluxe fruitbox zit naast vers seizoensfruit ook exotisch fruit, een flesje sap en een zakje notenmix. Bestel hier eenvoudig en snel de leukste fruitmand en laat hem bezorgen waar je wilt! Fruit is gezond omdat er heel veel vitaminen in zitten. Vitaminen zorgen ervoor dat je lichaam goed functioneert. In fruit zit vooral veel vitamine C en foliumzuur. Vitamine C is belangrijk voor een goede weerstand. Foliumzuur voorkomt bloedarmoede en is belangrijk bij de groei.

Fruit is antioxidant rijker dan de meeste groente en bevat veel meer antioxidant dan melkproducten en graanproducten. Daarom kun je zeggen dat fruit veel gezonder is dan ander voedsel.