Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

143 cadeaus

Je hebt 48 van 143 cadeaus bekeken

De leukste gepersonaliseerde boeken

Lezen is hartstikke leuk, maar het wordt nog nét iets leuker als je zelf de hoofdrol mag spelen in een boek met je eigen naam. Deze super leuke gepersonaliseerde boeken maken het mogelijk en vormen een uniek cadeau voor jong en oud.

Is jouw kleine neefje echt helemaal weg van voetbal? Laat hem dan de hoofdrol spelen in het voetbalboek ¨Topscorer van Oranje¨ of in ¨Het geheim van de voetbalgame¨. Naast deze super spannende boeken zijn er nog een hele hoop andere leuke kinderboeken om te personaliseren. Zo kunnen Woezel & Pip liefhebbertjes zelf op pad met hun twee viervoetige vriendjes, kunnen er avonturen worden beleefd met nijntje en Dikkie Dik en kunnen Disneyfans genieten van de persoonlijke Zwitsal Frozenbox inclusief boek met eigen naam.

Voor de allerkleinsten zijn er super schattige babyboeken die kunnen worden voorzien van de naam van het kleintje. Een super leuk cadeau voor een babyshower, kraambezoek of om opa en oma mee te verrassen. Jouw baby kan de hoofdrol spelen in de flipboeken van Bumba, Peppa Pig en Rupsje Nooitgenoeg.

Ook voor oudere kinderen en volwassenen zijn erg genoeg leuke boeken om te personaliseren. Van stripboeken, fotoboeken, bucketlistboeken en notitieboeken met eigen naam tot kookboeken voor de echte kookliefhebber. Verras een echte taartenbakker bijvoorbeeld met een gepersonaliseerd kookboek van ¨Heel Holland bakt¨. Is je moeder een ware keukenprinses? Dan is het gepersonaliseerde ¨Lekker Miljuschka kookpakket voor mama´s¨ natuurlijk een fantastisch cadeau. Barbecue-liefhebbers worden enorm blij van hun persoonlijke ¨Smokey Goodness BBQ boek¨.

Met liefde vervaardigd

Een cadeau dat met liefde wordt gegeven, wordt door ons met evenveel liefde vervaardigd. Nadat jij jouw boek zelf hebt ontworpen in onze editor, gaan wij aan de slag in ons handboek atelier. Hier wordt het boek met zorg genaaid en gebonden zodat de beste kwaliteit wordt gegarandeerd.

Nog meer cadeaus!

Een boek is natuurlijk een fantastisch cadeau om te geven én te krijgen. Maar omdat we jullie als klant graag de mogelijkheid geven om uit nog meer cadeau opties te kiezen, zijn de cadeaus van PersonalGifts per 1 oktober 2020 geïntegreerd in de webshop van YourSurprise.nl. YourSurprise is de grootste online cadeauwinkel met gepersonaliseerde verrassingen voor ieder moment. De website van PersonalGifts zal je voortaan doorlinken naar de website van YourSurprise.

Wat verandert er voor jou?

Ben jij klant van PersonalGifts? Dan verandert er vrijwel niets: het wordt alleen maar leuker! Bij YourSurprise vind je namelijk nóg meer gepersonaliseerde cadeaus voor ieder moment. De afgelopen 3 jaar is er al intensief samengewerkt en de klantenservice van YourSurprise kan je dus prima helpen en adviseren bij het vinden van toffe cadeaus.

Heb je een MyPersonalGifts account? Dan wordt deze automatisch omgezet naar MySurprise. Je kunt inloggen met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord. Alle cadeautjes die je hebt besteld bij PersonalGifts, vind je dan ook terug in je MySurprise account. Heb je al een MySurprise account? Dan kun je daar al je bestellingen van PersonalGifts terugvinden.