• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Olli telefoonhoesjes

Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 71644 beoordelingen
Soenita
op 23-10-20

"Super leuk met je eigen personage. Snelle service, goed verpakt, leuke artikelen om iemand of jezelf.."

9 van 10
Ellen
op 23-10-20

"Jullie hebben extra stappen gezet, omdat er iets met spoed geleverd moest worden voor iemand die op .."

10 van 10
ramona
op 23-10-20

"Top service. Mijn vriend was erg blij met zijn cadeau. De foto staat mooi en duidelijk op de zippo. "

10 van 10

Olli telefoonhoesjes


Ben of ken jij een echte Ollimania fan en wil je diegene verrassen met een origineel en persoonlijk cadeau? Kies dan uit een van de Olli telefoonhoesjes van YourSurprise! Met de Olli telefoonhoesjes ziet jouw smartphone er niet alleen superleuk uit, hij wordt ook nog eens beschermd tegen krassen en stoten. Ontwerp het Olli telefoonhoesje eenvoudig zelf met jouw naam en een van de vrolijke Olli designs. Zo heb je een echt uniek telefoonhoesje!

De Olli telefoonhoesjes worden volledig rondom, inclusief zijkanten, bedrukt met jouw mooiste ontwerp. Het telefoonhoesje wordt afgewerkt met een hoogglans fotofinish, is krasvast en UV-bestendig. Je blijft met dit Olli telefoonhoesje toegang houden tot alle knoppen, poorten en camera, dankzij de handige uitsparingen. Een leuk en origineel telefoonhoesje voor jezelf of om cadeau te geven!

Naast de vele leuke Olli telefoonhoesjes kun je ook nog kiezen uit de leukste Tutje telefoonhoesjes voor de echte Tutje fans. Tutje is het liefste roze vriendinnetje van Olli. Samen maken zij de leukste avonturen mee. Wil jij Tutje altijd bij je hebben? Ontwerp dan eenvoudig en snel jouw persoonlijk Tutje telefoonhoesje! Maak een keuze uit een van de vele Tutje designs en voeg hieraan jouw naam toe. Zo ziet jouw smartphone er niet alleen superleuk uit, maar is deze ook nog eens goed beschermd tegen krassen en stoten!

Ollimania

Kun jij ook geen genoeg krijgen van de Ollimania vriendjes? Bij YourSurprise hebben we de leukste Ollimania cadeaus, waar jij jezelf of iemand anders vast en zeker mee kunt verrassen! Het leuke aan deze Ollimania cadeaus is, dat je ze echt persoonlijk kunt maken met jouw ontwerp. Kies een van de leuke Ollimania designs en voeg hieraan jouw naam of de naam van de ontvanger aan toe. In een handomdraai heb je een uniek cadeau van Ollimania!

Naast de telefoonhoesjes van Ollimania, zijn er ook nog vele andere Ollimania cadeaus. Ga samen op reis met Olli en zijn vriendjes met de leuke Olli trolley koffer of drink ‘s ochtends een vers bakje koffie uit jouw persoonlijke Olli mok. Voor iedere gelegenheid kun jij het perfecte Ollimania cadeau vinden!