• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde handgemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
< Terug
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 50647 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Lynn
op 19-04-19

"Tevreden klant snelle service "

10 van 10
Brontie
op 19-04-19

"Ik ben heel erg tevreden over mijn bestelling! Beide dingen kwamen heel erg vlug toe en de kwaliteit.."

9 van 10
Marinka
op 19-04-19

"Néé ik vond het super mooi "

10 van 10

Liefdesslotjes


Liefdesslotjes zijn inmiddels een wereldwijd symbool voor everlasting love! Waar het fenomeen vooral bekend werd door de slotjesbruggen vol liefdesslotjes in Parijs, zijn de liefdesslotjes nu ook een ware hit in Nederland.

Met een persoonlijk liefdesslotje voorzien van een mooie foto of jullie namen erin gegraveerd vier je de ware liefde. Maar je kunt met deze unieke liefdesslotjes natuurlijk ook een innige vriendschap, een bijzondere familieband of een hechte band met een andere dierbare op een speciale manier vieren.

Vergrendel samen het liefdesslot en gooi het sleuteltje ervan weg. Zo beloof je elkaar eeuwige liefde en vriendschap!

De liefdeslotjes zijn dus het ideale cadeau voor Valentijn, maar ook als origineel huwelijkscadeau doet het liefdesslotje het erg goed.

Lovelock

De liefdesslotjes worden in het Engels Love locks genoemd en zijn bestemd voor vrijwel elke gelegenheid waar vanuit liefde iets te delen is. Denk bijvoorbeeld aan: Valentijnsdag, een trouwdag, een BFF moment of gewoon omdat je veel van iemand houdt.

Een lovelock is een persoonlijk en krachtig liefdessymbool, die je kunt bevestigen op een plek die voor jullie belangrijk is. Kies met je hart een reden om de liefde te vieren en de plek waar jullie de lovelock op willen hangen. Bevestig het liefdesslot en gooi vervolgens de sleutels weg. De traditie leert dat op deze wijze de liefde altijd sterk blijft.

Slotje graveren

Wil jij ook je liefde op een unieke manier bezegelen? Laat dan een prachtig slotje graveren met jullie namen. De liefdesslotjes, in de vorm van een hartje, vergroten het symbolische gebaar van eeuwige liefde. Ook kun je ervoor kiezen jullie initialen en een trouwdatum in het slotje te laten graveren. Zo ziet iedereen van wie dit liefdesslotje is en de liefde heeft vastgelegd!

Liefdesslot

Naast een liefdeslotje graveren kun je er ook voor kiezen om zelf een origineel liefdesslot te ontwerpen met jullie foto erop. Zo creëer je een persoonlijk liefdescadeau voor jezelf en diegene die jij zo belangrijk vindt. Door middel van een liefdesslot voorzien van een foto deel je op een prachtige manier de liefde en vertel je door middel van jullie foto op het liefdesslotje een echt verhaal. Bevestig jullie liefdeslot met foto op speciale plek en jullie eigen liefdesverhaal gaat niet verloren.
+ Lees meer...

Ma t/m do: 8.30 - 22.00 uur; Vr: 8.30 - 17.30 uur; Zat: 9.00 - 17.00 uur


Mis geen enkele aanbieding, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klantenservice
Zakelijk

Relatiegeschenken
Grotere aantallen
Per stuk gepersonaliseerd

Zakelijk contact
of bel: 0111 712 466

YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
The Netherlands

Kan ik je helpen?
1 met