• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Studio 100
Bumba Flipboek
Bumba bord
Bumba zonnescherm
Bumba Zoekboek
Bumba div. kleuren
Rompertje
Bumba T-shirt
Mijn eerste Zwitsal kerstromper
Rompertje Babyblauw
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 70636 beoordelingen
Myriam
op 27-09-20

"Alles prima in orde, snel en correct geleverd, mooi produnt (dekentje) "

10 van 10
Martine
op 27-09-20

"Het was perfect in orde. Onze kleindochter gaat zeker genieten... "

10 van 10
Miriam
op 27-09-20

"Prachtige doos met foto op blik en op de chocola. Chocola smaakt heerlijk. Op juiste tijd geleverd.."

10 van 10

Bumba cadeaus met eigen naam

Bumba

Ben je op zoek naar een leuk kindercadeau voor de allerkleinsten? Dan is Bumba speelgoed precies wat je zoekt. Bumba, het vrolijke en ook wat ondeugende clowntje dat samen met zijn vriendjes vele kunstjes opvoert in een circus vol klank en kleur. Ze beleven de meest grappige en leuke avonturen die perfect aansluiten op de belevingswereld van jonge kinderen.

Bumba cadeaus met naam

Wat de producten van Bumba nog leuker maakt, is dat je ze stuk voor stuk uniek kan maken met je eigen foto en tekst. Zo creëer je in een handomdraai een persoonlijk cadeau. Erg leuk als origineel kraamcadeau of verjaardagscadeau .

Bumba kleding

Tover je kindje om tot het vrolijke clowntje Bumba met een van deze unieke Bumba kleding cadeaus. Laat bijvoorbeeld een persoonlijk Bumba T-shirt bedrukken met een leuk Bumba design en je naam. Of ontwerp zelf het meest schattige Bumba rompertje. Met een lief Bumba design en de naam van de baby creëer je in een paar simpele stappen een origineel kraamcadeau. Met zo’n persoonlijk studio 100 Bumba cadeau zal jij ze zeker verrassen!

Bumba boek

In dit persoonlijke Bumba boek kan je de naam en foto van je kindje laten verwerken. Zo moet hij of zijn niet alleen op zoek naar Bumba en zijn vriendjes maar ook naar zichzelf. Lukt het om zijn of haar eigen foto te vinden tussen al die vrolijke plaatjes van Bumba en zijn vriendjes? Wat een leuke verrassing zal het zijn om zichzelf tegen te komen in dit unieke Bumba boek. Dit studio 100 Bumba cadeau zorgt gegarandeerd voor urenlang kijk- en leesplezier!