• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
< Terug
Super snelle levering!
Studio 100
Bumba Flipboek
Bumba bord
Bumba zonnescherm
Bumba Zoekboek
Bumba - Rompertje
Bumba T-shirt
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 59760 beoordelingen
Nick
op 16-02-20

"Ook keurige telefonische ondersteuning! "

9 van 10
Rienee
op 16-02-20

"Kon niet beter. Dank "

10 van 10
Erik
op 16-02-20

"nee, alles was perfect "

10 van 10

Studio 100


Op zoek naar een leuk cadeau voor de kids? Met een van deze unieke studio 100 cadeaus zit je altijd goed. Want studio 100 heeft met hun succesvolle formules zoals: Bumba, Maya de Bij en K3 het hart veroverd van vele kinderen. Dus of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een jongen, meisje, groot of klein? Hier vind je gegarandeerd een prachtig studio 100 cadeau waar ieder kind blij van wordt.

Wat de Studio 100 cadeaus van YourSurprise nog leuker maakt, is dat je ze stuk voor stuk uniek kan maken met je eigen foto en tekst. Zo creëer je in een handomdraai een persoonlijk cadeau. Erg leuk als origineel kraamcadeau of verjaardagscadeau .

Bumba

Ben je op zoek naar een leuk kindercadeau voor de allerkleinste? Dan is Bumba speelgoed precies wat je zoekt. Bumba, het vrolijke en ook wat ondeugende clowntje die samen met zijn vriendjes vele kunstjes opvoert in een circus vol klank en kleur. Ze beleven de meest grappige en leuke avonturen die perfect aansluiten op de belevingswereld van jonge kinderen.

Maya de Bij

Ook Maya de Bij is een van de succesvolle formules van studio 100. Maya de Bij is een nieuwsgierig bijtje, voor Maya is elke dag een nieuw avontuur. Samen met haar leuke vriendjes beleeft Maya de Bij de grootste lol. Is jouw kind ook gek op avonturen en helemaal weg van Maya de Bij? Verras dan ook jouw (klein)kind met het leukste Maya de Bij speelgoed.

Bumba kleding

Tover je kindje om tot het vrolijke clowntje Bumba met een van deze unieke Bumba kleding cadeaus. Laat bijvoorbeeld een persoonlijk Bumba T-shirt bedrukken met een leuk Bumba design en je naam. Of ontwerp zelf het meest schattige Bumba rompertje. Met een lief Bumba design en de naam van de baby creëer je in een paar simpele stappen een origineel kraamcadeau. Met zo’n persoonlijk studio 100 Bumba cadeau zal jij ze zeker verrassen!

Bumba boek

In dit persoonlijke Bumba boek kan je de naam en foto van je kindje laten verwerken. Zo moet hij of zijn niet alleen op zoek naar Bumba en zijn vriendjes maar ook naar zichzelf. Lukt het om zijn of haar eigen foto te vinden tussen al die vrolijke plaatjes van Bumba en zijn vriendjes? Wat een leuke verrassing zal het zijn om zichzelf tegen te komen in dit unieke Bumba boek. Dit studio 100 Bumba cadeau zorgt gegarandeerd voor urenlang kijk- en leesplezier!

Maya de Bij rugzak

Neem al je spulletjes mee naar de oppas, school of de crèche in deze unieke Maya de Bij rugzak. Deze prachtige gekleurde rugzak met een vrolijk design van Maya de Bij en haar vriendjes kan je zelf personaliseren met je eigen naam. Zo neem jij Maya de Bij en haar vriendjes voortaan overal mee naar toe.
Kan ik je helpen?
1 met