Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 55959 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Sherleyop 21-10-18

"Ik zou het zeker aanbevelen topproducten "

10 van 10
Jansop 21-10-18

"Groot assortiment en leuke cadeautips. De bonbons met foto zijn zeer goed ontvangen ? "

8 van 10
Aniekop 21-10-18

"Heel fijn hoe het probleem met DHL vervoer snel en correct was opgelost. Door de werkwijze van DHL was.."

10 van 10

Trouwcadeau

Er zijn genoeg standaard trouwcadeaus, maar verras het trouwpaar eens met een persoonlijk cadeau waar zij nog lang aan terugdenken of iets aan zullen hebben.

Huwelijkscadeau

Toppers onder de huwelijkscadeaus zijn het champagnepakket, wijnpakket en het chocolade hart. Het gegraveerde of bedrukte deksel die bij de champagne- en wijnpakketten geleverd wordt kan vervolgens ook nog eens bewaard worden en op een mooie plek gehangen worden. In onze cadeau editor kun je eenvoudig de foto’s en/of boodschap plaatsen die jij op je cadeau wilt hebben. Ook kun je deze foto en/of boodschap daarna nog aanpassen zodat het eindresultaat precies is zoals jij het wilt.

Huwelijkskado voor het bruidspaar

Met een persoonlijk huwelijkskado weet je zeker dat jouw kado bij het bruidspaar op zal vallen. Stuur het bruidspaar op pad door middel van een lieve, leuke of ludieke boodschap op het kado dat je geeft. Bij YourSurprise vind je veel verschillende artikelen die je allemaal kunt personaliseren. Hierdoor weet je bijna zeker dat je kunt slagen in de zoektocht naar het perfecte kado.
+ Lees meer...