Back to School
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Originele Back-to-School cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.1
Bekijk alle 42072 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Jokeop 13-02-17

"Zeer snelle en correcte service! "

10 van 10
Ryanop 13-02-17

"Gewoonweg perfect van A tot Z!! :-) "

10 van 10
Marijkeop 13-02-17

"De matten waren super mooi! Mooie afwerking en de foto's kwamen mooi en scherp uit. Wij zijn blij.."

10 van 10
Maak je schoolspullen persoonlijk en uniek!

Schoolspullen

Als de scholen weer gaan beginnen, is het natuurlijk ook tijd voor nieuwe schoolspullen kopen. Of je nu voor het eerst naar school gaat, een klas hoger mag of misschien wel naar een nieuwe school gaat; zo'n eerste schooldag is altijd ongelooflijk spannend. Daarom wil je natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen en indruk maken met je schoolspullen.

Om ervoor te zorgen dat jij de leukste schoolspullen van de klas hebt, zit er eigenlijk maar één ding op: je schoolspullen persoonlijk maken met je eigen foto en/of tekst! Zo weet je namelijk absoluut zeker dat jouw schoolspullen helemaal uniek en dus hartstikke origineel zijn. Behalve dat het natuurlijk vooral ontzettend leuk is om je schoolspullen te voorzien van een persoonlijk tintje, is het ook enorm handig. Zo zullen jouw schoolspullen een stuk minder snel per ongeluk in een andere tas of la belanden!

Cadeautips schoolspullen

Het is natuurlijk ook onwijs leuk om iemand zulke unieke schoolspullen cadeau te geven. Bijvoorbeeld als je kleintje voor het eerst naar de dagopvang gaat. Zo moet het toch wat makkelijker wennen zijn. Of als je (klein)dochter of -zoon voor het eerst echt naar school mag. Met persoonlijke schoolspullen geef je hem of haar zeker een vliegende start! Maar ook als iemand naar de middelbare school gaat of zelfs gaat studeren zijn er genoeg redenen te bedenken om originele schoolspullen cadeau te geven. Want je bent nooit te oud om met de meest persoonlijke schoolspullen naar school te willen gaan!

Tip: Agenda maken

Zonder een agenda bij je schoolspullen, wordt het lastig om je lesrooster en huiswerk te onthouden. Zelf die agenda maken is dan natuurlijk wel zo leuk. Je kunt de omslag voorzien van je eigen foto en tekst en bepaalt zelf de start- en einddatum. Zo kun je hem dus als schoolagenda of als jaaragenda gebruiken.

Tip: Broodtrommel

Voor de lunchpauze wil je natuurlijk je boterhammetjes wel in een leuke broodtrommel meenemen. Leuker dan een broodtrommel met je eigen foto en naam erop kan dan natuurlijk eigenlijk niet! De broodtrommel is er in verschillende kleuren, zodat zowel jongens als meisjes ermee in hun nopjes zullen zijn. Met zulke persoonlijke schoolspullen wordt het overblijven vanzelf een feestje!

Tip: Telefoonhoesje

Wanneer de kids naar de middelbare school gaan, krijgen ze ook vaak een mobiele telefoon. Een persoonlijk telefoonhoesje is dan ook zeker welkom bij de schoolspullen. Met een mooie foto of een leuke tekst en een van de gave designs wordt het telefoonhoesje een ware eyecatcher. En je telefoon is ook nog eens optimaal beschermd tegen krassen en stoten in je schooltas! Bij YourSurprise vind je persoonlijke telefoonhoesjes in allerlei soorten materialen voor vrijwel alle gangbare modellen smartphones.
+ Lees meer...