Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Personaliseer jouw Côte d’Or cadeau!

Bestsellers

Chokotoff 250 gram

Chokotoff 250 gram

Côte d’Or Mini Bouchée - Hart

Côte d’Or Mini Bouchée - Hart

Côte d’Or Vintage Chocolade Box

Côte d’Or Vintage Chocolade Box

Mega Côte d'Or reep

Mega Côte d'Or reep

Cadeaus voor jou

Gepersonaliseerde cadeaus Côte d'Or

Côte d’Or Mini Bouchée - Hart

Côte d’Or Mini Bouchée - Hart

Chokotoff 250 gram

Chokotoff 250 gram

Côte d’Or Vintage Chocolade Box

Côte d’Or Vintage Chocolade Box

Giant Chokotoff 2.5 kg

Giant Chokotoff 2.5 kg

Mega Côte d'Or reep 

Mega Côte d'Or reep 

Côte d’Or Mini Bouchée

Côte d’Or Mini Bouchée

Côte d’Or Vintage Chocolade Box

Côte d’Or Vintage Chocolade Box

Mega Côte d'Or reep

Mega Côte d'Or reep

Spread a Little Happiness

Laat je inpireren

Ontdek de verfijnde smaak van Côte d'Or chocolade

Als we het hebben over de fijnere dingen in het leven, dan is Côte d'Or chocolade een smaaksensatie die daar zeker onder valt! Côte d’Or is een samensmelting van de passie van de beste Belgische ambachtslieden en de hoogste kwaliteit cacao en heeft nu in samenwerking met YourSurprise de meest unieke gepersonaliseerde chocolade geschenken gecreëerd.

Dit is de klassieke Côte d'Or chocolade, maar dan op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien! Personaliseer een Côte d'Or chocolade cadeau en stuur iemand een bijzondere boodschap.

Côte d'Or chocolade: een wereldwijd geliefde Belgische delicatesse

Elk stuk Côte d'Or chocolade begint met de beste ingrediënten. Côte d'Or gebruikt alleen de allerbeste cacaobonen voor een rijke, krachtige en zachte smaak. Côte d'Or maakt deel uit van het Cocoa Life initiatief. Cacaoboeren en hun gemeenschappen staan voor tal van lastige uitdagingen, maar Cocoa Life brengt daar verandering in. Door middel van onderwijs, duurzame landbouwpraktijken, gendergelijkheid en bosbehoud zet Côte d'Or zich in om een betere toekomst te creëren voor iedereen die betrokken is bij de cacaoproductie.

Van de hazelnootpralines tot de heerlijk intense pure chocolade, elk stukje Côte d'Or biedt een onvergetelijke smaakervaring. Wanneer je kiest voor de intense smaak van Côte d'Or chocolade, maak je deel uit van een rijke geschiedenis van meer dan 140 jaar. Côte d'Or werd opgericht in 1883 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest geliefde soorten chocolade ter wereld. Nu Côte d'Or zijn indrukwekkende mijlpaal viert, kun je jouw dierbaren verrassen met unieke gepersonaliseerde Côte d'Or chocolade cadeaus!

Een mooie selectie gepersonaliseerde Côte d'Or chocolade cadeaus

Beleef chocolade op een unieke manier met ons assortiment gepersonaliseerde Côte d'Or chocolade cadeaus. Personaliseer jouw chocolade cadeau en creëer een onvergetelijk cadeau voor jezelf of een dierbare.

Voor wie nooit genoeg kan krijgen van chocolade, is een reusachtige chocoladereep met een selectie heerlijke Côte d'Or-pralines de perfecte keuze. We hebben ook gepersonaliseerde Chokotoff cadeaus met chocolade toffees, ook verkrijgbaar in een XXL versie met 2,5 kg snoepjes!

Op zoek naar een bijzonder kleinigheidje? Onze gepersonaliseerde Côte d'Or Mini Bouchée gift box, verkrijgbaar in een hartvormige en rechthoekige versie, is precies wat je zoekt. Het is de perfecte manier om iemand te laten zien dat je om ze geeft.

Voor wie van variatie houdt, hebben we een gepersonaliseerd cadeaublik met een selectie Côte d'Or pralines. Van romige melkchocolade tot rijke pure chocolade en de intense smaak van 70% cacao, elke chocoladeliefhebber zal er blij van worden.

Verwen jezelf of verras iemand anders met onze gepersonaliseerde Côte d'Or chocolade cadeaus. Of je nu een jubileum of een verjaardag viert of gewoon iemand wil laten weten dat hij of zij veel voor je betekent, Côte d'Or chocolade is altijd de perfecte keuze. Waar wacht je nog op?

Hoe maak je je eigen Côte d'Or cadeau?

Je eigen Côte d'Or cadeau maken is echt heel eenvoudig!

  1. Kies je favoriete Côte d'Or chocolade cadeau uit ons ruime assortiment.
  2. Ga naar onze online editor en voeg een foto, naam en/of persoonlijke boodschap toe. Je kunt ook kiezen uit onze unieke ontwerpen, gemaakt voor verschillende gelegenheden.
  3. Bekijk de online preview van je cadeau; zo zal het eruit zien!
  4. Plaats de bestelling en wij gaan voor je aan de slag. Je gepersonaliseerde Côte d'Or cadeau wordt rechtstreeks naar jouw gewenste adres verzonden. Voeg een gratis kaartje met boodschap toe om de ontvanger te laten weten dat het cadeau van jou komt!

Laat de tijdloze smaak van Côte d'Or chocolade vreugde brengen bij elke gelegenheid. Bestel nu!