Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

4 cadeaus

Côte d'Or chocolade

Gepersonaliseerde Côte d'Or chocolade

Ken jij iemand die altijd een Côte d'Or chocoladereep in de voorraadkast heeft liggen? Of iemand die het niet kan laten om de dag af te sluiten met een stukje kwaliteitschocolade? Het perfecte cadeau voor deze chocoladeliefhebbers is ongetwijfeld een selectie van het merk Côte d'Or, dat over de hele wereld wordt gewaardeerd om de echte ingrediënten en onmiskenbare smaak. Je kunt Côte d'Or cadeau doen voor een speciale gebeurtenis of gelegenheid, maar ook gewoon omdat je een dierbaar iemand in jouw leven wilt verrassen. Ontdek de cadeaus van Côte d'Or en personaliseer een chocoladecadeau

Côte d'Or mega chocoladereep

Liefhebbers van Côte d'Or-chocolade kunnen niet zonder! Dit merk heeft immers een onmiskenbare en heerlijke smaak. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen, heeft YourSurprise in samenwerking met het merk een mega Côte d'Or chocolade reep gecreëerd. Met een kilo chocolade en een lengte van 60 cm is de reep Côte d'Or ongetwijfeld een geschenk waar je sprakeloos van wordt! Geef het cadeau voor een verjaardag of laat het uitpakken onder de boom; de ontvanger zal sprakeloos zijn en niet wachten om een ​​stukje Côte d'Or chocolade te proeven. De Mega Côte d'Or bevat 5 repen met verschillende smaken zoals; melkchocolade, puur en met stukjes hazelnoot. Er is iets voor iedereen!

Hoe pas je je Mega Côte d'Or aan

Naast de heerlijke inhoud is de gigantische Cote d'Or reep ook een cadeau dat je speciaal voor de ontvanger kan personaliseren! Je kunt het zelfs personaliseren met een foto en/of een ontwerp naar keuze, een naam en een bericht toevoegen voor de persoon aan wie je het wilt geven. Het personaliseren van Côte d'Or is heel eenvoudig! Ga gewoon naar de editor, pas jouw aanpassingen toe en wij toveren jouw ontwerp op de gigantische chocolade reep.

Cadeaublik met Côte d'Or pralines

Voor wie liever geniet van chocolade in kleine hoeveelheden, is er het cadeaublik met Côte d'Or pralines de juiste keuze! Cote d'Or chocolaatjes zijn niet alleen heerlijk, maar het cadeaublik is op zichzelf al een leuk cadeau met de door jouw gekozen personalisatie! Tip: Als je alle chocolaatjes hebt geproefd, kan het cadeaublik nog worden gebruikt. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als opberger doosje voor andere chocolade of koekjes of bijvoorbeeld je naaiaccessoires. het cadeaublik is in vintage-style en kan gepersonaliseerd worden met een foto en/of naam. Kies uit een selectie van ontwerpen, klassiek vintage of Kerst. Waar wacht je op? Stel nu je Cote d'Or cadeau samen!