Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zoek je een uniek cadeau voor jouw peetouders? Verras ze dan met een gepersonaliseerd cadeau en laat blijken hoeveel jouw peetouders voor je betekenen. Aan alle cadeaus kun je een foto, naam of persoonlijke boodschap toevoegen. Bekijk het ruime assortiment van cadeaus voor peetouders!

132 Cadeaus

Je hebt 48 van 132 cadeaus bekeken

Een leuk cadeau om je peetouders te vragen

Als het gaat om het kiezen van cadeaus voor de peetouders van je kind, kan dat best lastig zijn. Je wilt iets uitzoeken dat ze leuk zullen vinden, maar ook iets dat uniek en betekenisvol is. Dat is waar wij om de hoek komen kijken! We hebben een aantal leuke peetouders-cadeau-ideeën waarmee ze even extra in het zonnetje kunt zetten.

Wil je ook wat ideeën over hoe je hen kunt vragen om peetouder te worden? Volg onze leuke ideeën en vind de perfecte manier om dat te doen en de leukste peetouders cadeaus!

Peetouders vragen met een origineel cadeau

Wordt jouw kindje binnenkort gedoopt en wil je iemand vragen om peetouder te zijn? Je kunt dit natuurlijk gewoon vragen, maar je kunt het ook op een originele manier de kleine baby het zelf laten vragen. Hoe dan? Wat dacht je van een speen met daarom de tekst: wil jij mijn peetouder zijn? Naast een speen hebben we ook rompertjes, chocolade giftboxen en zelfs gegraveerde glazen. Je kunt op alle artikelen de naam van de peetouder in spé laten zetten om het ook echt een persoonlijk cadeau te maken!

Cadeau peetouders bij geboorte

Wat een geluk wanneer een pasgeboren baby in het gezin wordt verwelkomd! Rond dit belangrijke moment is er ook een belangrijke beslissing: het kiezen van een peetouder. Stel je bent gevraagd om peetouder te zijn en je bent nu op zoek naar een cadeau voor je petekind? Dan ben je bij YourSurprise aan het goede adres!

Natuurlijk verwacht niemand dat je een cadeau koopt voor de geboorte, maar de ouders zullen er zeker blij mee zijn. Verwen het kindje met een leuk gepersonaliseerd speelgoed, een kledingstuk met zijn of haar naam erop, een sieraad of zelfs iets voor de ouders!

Bekijk alle babycadeaus om daar het leukste cadeau te vinden.

Cadeau peetouders voor de doop

Door de jaren heen is er veel veranderd. Veel ouders vragen familie maar ook vaak vrienden om de peetoom of peettante zijn, ook als het kind niet gedoopt wordt. Maar ook als een kind wel gedoopt wordt, dan gebeurt het vaker dat er twee of meer peetouders zijn. Er is dus niet meer altijd sprake van één peetoom en één peettante. De rol van peetouder is hoe dan ook een eervolle rol: de ouders hebben vertrouwen in jou en zien graag dat jij en het petekind een band opbouwen.

Bij de viering van de doop van het kind spelen peetouders natuurlijk een belangrijke rol. De traditie is om hen te verrassen met een mooi peetouder cadeau. Iets om hen te bedanken voor de rol die ze gekozen hebben. Daarom hebben wij hier wat ideeën voor cadeau peetouders voor de doop:

Een fotoalbum wordt altijd gewaardeerd, je kunt het vullen met foto's van de peetouders met de kinderen en herinneringen van vroeger. Maar je kunt ook hun zoete hart doorbreken met een doos bonbons of zelfs een reusachtige chocoladereep. Als ze van lekker drinken houden, verras ze dan met een gepersonaliseerde fles champagne of een andere van hun favoriete likeuren?

Als je een toekomstige peetouder bent en je zoekt een doopcadeau voor het petekind, dan heb je genoeg opties om uit te kiezen. Iets wat altijd gewaardeerd wordt is een armband of een gegraveerde ketting, die het kind kan koesteren voor de toekomst. Of wat dacht je van een reuze knuffel?

Cadeau peetouders voor communie

De communie van jouw kind komt eraan en je wilt er zeker van zijn dat jouw gekozen peetouders het naar hun zin hebben?

Zij zijn vast net zo enthousiast als jij en je kind, daarom mag je de communie bedankjes voor jouw peetouders niet vergeten. Het hoeft geen enorm cadeau te zijn, meer iets om hen te bedanken voor de rol van peetouders.

Hier wat ideeën voor een communie cadeau peetouder:

  • Een mooie fles wijn met gegraveerde glazen
  • Een doos Milka pralines met een bedankbriefje
  • Een boeket gedroogde bloemen
  • Een tegel met een foto van het kind en de peetouders
  • Een bierpakket met een selectie van de beste bieren

Peetouder bedanken met een cadeautje

Wil je juist iemand bedanken omdat zij de rol van peetouder op zich hebben genomen? Ook dat kun je doen met leuke, gepersonaliseerde cadeautjes met jullie persoonlijke boodschap en de naam van de peetouder. De meest populaire geschenken om de peetouder te bedanken zijn: *een mok met naam en de tekst ‘Peetoom’ of ‘Peettante’ *een chocolade giftbox met persoonlijke boodschap en naam *een glas met daarin een bedankje gegraveerd *een tegel met daarop een foto van de peetouder met hun petekind. De leukste peetouder geschenken online, alleen bij YourSurprise!

Er is altijd wel een reden om jouw peetouders te vieren. Je kunt ze verrassen met een peetouder kerstmis cadeau, met een cadeau voor nieuwjaar, een verjaardag of een andere speciale gelegenheid waarbij je ervoor wilt zorgen dat ze zich geliefd en gewaardeerd voelen.

Peetouders of suikertante?

Als je wordt gevraagd om peetouder te worden, betekent dat natuurlijk niet dat jij vanaf nu als een tweede moeder (of vader) voor het petekind moet zorgen. Toch komt het vaak voor dat je als peetoom of peettante net wat meer doet en wil doen voor je petekind. Veel peetouders gaan regelmatig wat leuks doen met hun petekind, kopen veel leuke kleertjes of cadeautjes en in sommige gevallen sparen ze zelfs wat mee voor later. Dit is zeker geen verplichting, maar veel Peetouders zijn er gewoon ontzettend trots op dat ze de peetoom of peettante zijn!

Zoek je een cadeau voor je peetoom of een cadeau voor je peettante?