• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Cookiebeleid

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij het bezoek aan een website op jouw computer worden opgeslagen. YourSurprise gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om bezoekers te herkennen bij een volgend bezoek. Op basis daarvan kunnen we bijvoorbeeld de inhoud van je winkelwagen onthouden. Daarnaast stellen cookies ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze website en deze aan te passen aan de wensen van onze bezoekers, maar ook om persoonlijke aanbevelingen te doen en advertenties te tonen.

Cookies accepteren

Wanneer je onze webshop bezoekt, wordt er een pop-up venster getoond waarin jouw toestemming wordt gevraagd voor het gebruik van cookies zoals beschreven in deze verklaring. Als je deze pop-up wegklikt of verder gaat op onze website dan gaan we ervan uit dat je hiermee instemt.

Jouw cookie instellingen

Lijst met cookies

In de onderstaande tabel vind je een lijst met cookies die op onze website worden gebruikt. Wij maken onderscheid tussen drie type cookies.

  • Functionele cookies:
    Producten in je winkelmandje plaatsen. Inloggen in MySurprise. Wij hebben functionele cookies nodig voor een goede werking van onze website.
  • Analytische cookies:
    Iedere dag een stapje beter. Een van onze belangrijkste motto’s. Met behulp van analytische cookies kunnen wij zien hoe goed onze website doet en op welke manier we deze nóg beter kunnen maken.
  • Advertentie- en marketing cookies:
    We helpen je graag met het vinden van het juiste cadeau. Daarom gebruiken wij advertentie- en marketing cookies. Deze cookies helpen ons om jou op onze website en die van derden persoonlijke aanbevelingen en advertenties te laten zien.

Cookies van derden

Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen in de bovenstaande tabel (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

Social media buttons

Wij maken op onze website gebruik van social media buttons. Hierdoor kun je, door hierop te klikken, worden doorgeleid naar de betreffende pagina van deze verschillende social medianetwerken. Websitebezoekers krijgen hierdoor de optie om YourSurprise te volgen en om content delen binnen het eigen netwerk. Social media buttons zijn werkzaam vanwege stukjes code die afkomstig zijn van de social medianetwerken. Hier hebben wij geen invloed op en hiervoor hoeft ook geen toestemming te worden gevraagd. Wij raden je dan ook aan om de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken:

Wijzigingen in dit cookiebeleid

Wanneer onze webshop wijzigt, moeten wij natuurlijk ook ons cookiebeleid aanpassen. Let dus altijd op de datum hieronder en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen aan je door te geven.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Jij bent de baas over je eigen gegevens. Dit betekent dat jij de volgende rechten hebt:

  • Je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van je verwerken, in te zien;
  • Je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van je verwerken, te corrigeren of aan te vullen indien deze onjuist of onvolledig zijn;
  • Je kunt je toestemming altijd eenvoudig intrekken (op deze pagina);
  • Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens, tegen profilering en tegen direct marketing;
  • Je kunt ons verzoeken om je persoonsgegevens te verwijderen;
  • Indien het technisch mogelijk is, heb je het recht om de persoonsgegevens die wij van je verwerken te laten overdragen naar jezelf of naar een derde partij;
  • In sommige gevallen kun je verzoeken om het verwerken van je persoonsgegevens (al dan niet tijdelijk) te beperken wat betekent dat wij minder gegevens van je verwerken.

Als je contact met ons opneemt dan kunnen wij je vragen om je te identificeren door bijvoorbeeld het meesturen van een geldig legitimatiebewijs, om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon bent aan wie de persoonsgegevens toebehoren.

Wij zullen ons best doen om binnen 30 dagen aan je verzoek te voldoen. Deze termijn kan worden verlengd wanneer je verzoek complex is. Als wij deze termijn verlengen, dan laten we je dat natuurlijk meteen weten.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan horen wij het natuurlijk graag als eerste. Neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen. Wanneer we er samen niet uitkomen dan heb je altijd het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. In Nederland heet deze de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

YourSurprise.com B.V.
Gouwepoort 3
4301 RZ Zierikzee
Nederland
0111 712 465

Dit cookiebeleid is het laatst gewijzigd op: 23 januari 2020