Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zeg het met Milka!
Mega Milka reep
Milka hart
Milka giftbox - Liefde
Mega chocoladereep gevuld met Milka
Milka giftbox - Valentijn
Milka giftbox - Algemeen
Milka Giftbox - Verjaardag
Milka design giftbox - Liefde
Milka giftbox - Juf / Meester
Milka giftbox - Examen
Say it with Milka giftbox - Bedankt
Say it with Milka giftbox - Kerst
Milka Giftbox - Pasen
Milka giftbox - Papa
Milka Giftbox - Mama
Milka Giftbox - Kerst
Zeg het met Milka giftbox - Bedankt (110 gram)
Milka giftbox - Meter
Milka giftbox - Peter (110 gram)
Chocobox - Liefde is.. - 110 gram
Chocobox - Liefde is... - 220 gram
Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 94675 beoordelingen
Ingrid
op 25-01-22

"Mooi stevig product/glas en snel geleverd. "

10 van 10
Gerrie
op 25-01-22

"Goede service Snelle levering Goede kwaliteit "

9 van 10
Desiree
op 25-01-22

"Een hele goede service. De producten zijn van topkwaliteit. Je krijgt waar voor je geld! "

10 van 10

Milka chocolade met naam of foto

Je liefde uiten aan je geliefde of aan iemand die je lief hebt? Zeg het met Milka! Het ideale cadeau voor je geliefde of gewoon zomaar voor iemand omdat chocolade zo lekker is! De zeg het met Milka giftbox is geschikt voor iedereen, want zeg nou zelf, wie houdt er nu niet van het krijgen van een chocolade cadeau?

De chocolaatjes zijn gevuld met heerlijke, zachte hazelnoot-nougat crème zodat er van elk chocolaatje zeker genoten zal worden! Om de giftbox nog specialer te maken kun je je eigen naam of de naam van de ontvanger op de verpakking plaatsen. Voeg hier nog een foto en persoonlijke boodschap bij en je bent verzekerd van een uniek en heerlijk cadeau waar je de ontvanger zeker mee verrast!

Chocobox

Zet jouw moeder, vader, vriend of vriendin eens in het zonnetje, door hem of haar een heerlijke Milka chocobox te geven! De hartjes zijn gevuld met zachte hazelnoot-nougat crème waar je van gaat watertanden. De bloemetjes zijn gevuld met een melkvulling. Hét perfecte cadeau voor hem of cadeau voor haar!

Door de verpakking te personaliseren maak je in een handomdraai een leuke chocobox geheel naar jouw wensen! Voeg je naam en een lief berichtje toe aan de verpakking om er een extra persoonlijke verrassing van te maken! Je kunt de chocobox zelf geven of bij de ontvanger thuis laten bezorgen. Ideaal om je verre vriend(in) te verrassen voor zijn of haar verjaardag!

Milka chocolade

Wie wordt er niet blij van Milka chocolade? Het chocolademerk met de vele verrukkelijke smaken en keuzes! Milka chocolade is niet alleen lekker voor jezelf, door het geven van Milka chocolade zorg je voor een lach op iedereen zijn gezicht!

De zeg het met Milka chocobox van YourSurprise maken de chocolaatjes nog bijzonderder! De doos kun je helemaal zelf ontwerpen met je eigen foto, boodschap en/of design! Een heerlijk cadeau met een persoonlijke boodschap!

Milka hart chocobox

Wil je jouw geliefde verrassen met Milka chocolade? Geef hem of haar dan de Milka hart chocobox. Dit is een box in de vorm van een hart. Voeg hier een leuke foto van jullie samen aan toe en een romantische tekst en je hebt een super origineel cadeau voor Valentijnsdag!

Verschillende Milka-giftboxen

Voor elke gelegenheid kun je een giftbox uitzoeken! Zo hebben we giftboxen om iemand te bedanken, een giftbox voor de juf of meester, om iemand te feliciteren met zijn of haar examen of om iemand te feliciteren met een verjaardag. Daarnaast hebben we ook heerlijke chocoladeboxen voor Vaderdag, Moederdag, Valentijnsdag, Kerst of Pasen!