Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wil jij een collega verrassen met een speciaal cadeau? Of je nu zoekt naar een afscheidscadeau of een bedankje, hier vind je een breed assortiment aan persoonlijke cadeaus voor collega’s. Maak het cadeau voor jouw collega extra bijzonder door een persoonlijke boodschap of foto toe te voegen.

176 Cadeaus

Je hebt 48 van 176 cadeaus bekeken

Verras met een uniek cadeau voor collega

Collega's behoren tot de mensen met wie je in het dagelijkse leven de meeste tijd doorbrengt. In voor- en tegenspoed kunnen jullie voor elkaar zorgen. Maar als je geluk hebt, creëer je ook langdurige banden die je vele jaren zal koesteren. Daarom is het leuk om op een bepaald moment op zoek te gaan naar een cadeau om je collega te verrassen. Een cadeau voor een collega die jarig is? Of misschien is de tijd gekomen dat je collega afscheid neemt van het bedrijf? Wij hebben een selectie van cadeaus voor collega's verzameld om je te helpen het beste cadeau voor jouw collega te vinden.

Afscheidscadeau collega

Het is altijd jammer als een geweldige collega het bedrijf verlaat, maar je weet ook dat je lieve collega waarschijnlijk op weg is naar een betere kans of een verandering in zijn of haar leven. Hoe spannend!

Een afscheidscadeau voor een collega is een mooie manier om te laten zien hoeveel ze voor je betekenen en hoeveel je ze gaat missen.

Als jullie jarenlang, hele dagen samen hebben doorgebracht heb je het afscheidscadeau waarschijnlijk al in gedachten, maar als dit niet het geval is, waarom vraag je het dan niet aan zijn/haar familie of vrienden? Zij kunnen je zeker helpen het beste cadeau voor je collega te vinden!

Sommige van de meest gewaardeerde afscheidscadeau werk zijn diegene die de beste herinneringen in het bedrijf oproepen. Je kunt bijvoorbeeld een muismat of een laptophoes personaliseren met een foto van alle collega's, een klein cadeau met een blijvende herinnering! Je kunt ook een mand maken en die vullen met kleine cadeaus, elk gekozen door één van de collega's. Oftewel; wij bieden genoeg ideeën voor afscheidscadeau collega.

Kleinigheidje voor je collega die afscheid neemt

Je hoeft jouw collega niet een duur of groot afscheidscadeau te geven. Het juiste kleinigheidje is alles wat nodig is om te laten zien dat je aan jouw afzwaaiende collega hebt gedacht.

Wil je wat lekkers geven als kleinigheidje voor je collega. Dan is een gepersonaliseerde merci gift box een heerlijke manier om bedankt te zeggen voor jullie samenwerking.

Hij of zij heeft bijvoorbeeld ook een nieuwe gepersonaliseerde mok nodig op zijn of haar nieuwe job.

Laat een leuke foto afdrukken op de mok of een pakkende tekst, zodat jouw collega op zijn nieuwe job toch nog aan jullie denkt.

Hoeveel geef je uit aan een cadeau voor collega?

Bij het kopen van een cadeau voor een collega is er geen vaste regel hoeveel je moet uitgeven. Het hangt af van verschillende factoren, zoals de gelegenheid, de relatie die je met je collega hebt en ook het budget van de deelnemers.

Uiteraard verwacht niemand dat je een fortuin uitgeeft, vooral omdat het vaak voorkomt dat je een cadeau voor een collega moet kopen. Vaak besluit je om samen met de rest van je collega's een cadeau te geven. Zelfs een paar euro per persoon kan al resulteren in een waardevol cadeau voor de collega. Als je een cadeau voor een collega organiseert, kun je het bedrag ook verzamelen door iedereen te vragen een bedrag naar keuze in te leggen, op die manier doet iedereen mee met het bedrag dat hij of zij gepast vindt. Natuurlijk hangt het succes van het cadeau niet samen met hoeveel je uitgeeft om het te kopen, maar met de gedachte erachter.

Cadeau voor collega onder de 20€

Er zijn veel cadeau-ideeën voor collega's, zelfs met een krap budget. Heb je het budget kunnen berekenen, maar weet je niet welk cadeau het beste past?

  • Wij hebben enkele cadeau-ideeën voor collega's verzameld onder de 20€:
  • Een mok met een grappige foto en een speciale groet
  • Een fles wijn met een gepersonaliseerd etiket
  • Een doos heerlijke chocolade
  • Een geschenkdoos met snoepjes
  • Een gepersonaliseerde houten wenskaart

Cadeau idee: Bedankje collega

Collega's zijn degenen die je tijdens het werk door moeilijke tijden heen helpen en met wie je goed kunt lachen. Misschien hebben ze je geholpen met een moeilijke taak of waren ze er gewoon toen je ze het hardst nodig had.

Als je je collega ́s wilt bedanken en je bent op zoek naar een klein bedankje om te zeggen hoezeer je ze waardeert, waarom maak je dan geen gepersonaliseerd cadeau? Het kan iets kleins zijn: een kaart met een bedankbriefje; een doos bonbons; een geurkaars... Denk ook out of the box voor een bedankje collega zorg en verras je collega uit de zorg met een gepersonaliseerd verzorgingspakket, zodat jouw collega heerlijk kan genieten van een relaxte avond na een drukke dag op werk. Wij bieden tal van cadeau-ideeën voor bedankje collega!

Cadeau voor reislustige collega's

Kijkt jouw collega altijd uit naar de vakantie om aan de volgende grote wereldreis te beginnen? Dan is een thema cadeau precies wat hij/zij nodig heeft om zijn/haar avontuurlijke geest te ondersteunen!

Voor collega's die van reizen houden, kun je overwegen hun een reisdagboek te geven om te vullen met al hun vakantieherinneringen. Of maak een gepersonaliseerd bagagelabel, zodat je collega nooit meer zijn koffer kwijtraakt op de luchthaven, of een waterfles, perfect om gehydrateerd te blijven tijdens het reizen.

Heb je een groter budget, kies dan voor een op maat gemaakte koffer met een uniek ontwerp.

Cadeau voor collega die van eten houdt

Wie houdt er niet van eten? Is je collega de liefste persoon die je kent? De zoektocht naar een cadeau voor een collega is voorbij! Wij van YourSurprise hebben een ruime keuze aan lekkere cadeaus: van chocolade tot snoep voor de echte zoetekauwen; tot hartige hapjes en drankjes; er is voor ieder wat wils!

Je kan ook kiezen voor een pakket met drankjes, hapjes en een uniek gepersonaliseerd cadeau, voor een echt compleet cadeau. Voor de collega die dol is op chocolade, kies je een reusachtige chocoladereep. Zo heeft hij of zij er nooit genoeg van!

Cadeau voor collega die een baby heeft gekregen

De komst van een baby is altijd geweldig nieuws! Het zal vaak gebeuren dat een van je collega's op een bepaald moment tijdelijk het werk verlaat om met zwangerschapsverlof te gaan. Om het mooie nieuws te vieren, is het altijd een goed idee om een cadeau te geven aan de collega die met zwangerschaps- of vaderschapsverlof gaat.

Je kan een cadeau kopen voor de nieuwe baby op komst of een cadeau voor de aanstaande moeder of vader.

Je kan er ook voor kiezen om beide te combineren. Een zeer populair cadeau is de gepersonaliseerde cadeau mand met cadeaus voor de baby en de aanstaande ouders. Ideeën? Een gepersonaliseerd rompertje met de naam van de baby, baby accessoires zoals handdoeken en spenen; maar ook een fles wijn en bonbons voor de ouders en alles wat ze verder nodig hebben om de spanning en stress van een nieuwe baby op komst te 'overleven'!

Een kerstcadeau voor collega's

Kerstmis is eindelijk de tijd om wat rust te nemen en tijd thuis door te brengen met de familie (als je baan dat toelaat).

Het is ook de tijd van kerstfeestjes op kantoor of uit eten met de collega's om kerstwensen uit te wisselen voor de feestdagen.

Het geven van een cadeau is niet verplicht in deze situatie, maar als je een speciale band hebt gecreëerd met een aantal van je collega's is het misschien leuk om ze een cadeau tegeven als blijk van waardering!

Bekijk al onze kerstcadeaus en vindt het leukste kerstcadeau voor jouw collega!