Originele verjaardagscadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 53606 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Robbyop 12-07-18

"Niets of niemand is perfect ;) "

9 van 10
Silviaop 12-07-18

"snel geleverd mooi werk geleverd "

9 van 10
Liridonop 12-07-18

"Heel snel geleverd en kwaliteit was beter als verwacht! "

10 van 10
Maak een origineel verjaardagscadeau!

Verjaardagscadeau

Hieper de piep Hoera, er is iemand jarig! En bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeau. Een geschikt verjaardagscadeau vinden is nog niet zo gemakkelijk, want je wilt de jarige natuurlijk wel verrassen met een origineel cadeau. Om je te helpen hebben we hier de leukste verjaardagcadeaus verzamelt. En omdat je alle cadeaus zelf kunt personaliseren met eigen foto en tekst weet je zeker dat de jarige dit verjaardagscadeau nog niet heeft!

Er is voor iedereen een geschikt verjaardagscadeau te vinden. Dus of je nu op zoek bent naar een leuk kindercadeau, een verjaardagscadeau voor je vriendin of een verjaardagscadeau voor een man, bij YourSurprise hebben we het allemaal!

Origineel cadeau

Is er binnenkort iemand jarig, dan wil je diegene natuurlijk graag verrassen met een leuk cadeau. Het is echter lang niet altijd eenvoudig om het perfecte verjaardagskado te vinden, maar met onze hulp gaat het vinden van een origineel cadeau zeker lukken. YourSurprise heeft namelijk de meest unieke verjaardagscadeaus. Kies uit mooie sieraden, lieve knuffels, een heerlijke fles wijn of unieke telefoonhoesjes; er is voor ieder wat wils!

Cadeautips

Met behulp van onze handige cadeautips vind je in een paar minuten het ideale verjaardagscadeau. Met meer dan 1500 originele cadeaus, die je stuk voor stuk uniek kunt maken met je eigen foto en tekst, creëer je zelf snel en eenvoudig een uniek en persoonlijk verjaardagscadeau. Zo wordt het zeker een verjaardag om nooit te vergeten!

Milka giftbox

Is de jarige Jop of Jet een echte snoepkont? Dan kan hij of zij zeker genieten van de Milka giftbox. De Milka giftbox zit vol heerlijke hartvormige pralines met hazelnoot-nougat crème vulling waar je zeker van gaat watertanden. Maak de Milka giftbox extra bijzonder door er een persoonlijk tintje aan te geven. Kies een leuke foto van jullie samen, voeg er een tekst bij en jouw Milka verjaardagscadeau is in een handomdraai gemaakt. Zeker weten dat dit cadeau gewaardeerd wordt.

nijntje vlaggenlijn

Het huis van de jarige moet natuurlijk op deze bijzondere dag versierd worden. Met de kleurrijke nijntje vlaggenlijn komt dit gegarandeerd goed. Een (kinder)verjaardag maak je pas écht compleet met deze vlaggenlijn. De vlaggenlijn maak je extra persoonlijk door hem te personaliseren met de naam en foto van de jarige Jop of Jet. Met de nijntje vlaggenlijn maak je ieder nijntje fan extra blij.

Bierpakket

Is de ontvanger een echte bierdrinker? Verras hem of haar dan met een overheerlijk bierpakket met verschillende speciaal bieren. Met een bierpakket zit je eigenlijk altijd wel goed! Het bierpakket is gevuld met de lekkerste (inter)nationale bieren. De ontvanger zal niet alleen intens genieten van het bierpakket, doordat je het pakket kunt personaliseren maak je het cadeau ook nog eens extra bijzonder!
+ Lees meer...