• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Verras met een cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? We bezorgen je cadeau zoals je van ons gewend bent.
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? We bezorgen je cadeau zoals je van ons gewend bent.
Originele verjaardagscadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 61286 beoordelingen
Ans
op 07-04-20

"Heel tevreden over de afhandeling van al mijn bestellingen. Ook tevredenheid bij de ontvangers van de.."

10 van 10
Margreet
op 07-04-20

"Het was zo'n verrassing! "

10 van 10
Stefanie
op 07-04-20

"Ik ben super tevreden. Ik had een bestelling die naar een duitse adres moest. Alles was goed geregeld.."

10 van 10

Wat geven als verjaardagscadeau?

Ga de uitdaging aan om dit jaar het leukste verjaardagscadeau te geven. Geen zorgen, hieronder geven wij je wat tips om je op weg te helpen. Een origineel verjaardagscadeau hoeft namelijk niet moeilijk te zijn. Wij hebben meer dan 1500 unieke cadeautjes, dus zit er zeker wat voor de jarige tussen. Wat er zo uniek aan is? Doordat je op elk cadeau een foto of tekst/ naam toe kan voegen. Dat valt toch bij iedereen in de smaak?!

Leuke verjaardagscadeaus voor iedereen


Tussen die 1500 unieke verjaardagscadeaus zit voor iedereen wat tussen. Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau voor je vriend? Hier kun je alle kanten mee op. Je wil hem misschien wel verrassen met een romantisch cadeau. Zo maak je hem zeker blij met de gepersonaliseerde Milka giftbox. Deze giftbox is gevuld met heerlijke hartjes chocolaatjes. Je kunt de box helemaal personaliseren met een lieve foto van jullie samen. Zoek je een leuk verjaardagscadeau voor je oma? Oma’s vinden het altijd fantastisch als ze een foto van haar kleinkinderen ziet. Met een gepersonaliseerd cadeau zit je bij haar dan dus ook altijd goed. Wat zal zij verrast zijn als je aankomt met een fotoboek vol foto’s van jou en je broers of zussen. Of geef haar bijvoorbeeld een klok met een foto. Als ze dan op haar klok kijkt, tover je elke keer een lach op haar gezicht. Wij hebben dus echt cadeaus voor iedereen. Van jong tot oud, bourgondiër of eerder een huismus. Zet er een foto of naam van de jarige op en het is elk jaar weer een verrassing.

Wat voor verjaardagscadeau vragen?


Een verjaardagscadeau voor iemand anders vinden kan soms makkelijker zijn dan iets voor jezelf te bedenken. Een handige tip om te voorkomen dat je het antwoord niet weet op deze vraag, is om heel het jaar door een lijstje in je mobiel bij te houden. Komt er iets in je op wat je graag zou willen hebben, maar wat je zelf eigenlijk niet zo snel zou kopen? Dat is het moment om je lijstje op je mobiel erbij te pakken en dit op te schrijven. Zo heb je tegen de tijd dat jouw verjaardag er aan komt een hele lijst met ideeën voor een verjaardagscadeau. Heb jij deze spontane ingevingen niet heel het jaar door? Dan kun je ook vragen om een persoonlijk cadeau. Hoe leuk is een houten wenskaart met een lieve foto van je vrienden en jou erop? Dit is een pronkstuk in je woonkamer en zo kun je vaak terugdenken aan leuke momenten. Ben jij vaak je sleutels kwijt? Dan is het misschien een idee om eens een sleutelhanger cadeau te vragen. Doordat er een leuke foto of jouw naam op staat, is de kans heel klein dat jij jouw sleutelbos nog een keer kwijt raakt. Kortom, genoeg leuke dingen om te vragen als verjaardagscadeau.