Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Een agenda is het leukste als deze speciaal voor jou is gemaakt. Een agenda ontwerpen kan met jouw favoriete foto, naam, logo en/of tekst naar keuze. Zo mis je nooit meer een moment. Ook leuk om als cadeau te geven.

Je eigen agenda ontwerpen

Ben jij iemand die ondanks alle digitale mogelijkheden blijft vasthouden aan een papieren agenda? Dat vinden wij helemaal cool! Speciaal voor mensen zoals jij hebben wij diverse agenda's in ons assortiment die je naar eigen smaak kunt personaliseren zowel aan de voor- en achterkant op de kaft als van binnen!

Je eigen schoolagenda 2024/2025 ontwerpen

Met jouw eigen, papieren schoolagenda maak jij zeker weten iedereen jaloers. Je kunt kiezen voor een soft cover of een hard cover variant. De week begint op maandag en is verdeeld over 2 pagina's. Je hebt voldoende ruimte om per dag te schrijven wat je af wilt hebben of moet doen. Ook kun je cijferlijsten en roosters bijhouden.

De schoolagenda kun je van voren en achter personaliseren met een eigen foto of tekst. Je kunt ook kiezen uit een van onze leuke designs en prints zoals bloemen, hartjes, tijgers, ananassen of sinaasappels.

Jaaragenda 2024

Wil jij een originele jaaragenda hebben? Maak dan zelf eenvoudig online je eigen jaaragenda in onze editor. Je uploadt een eigen foto, voegt een tekst toe en klaar is Kees! In een handomdraai heb je jouw eigen jaaragenda gemaakt. De jaaragenda kun je bestellen als soft cover of hard cover, maar net wat jij het prettigste vind werken. Wil je het ontwerp opfleuren? Kies dan uit een van onze leuke printjes om het helemaal af te maken. In onze online editor vind je diverse printjes met bloemen, tijgers, ananassen en nog veel meer!

Een bulleted journal

Werk jij liever met agenda's waarin je voldoende plek hebt om to do lijstjes bij te houden? Dan vind jij deze bullet journal waarschijnlijk helemaal geweldig. De agenda heeft 120 pagina's waarop je alleen maar stipjes ziet: je hebt dus alle ruimte om overzichtelijk je eigen lijstjes te maken en bij te houden. Ook de bulleted journal kun je laten maken als hard cover of soft cover. Upload je eigen foto vor op de voor-en achterkant en je maakt eenvoudig je eigen unieke, gepersonaliseerde agenda!

In onze editor vind je ook een aantal designs die wij alvast voor je gemaakt hebben. Kies uit een roze kaft met gouden lijnen, een kaft met allemaal bloemen, een kaft met een marmeren look, een kaft met een roze marmeren look, een kaft met bladeren, een kaft met flamingo's, een kaft met sterren of een eenhoorn, een kaft met zomers fruit, cactussen of planeetjes.