• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Verras met een cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? We bezorgen je cadeau zoals je van ons gewend bent.
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? We bezorgen je cadeau zoals je van ons gewend bent.
Merken
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 61162 beoordelingen
Ingrid
op 02-04-20

"Gewoon snelle service en overzichtelijke en makkelijk website. Top.! "

10 van 10
Frank
op 02-04-20

"Ze maken waar wat er op de site staat Echt top "

10 van 10
Jorien
op 02-04-20

"Super! Wilde iets wijzigen en werd supersnel en vriendelijk geholpen! Een aanrader! Een bedrijf waar.."

10 van 10

Een cadeau van je favoriete merk!

Kan jouw (klein)kind geen genoeg krijgen van de spannende verhalen van zijn of haar favoriete merken? Wij hebben hier de meest originele cadeaus van de leukste merken voor jou op een rijtje gezet. Kies uit een van de vele personages en maak de cadeaus echt persoonlijk met jouw eigen foto, naam of tekst in de gebruiksvriendelijke editor. Met een persoonlijk cadeau van zijn of haar favoriete merk maak je diegene vast en zeker blij!

Met een ruime keus uit de verschillende merken, zal je altijd het cadeau vinden dat je zoekt. Een cadeau van een van de merken is niet alleen heel leuk als kindercadeau, maar ook als cadeau voor hem of cadeau voor haar. De diverse personages hebben namelijk ook de harten van vele volwassenen veroverd. Ook voor deze fans heeft YourSurprise de leukste en meest persoonlijke cadeaus. Zo zorg je voor een echt unieke verrassing!

Cadeaus van nijntje

Ken jij een echte nijntje fan en wil je hem of haar verrassen met een persoonlijk cadeau? Personaliseer de mooiste nijntje cadeaus met een uniek nijntje design en jouw foto of tekst! nijntje is vooral bekend als de hoofdpersoon uit de vele kinderprentenboeken die zijn geschreven en getekend door Dick Bruna.

Maak jouw nijntje boeken nu echt persoonlijk door jouw (klein)kind de hoofdrol te laten spelen in een nijntje boek met naam. Met een persoonlijk (voor)leesboek ben je gegarandeerd van vele uurtjes leesplezier!

Maar ook wanneer je op zoek bent naar een ander nijntje cadeau ben je bij YourSurprise aan het juiste adres. Draag nijntje altijd bij je met een unieke nijntje tas of maak het eten van je boterhammen nog leuker met de persoonlijke nijntje broodplank. Jij maakt alle nijntje cadeaus uniek met jouw eigen foto of tekst. Met een persoonlijk en uniek nijntje cadeau mag je zeker gezien worden!

Woezel en Pip cadeaus

Is jouw (klein)kind groot fan van de twee lieve hondenvriendjes, Woezel en Pip? Verras hem of haar dan met een persoonlijk Woezel en Pip cadeau! Laat jouw (klein)kind meespelen in een van de spannende Woezel en Pip boeken of plaats zijn of haar naam op een van de andere Woezel en Pip cadeaus. Zo zorg je zeker voor een originele verrassing!
Woezel en Pip zijn twee lieve hondjes, die samen vele avonturen beleven. Deze avonturen sluiten perfect aan op de belevingswereld van kinderen. Hierdoor wordt het (voor)lezen van een persoonlijk Woezel en Pip boek nog leuker! Kies een van de verschillende thema’s en laat jouw (klein)kind op avontuur gaan met Woezel en Pip. Met zo’n origineel cadeau maak je hem of haar vast en zeker blij!

Dikkie Dik cadeaus

Wie kent deze lieve rode kater nu niet? Dikkie Dik is bekend van de verhaaltjes uit Sesamstraat, die later tot een serie kinderprentenboeken uitgroeiden. Ken je iemand die ook een groot fan is van Dikkie Dik? Verras hem of haar dan met een persoonlijk Dikkie Dik cadeau. Alle Dikkie Dik cadeaus zijn te personaliseren met jouw foto en/of tekst. Zo zorg je voor een echt originele verrassing!

Laat jouw (klein)kind de hoofdrol spelen in zijn of haar Dikkie Dik boek met naam of laat het eten er nog lekkerder uit zien op een persoonlijk Dikkie Dik kinderbord. Met een van de vele Dikkie Dik cadeaus geef je jouw (klein)kind zeker weten een uniek cadeau!

Ollimania cadeaus

Ken je iemand, die fan is van Ollimania en wil je diegene verrassen met een origineel cadeau? Dan is een Ollimania cadeau wat je zoekt! Ollimania is vooral bekend van het olifantje Olli. Olli is het dapperste olifantje ter wereld en samen met zijn vriendjes maakt hij de leukste avonturen mee. Verras ook jouw vriend(in), familielid of kennis met een uniek en persoonlijk Ollimania cadeau!

Naast de vele Olli cadeaus, kun je ook kiezen uit de leukste Tutje cadeaus! Tutje is het lieve roze vriendinnetje van Olli, waarmee hij de leukste avonturen beleeft. Wil jij Tutje altijd bij je hebben? Ontwerp dat een persoonlijk Tutje cadeau met jouw naam of tekst! Leuk om cadeau te geven, maar ook om voor jezelf te maken!