Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de meest recente kortingscodes van YourSurprise.

20% korting

Mis deze korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

Heb je nog vragen?

Hoe ontvang ik de kortingscode?

Als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief, dan krijg je een kortingscode per mail van ons toegestuurd. Je ontvangt de code alleen als het om een nieuwe inschrijving voor de nieuwsbrief gaat en nadat je hebt bevestigd dat het mailadres klopt.

Hoe kan ik mijn kortingscode verzilveren?

De kortingscode kun je in in de winkelwagen invoeren bij stap 3. Op dat moment wordt de korting automatisch berekend en verwerkt.

Kan ik meerdere kortingscodes tegelijkertijd gebruiken?

Nee, dat kan niet. Je kunt één kortingscode per keer gebruiken.

Kan ik de kortingscode vaker dan 1x gebruiken of delen met iemand?

Nee, dat gaat helaas niet. De kortingscode is uniek en kan maar één keer gebruikt worden. Ken je iemand die de kortingscode ook zou willen hebben, dan kun je die persoon aanraden om zich ook in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op dat moment krijgt die persoon van ons ook een eigen unieke kortingscode.

Zijn er nog meer kortingscodes van YourSurprise?

Soms kun je online via affiliates kortingscodes vinden, maar daarbij is altijd een minimale besteding vereist van €25,- of €40,- Schrijf jij je via onze website in voor onze nieuwsbrief, dan kun je de kortingscode altijd verzilveren en geldt er dus geen minimaal bestedingsbedrag. Daarbij is de kortingscode die je via deze inschrijving ontvangt in bijna alle gevallen hoger dan de korting die je via affiliates kunt krijgen. In de nieuwsbrief delen we trouwens regelmatig kortingscodes uit speciaal voor onze nieuwsbriefabonnees! Ook deze codes zijn eenmalig te gebruiken en kun je niet terugvinden op kortingscodesites.

Wat kan ik allemaal kopen met de kortingscode?

Je kunt de kortingscodes op al onze producten gebruiken.

Is er een minimaal bedrag dat ik moet besteden om de kortingscode te kunnen gebruiken?

Nee, de kortingscode die je ontvangt nadat jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief kun je gebruiken zonder dat er een minimaal bestedingsbedrag geldt. Voor andere kortingscodes die je online vindt, kan dat anders zijn. Dit staat per kortingscode duidelijk aangeven in de informatie.

Wanneer heeft YourSurprise sale en welke korting wordt er dan gegeven?

YourSurprise heeft niet standaard een uitverkoopperiode zoals je misschien gewend bent van winkels. Wel doen wij een aantal keer per jaar speciale kortingsacties voor onze nieuwsbrief abonnees. Ook hebben we regelmatig Lovely Wednesdays waarbij er hoge kortingen gelden op onze cadeaus. Deze acties zijn soms alleen voor onze nieuwsbrief abonnees en worden dan altijd van te voren via email aangekondigd.

Tot wanneer is de kortingscode geldig?

De kortingscode die je ontvangt omdat jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief is 14 dagen geldig.