Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Gepersonaliseerd snoep is het perfecte cadeau voor echte zoetekauwen. Kies een passend snoepcadeau voor iedere gelegenheid uit ons ruime assortiment aan gepersonaliseerd snoep. Ideaal voor verjaardagen en andere speciale gelegenheden! 

33 Cadeaus

Snoepcadeaus en traktaties

Zoek je leuke cadeautjes voor een echte snoepkont? Van deze snoepjes wordt elke zoetekauw blij! Deze cadeautjes en snoepjes zijn ontzettend geschikt als traktatie of als bedankje.

Snoeptraktaties

Zoek je een originele traktatie voor in de klas of op de sportclub? Dan kun je misschien onze Chupa Chupstoren wel waarderen. Deze toren heeft 200 lolly's met allemaal verschillende smaken. Bovenop de toren is er ruimte voor je eigen boodschap of opdruk.

Bedankjes of goodies: branded Mentos pakjes

Wil je mensen bedanken die op je bruiloft, congres, klantendag of welk zakelijk event dan ook zijn geweest? Met de pakjes kauwgom van Mentos heb je een leuke give-away. Je kunt de pakjes naar eigen smaak personaliseren of ontwerpen. Upload een foto of je bedrijfslogo, voeg een passende tekst toe en binnen een handomdraai maak je je eigen lekkere goodie voor jouw klanten of bezoekers. De Mentos pakjes kun je in grote en kleine hoeveelheden volledig uniek laten maken.

Bedankjes of goodies: de branded Chupa Chups toren

Ook de Chupa chups toren is een eye catcher op een event. Je kunt de toren voorzien van je eigen logo en eventueel foto. Met 200 lolly's is de toren groot genoeg om een aantal gasten van een lekker snoepje te voorzien.

Bedankjes of goodies: branded chocolaatjes in een glazen potje

Een andere leuke give away na een zakelijk event of beurs zijn deze chocolaatjes in glazen potje. Je kunt de potjes per 10 stuks bestellen en helemaal in je eigen huisstijl laten opmaken.

De chocolaatjes in potjes zijn ook een leuk cadeautje als bijvoorbeeld de gasten op jouw communie of jullie bruiloft wil bedanken voor hun aanwezigheid!

Bedankjes of goodies: branded pepermunt blikjes

Altijd goed als bedankje of in een goodie bag: een bakje pepermuntjes met daarop je logo of een mooie foto. De pepermuntjes zitten in een leuk blikje. Je bestelt ze per 10 stuks en kunt ze naar eigen smaak of conform jullie huisstijl opmaken.

Mentos XXL rol

Wil je een echte snoepkunt verrassen met een lading snoep? In deze Mentos XXL rol vind je maar liefst 21 rolletjes Mentos in de smaak Mint. Je kunt in het lettertype van Mentos een naam op de mega rol laten bedrukken en een foto van de ontvanger uploaden. Als dat geen leuk grapje is!

Altijd goed: chocolade

Zoek je een cadeau waarmee je zeker weten iedereen blij maakt? Bekijk dan ons assortiment met heerlijke chocolade. Je kunt al onze chocolade laten personaliseren met een eigen foto of met iemand zijn naam. Zo geef je niet alleen een heerlijk cadeau, maar ook nog een persoonlijk cadeau. Zoek je lekkere chocolade om te trakteren? Dan zijn de chocoladeblokjes met daarop een foto of tekst een leuk idee. Je kunt de chocoladeblokjes zelf ontwerpen!