Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Aan het einde van het schooljaar is het tijd om de juf of meester van je kind te bedanken. Met een gepersonaliseerd afscheidscadeau dat je speciaal voor de leraar laat maken, raak je de juiste snaar. Zet de leerkracht in het zonnetje!

128 Cadeaus

Je hebt 48 van 128 cadeaus bekeken

Geef een afscheidscadeau aan je juf of meester

Bedankt juf! Bedankt meester! Dat wil je natuurlijk zeggen als je afscheid moet nemen van je favoriete juf of meester. Je wil ze in het zonnetje zetten en bedanken voor het afgelopen schooljaar, zeg nou zelf hoe vaak wordt de juf of meester in het zonnetje gezet?

Hoogste tijd leuk cadeautje te maken en te geven op de laatste schooldag! Wij helpen je een geschikt afscheidscadeau te vinden voor alle juffen en meesters.

Een gepersonaliseerd cadeau is een origineel afscheidscadeau het is namelijk speciaal gemaakt door jou, voor de super juf of meester. Weet je niet wat voor cadeautje je moet kiezen, we helpen je graag met onze aanraders.

Weet je niet wat voor cadeautje je moet kiezen, we helpen je graag met onze aanraders.

Cadeau voor afscheid juf

Zeg "bedankt juf" tegen die fantastische juf met een bijzonder afscheidscadeau. Wat is een leuk cadeau voor de juf?

Leukste afscheidscadeau juf

Het vinden van het leukste afscheidscadeau voor de juf kan soms best een uitdaging zijn. Gelukkig hebben we een aantal geweldige ideeën voor je op een rijtje gezet. Hier vind je zeker een passend en origineel juffen cadeau!

 • Theeglas met de naam van de juf erop
 • Een mok met foto erop of met de tekst Super juf
 • Een klassenfoto op een tegel
 • Juf wandklok met foto, zo weet de juf altijd wanneer het pauze is

Deze cadeaus vindt de juf erg leuk om te krijgen en zal ze nog jaren kunnen gebruiken. Schrijf ook nog een lief kaartje en een persoonlijk bedankje voor het schooljaar vol met leuke dingen.

Cadeau voor afscheid meester

Heb je een meester? Dan wil je natuurlijk "bedankt meester" zeggen door middel van een leuk cadeau voor hem te maken en hem zo te bedanken voor een fijn schooljaar.

Dat kan je het beste doen met een persoonlijk cadeau. Persoonlijke bedankjes zijn leuke cadeautjes om te krijgen omdat ze echt een origineel afscheidscadeau zijn. Waar kan je uit kiezen?

 • Pen met de naam van de meester erop om je meester te bedanken
 • Mooi voorleesboek over hoe erg je de meester zal missen nu je van school gaat
 • Mega chocoladereep met een foto van de meester erop

Een gepersonaliseerd afscheidscadeau voor de meester is sowieso een origineel cadeau en een van de beste manieren om te zeggen bedankt meester!

Met de hele klas een gezamenlijk afscheidscadeau geven

Wil je met de hele klas een leuk afscheidscadeau geven aan de juf of meester? leuk idee, dat zal hij of zij echt super leuk vinden en stiekem ook wel heel trots maken.

Maak samen met de hele klas een gezamenlijk cadeau voor de juf of meester! Heb jij een leuke foto van de hele klas? Bijvoorbeeld een klassenfoto of groepsfoto van de schoolfotograaf?

Upload deze foto dan in onze online editor en je maakt eenvoudig een super tof afscheidscadeau dat je met de hele klas kunt geven zoals een toffe mok, een tegeltje voor aan de muur of een lekkere doos chocolade met daarop een lieve boodschap namens de klas én een klassenfoto! Iedere juf en meester zal het ontzettend leuk vinden om zo'n bijzonder cadeau te krijgen. Het is een leuk aandenken voor het leuke schooljaar.

Redenen om de juf of meester te bedanken

Natuurlijk hoef je jouw juf of meester niet te bedanken, maar een kleinigheidje kan wel een ontzettend mooi afscheidscadeau zijn. Heb jij een tof schooljaar gehad en wil je jouw juf of meester bedanken voor het leuke jaar? Of heeft je juf of meester zich extra ingezet om iets voor jou te regelen? Zit jouw tijd op de basisschool erop en wil je die ene juf of meester een aandenken geven? Wat de reden ook is, elke leraar zal het ontzettend leuk vinden om een klein cadeautje te ontvangen.

Meest populaire cadeautjes voor de juf

Als je weet dat je een cadeautje wilt geven, wat is dan een leuk afscheidscadeau? Daarom hebben we 4 populaire afscheidcadeautjes voor de juf op een rij gezet:

 1. Is jouw juf een echte theeleut? Dan maak je haar misschien wel heel blij met een mooie mok of theeglas met daarop haar naam.
 2. Welke juf houdt er nou niet van chocolade? Je kunt natuurlijk gewoon een doosje chocola kopen, maar je kunt ook chocolade geven waarop je een foto van jou en de juf kunt printen en je een persoonlijk bedankje kan schrijven. Zo kun je een chocoladetelegram geven of iets lekkers kiezen van Milka, Tony Chocolonely, Verkade of Toblerone. Op alle chocola kun je op de verpakking wat leuks vertellen en een foto uploaden.
 3. Vergeet jouw juf alles wat niet opschrijft? Dan maak je haar vast heel blij met een persoonlijk notitieboekje. Je kunt zelf de voor- en achterkant ontwerpen met een eigen tekst, de naam van de juf en een mooie foto!
 4. een ontbijtbordje met de tekst ‘voor juf Julia' of ‘voor juf Aimee' of ‘Juf Yvonne' bedankt voor het leuke jaar!

Meest populaire cadeautjes voor de meester

Heb jij een meester en zoek je een leuk cadeautje voor hem? De volgende cadeautjes zijn erg populair om aan de meester te geven:

 • Een muismat met daarop een foto van jullie samen of de hele klas
 • Een tegeltje met een leuke foto en mooie tekst. Het tegeltje zal vast en zeker een mooi plekje krijgen aan de muur in de klas
 • Heeft jouw meester altijd dorst? Misschien maak je hem dan ontzettend blij met een waterfles met daarop een lieve tekst en mooie foto!Een ander leuk cadeau is een dienblad met daarop leuke foto's van de hele klas. Als de docent dan koffie of thee gaat halen, kan hij mooi het dienblad gebruiken!

Deze afscheidscadeaus om de meester te bedanken zijn een leuke manier om het schooljaar mee af te sluiten. De meester en de hele school zal het heel leuk vinden.

Diverse designs voor afscheidscadeau juf of meester

In onze online editor kun je kiezen uit teksten zoals:

 • bedankt juf!
 • super juf en super meester
 • je bent de liefste juf en je bent de liefste meester
 • bedankt voor het mooie jaar
 • bedankt lieve juf

Als je vandaag het cadeau bestelt, heb je het morgen in huis! Je kunt er ook voor kiezen om het cadeau op school te laten bezorgen of bij de juf of meester thuis. Wat zou de juf of meester een leuk cadeautje vinden?