Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Een origineel Valentijnscadeau

Op 14 februari vieren we elk jaar weer Valentijnsdag: de dag van de liefde. Het is dé dag om je geliefde te laten weten dat je gek op hem of haar bent, dat je enorm veel van hem of haar houdt. Voor stille aanbidders is het bij uitstek een goede dag om je geheime vlam te laten weten wat je voor hem of haar voelt. Kortom: 14 februari is internationaal de dag van de liefde! En dat moet gevierd worden.

Wel of geen cadeau met Valentijnsdag?

Het feit dat je deze tekst leest, geeft aan dat je erover nadenkt om een cadeau te geven. Het is heel flauw om te zeggen, maar wij denken dat je daar heel goed aan doet. Het hoeft geen duur cadeau te zijn, het gaat er vooral om even je geliefde te laten weten dat je nog steeds dol op hem of haar bent. En natuurlijk, liefde zit niet in een cadeau. Maar het is vooral een teken dat je aan iemand gedacht hebt en het de moeite waard vindt om er wat mee te doen. En het is voor de persoon die met Valentijnsdag een cadeau krijgt, gewoon ontzettend fijn om gezien te worden. Want wie wil dat nu niet?

De mooiste Valentijnscadeaus: gepersonaliseerde cadeaus met persoonlijke boodschap

Als je op zoek bent naar mooie cadeaus, overweeg dan om eens een gepersonaliseerd cadeau te geven. Dat is een cadeau dat je speciaal voor jouw Valentijn op maat gemaakt hebt. In ons assortiment vind je meer dan 1.500 soorten cadeaus die je kunt personaliseren. Je doet dit door de naam van je geliefde aan het product toe te voegen en in veel gevallen kun je ook nog een mooie foto uploaden. Zo maak je dus een echt persoonlijk cadeau!
Denk aan een leuke wandklok met jullie liefste foto, of een doos chocola met jullie foto op de verpakking. Je kunt zelfs jullie liefste foto op de chocolade zelf laten drukken!
Op veel cadeaus is er ruimte voor een persoonlijke boodschap die je er ook nog op kwijt kunt. Vertel je geliefde op het cadeau dat je van hem of haar houdt en ontzettend blij bent met hem of haar.
Ben je niet zo goed met woorden? In de online editor waarin je de naam van je geliefde en een foto uploadt, kun je ook vaak kiezen uit een aantal designs die wij alvast voor je gemaakt hebben. Kies uit designs met hartjes, met de tekst ‘ik hou van jou’ of ‘i love you’.
Daarnaast kun je bij al je cadeaus gratis een klein cadeaukaartje toevoegen met jouw persoonlijke boodschap. Super handig als je net iets meer wilt zeggen dan enkel ‘i love you’. Het cadeaukaartje maak je gratis en doen wij vervolgens bij je cadeau zodat de ontvanger bij het openmaken meteen jouw boodschap ziet.

Wat voor cadeau geef je aan een vrouw?

Gelukkig zijn er genoeg cadeaus waar je uit kunt kiezen om je Valentijn blij mee te maken. Denk aan een heerlijke reep chocolade, een mooie bos rozen of een mooie kaart met persoonlijke boodschap. Wil je groot uitpakken, dan kun je natuurlijk kijken naar een mooie ketting met hanger of een mooi armbandje. Er zijn echt genoeg leuke dingen te bedenken om je geliefde cadeau te geven.

Wat voor Valentijnscadeau geef je aan een man?

Voor een man kan het inderdaad wat lastiger zijn om een leuk cadeau te vinden voor Valentijnsdag. Waarschijnlijk is het voor veel mannen ook veel minder ‘a big deal’ dan voor vrouwen. Verras hem met een heerlijke fles wijn, een lekker bierpakket, zijn favoriete kookboek of een spannende magic mok met leuke foto!

Een goedkoop Valentijnscadeau voor kleine budgetten

Ben je zomaar op zoek naar een kleinigheidje om jouw liefde mee blij te maken? Dan geven je graag wat tips en leuke ideeën:
* Chocolade is altijd een goed idee! Denk hierbij aan een Milka hart waar een lieve foto van jullie samen op staat. Of aan chocolade bonbons in de vorm van een hartje. Ook hier kun je zelf een foto opzetten en dan misschien wel samen opsnoepen.
* Is jouw Valentijn de ultieme theeleut? Geef haar dan een gepersonaliseerd theeglas cadeau. Door onze designs kun je er ook nog een romantisch tintje aan geven.
* Een sleutelhanger met foto komt ook altijd goed van pas. Op deze manier raakt jouw liefde zijn of haar sleutels met geen mogelijkheid meer kwijt.


Bijzonder cadeau: Bucketlistboek voor al jullie plannen samen

De perfecte tip voor als jullie nog maar net bij elkaar zijn, maar ook super leuk als je wat langer samen bent: geef een bucketlistboek voor koppels cadeau. In dit boek staan verschillende leuke opdrachten die jullie samen kunnen uitvoeren. Van jouw gekste dansje laten zien tot het ontdekken wat je zou doen als je in een tijdmachine stapt. Genoeg inspiratie om heel de avond mee te vullen! Nog leuker is, dat er in dit boek ook nog dingen staan die je op een later moment kunt uitvoeren.

Valentijnscadeau op afstand

Liefde is niet bang voor verre ​​afstanden; degenen die echt liefhebben weten het goed. Zoals we allemaal weten, wil je graag op de dag van de liefde bij jou geliefde zijn. Als je op zoek bent naar een manier om je liefde uit te schreeuwen zonder het persoonlijk te kunnen zeggen, zijn er kleine trucjes die je kunt gebruiken om op afstand ‘ik hou van je’ te zeggen.

Schrijf een liefdesbrief waarin je al je gevoelens kunt vertellen, niet alleen hoeveel je van jouw geliefde houdt maar ook hoeveel je diegene mist en waarom. Zeggen dat je een persoon mist, is nog waardevoller als je een gewoonte, zinnetje of liedje toevoegt die jullie extra verbindt. Bekijk onze ideeën om Valentijnsdag op afstand te vieren. Blog - Valentijn op afstand

Valentijn cadeaus versturen

Een andere manier om dicht bij je geliefde te zijn, zelfs als hij of zij aan de andere kant van de wereld zit, is door een geschenk op te sturen. Met YourSurprise kun je je Valentijnscadeau naar elke plek ter wereld sturen! Je hoeft het alleen maar te kiezen en het met veel liefde online te personaliseren, wij zorgen ervoor dat het bij je partner wordt afgeleverd. Je kunt ook een hele lieve boodschap toevoegen door een gratis kaartje te kiezen. Lees meer over het op afstand versturen van een cadeau in onze blog!

Wat kun je samen doen op Valentijnsdag?

In 2022 valt Valentijnsdag op maandag 14 februari, als je dus samen kunt zijn heb je een hele dag om samen wat leuks te doen. Maar wat kun je doen op Valentijnsdag? Wij hebben wel wat leuke ideeën:
* ga heerlijk samen picknicken in het park! Vul een mand of boodschappentas met stokbrood, wat smeersels, druiven en een lekker drankje. Maak de picknick af met een heerlijke fles wijn met jullie eigen etiket erop!
* maak een fotoboek met jullie mooiste momenten. Hebben jullie samen al heel wat tripjes afgelegd naar verschillende mooie steden? Of maken jullie altijd de leukste foto’s, waar jullie ook zijn? Laat deze afdrukken op een paar retro foto's en koop een leeg fotoalbum om ze op Valentijnsdag er samen in te plakken.
* ga een dagje heerlijk samen naar een wellness complex. Het is niet alleen heel ontspannend, maar ook nog ontzettend leuk om er samen even uit te zijn. Er zijn ook genoeg momenten waarop je even samen stil kunt zijn of juist lekker samen kunt babbelen. Verras haar met een heerlijk Dove pakket met hammamdoek, die kan ze meteen goed gebruiken in de sauna!
* natuurlijk mag romantisch samen dineren niet ontbreken in het lijstje met wat je allemaal kunt doen op Valentijnsdag. Ga heerlijk koken voor je geliefde, dek de tafel met mooie wijnglazen en steek romantisch wat kaarsjes aan!

Meer tips in onze blogs

Zoek je meer inspiratie om Valentijnsdag onvergetelijk te maken? In ons blogs geven we je graag nog wat tips!
* Valentijnsdag op afstand samen doorbrengen
* Je geliefde verrassen op Valentijnsdag
* Je eerste Valentijnsdag samen vieren
* Hoe zeg je dat je van iemand houdt
* Hoe vieren we Valentijnsdag in Europa