• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 71947 beoordelingen
Bibi
op 29-10-20

"Waanzinnig mooi en hij was ook superblij mee. "

10 van 10
Myriam
op 29-10-20

"- Mooi en ruim aanbod - Vlotte verwerking - Snelle en correcte levering Een tevreden klant! "

9 van 10
Rene
op 29-10-20

"Prompte bezorging bedankt "

10 van 10

Een origineel Valentijnscadeau

Ben jij nieuwsgierig waar Valentijnsdag oorspronkelijk vandaan komt? Wij zullen het je uitleggen. Er wordt gezegd dat Valentijnsdag oorspronkelijk uit Italië is overgewaaid. Het begon allemaal bij Sint Valentinus, bisschop in Italië. Hij was erg betrokken met de mensen om hem heen. Zo ging hij vaak bij armen, ouderen en kwetsbaren langs om ze een bloemetje te geven. Men waardeerde dit zo erg dat zijn sterfdag, 14 februari, is uitgeroepen tot Valentijnsdag. Dit werd het moment om iets liefs te geven aan een ander.

Er zijn veel verschillende versies van het Valentijnsverhaal, maar wat het meest belangrijke is voor ons om deze dag nog mooier te maken met een perfect Valentijnscadeau.

Wat voor Valentijnscadeau geven?

Ben jij ook, net als Sint Valentinus, van plan om iemand te verrassen met iets liefs? Je kunt er allerlei kanten mee op. Maar wij helpen je graag met het vinden van een leuk cadeau voor Valentijnsdag.

Goedkoop Valentijnscadeau

Ben je zomaar op zoek naar een kleinigheidje om jouw liefde mee blij te maken?
* Chocolade is altijd een goed idee! Denk hierbij aan een Milka hart waar een lieve foto van jullie samen op staat. Of aan chocolade bonbons in de vorm van een hartje. Ook hier kun je zelf een foto opzetten en dan misschien wel samen opsnoepen.
* Is jouw Valentijn de ultieme theeleut? Geef haar dan een gepersonaliseerd theeglas cadeau. Door onze designs kun je er ook nog een romantisch tintje aan geven.
* Een sleutelhanger met foto komt ook altijd goed van pas. Op deze manier raakt jouw liefde zijn of haar sleutels met geen mogelijkheid meer kwijt.

Grappig Valentijnscadeau

* Een magic mok is altijd een leuk idee om een grappige foto op te laten bedrukken. In eerste instantie zul je denken dat je het verkeerde cadeau hebt ontvangen, want het is gewoon een zwarte mok. Zodra je er wat warm water of koffie ingiet, komt daar de grappige foto tevoorschijn.
* Wie is er niet dol op gekke sokken. Dit is tegenwoordig steeds populairder. Maar nog leuker is om deze sokken zelf te ontwerpen. Stuurt jouw vriend of vriendin altijd gekke selfies naar je? Dit is hét moment om deze foto’s te gebruiken!
* Ten slotte een laatste tip voor een grappig cadeau voor Valentijnsdag. Zoek een gekke foto van jullie samen op en laat deze op een puzzel bedrukken Dan heb je gelijk een leuke activiteit voor op Valentijnsdag zelf. Want als je een foto puzzel van 1000 stukjes laat bedrukken, zijn jullie de dag zelf wel even zoet.

Wat te doen op Valentijnsdag?

Naast het geven van een Valentijnscadeau, is het natuurlijk ook super leuk om wat samen te doen. Het ligt er dan maar net aan met wie je Valentijn gaat doorbrengen. Heb je nog maar net verkering? Dan ga je waarschijnlijk wat anders doen dan als je al jaren samen bent. Hieronder geven we je in ieder geval wat tips wat je kunt doen met Valentijnsdag:

Organiseer een romantisch diner
Een oude gouden tip voor jullie samen op Valentijnsdag, is het organiseren van een romantisch diner. Als je tijd en energie stopt in een heerlijk diner, zal dit zeker gezien en gewaardeerd worden. Creëer een romantische sfeer door de tafel aan te kleden met kaarsen en zet ook wat glazen op tafel met jullie naam erop. Dit laat niet alleen zien dat je enorm jebest hebt gedaan, maar het laat ook een mooie herinnering achter van jullie tijd samen.

Laat je creativiteit los en verzamel mooie momenten

Hebben jullie samen al heel wat tripjes afgelegd naar verschillende mooie steden? Of maken jullie altijd de leukste foto’s, waar jullie ook zijn? Laat deze afdrukken op een paar polaroids en koop een leeg fotoalbum om deze hier in te plakken. Nog leuker om de rest van dit lege fotoalbum te vullen is met schilderingen die jullie samen maken.

Leer elkaar beter kennen
De perfecte tip voor als jullie nog maar net bij elkaar zijn, of al wat langer. Geef een bucketlistboek voor koppels cadeau. In dit boek staan verschillende leuke opdrachten die jullie samen kunnen uitvoeren. Van jouw gekste dansje laten zien tot het ontdekken wat je zou doen als je in een tijdmachine stapt. Genoeg inspiratie om heel de avond mee te vullen! Nog leuker is, dat er in dit boek ook nog dingen staan die je op een later moment kunt uitvoeren.

Er zijn zoveel verschillende dingen om met elkaar te doen om Valentijnsdag en hierboven is maar het topje van de ijsberg. Wat misschien nog belangrijker is om lekker samen te zijn, ongeacht welke dag het is!