Originele Jubileum cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 53826 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Wendyop 20-07-18

"Top cadeaus, goede kwaliteit!! "

10 van 10
Maxop 20-07-18

"Bestelling is heel soepel verlopen, levering was snel, service was erg goed. Nu nog bekijken hoe de .."

8 van 10
Mariekeop 20-07-18

"Leuk boek, echt een mooie verrassing voor kersverse papa "

9 van 10
Vier jouw jubileum met een origineel cadeau!

Jubileum cadeau

Een jubileum is heugelijke herdenking van een gebeurtenis die een aantal jaren geleden gebeurd is. Zo kan een verjaardag met een jubileum worden gevierd, het aantal jaren dat mensen getrouwd zijn, maar ook het indiensttreden van personeel kan gevierd worden door middel van een jubileum.

Het meest voorkomende jubileum dat gevierd wordt is het 12,5 jarige huwelijk, dat ook wel een koperen huwelijk wordt genoemd. Ook een zilveren huwelijk bij 25 jaar wordt vaak gevierd, net zoals een personeelslid wat 25 jaar of 40 jaar in dienst is. Omdat een jubileum een behaald succes is, een mijlpaal in iemands leven, hoort daar een feestje en natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Jubileum cadeau tips

Om tijdens een jubileum een echt uniek cadeau te geven biedt YourSurprise je de mogelijkheid om een cadeau te personaliseren met eigen foto en/of tekst. Bijvoorbeeld een heerlijke fles Wijn met een foto van het trouwpaar of de jubilares op het etiket.

Maar ook een fotoalbum vol met mooie foto's van het trouwpaar of het personeelslid zal zeker voor leuke herinneringen zorgen. Niet alleen voor de ontvanger, maar ook degene die het fotoalbum bestelt zal de grootste voorpret hebben!

Tip: Oorkonde

Laat de jubilaris terug blikken op het jubileum door deze vast te leggen op een persoonlijke oorkonde. De oorkonde kun je zelf personaliseren met een eigen foto en tekst zodat die altijd passend is bij de gelegenheid! Zo geef je een blijvende herinnering aan een bijzonder jubileum.

Tip: Taart

Hoe leuk is het om het jubileum te vieren onder het genot van een heerlijke taart die je zelf kunt ontwerpen? Je kunt kiezen uit diverse smaken taart en afmetingen. Met een leuk design en een eigen foto en/of tekst van eetbare marsepein maak jij de taart extra speciaal!

De taarten komen van een ambachtelijke bakker die alleen werkt met de beste kwaliteitsproducten. Jouw persoonlijke taart wordt met zorg verstuurd via een speciale koerier zodat jullie tijdens het jubileum op en top kunnen smullen van een overheerlijke taart. Zo'n unieke taart maakt het jubileumfeest helemaal compleet!

Tip: Pen

Een persoonlijk gegraveerde pen cadeau doen tijdens een jubileum zorgt ervoor dat de speciale gelegenheid mooi wordt vastgelegd. In de pen kan namelijk de naam van een persoon of het jubilaris worden gegraveerd.

Een pen is een erg leuk cadeau om te geven aan een jubilaris op het werk. De medewerker wordt zo verrast met een uniek cadeau en zal met deze pen tijdens het werk herinnerd blijven aan het behaalde succes. Op deze manier heeft de ontvanger altijd een mooi aandenken aan het jubileum.
+ Lees meer...