• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
< Terug
Super snelle levering!
Originele Jubileum cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 58847 beoordelingen
Janneke
op 17-01-20

"Jullie klantenservice is geweldig, kan niet beter! "

10 van 10
Lynn
op 17-01-20

"Elke keer weer super service, ziet er uit als op de foto’s, goede kwaliteit etc. Gewoon top! Kan bij.."

10 van 10
Rita
op 17-01-20

"Snelle service goede kwaliteit Doe zo voort 👍 "

10 van 10

Jubileum cadeau

Zijn jouw ouders binnenkort 50 jaar getrouwd? Of is jouw collega bijna 10 jaar in dienst? Dan moet dit natuurlijk gevierd worden! Jubilea zijn mooie momenten om met elkaar te vieren en terug te kijken op de afgelopen jaren. Heb jij binnenkort een jubileum te vieren? Dan hoort daar natuurlijk een persoonlijk cadeau bij. Door een gepersonaliseerd jubileum cadeau te geven maak jij dit moment extra speciaal.

25 jaar getrouwd cadeau

Zijn jouw ouders bijna 25 jaar getrouwd? Dan is dit een hele bijzonder mijlpaal, want dat betekent dat ze al bijna een kwarteeuw hun lief en leed met elkaar delen. Hoe bijzonder is dat? Op deze speciale dag wil jij hen natuurlijk verrassen met een speciaal cadeau voor hun 25 jarige jubileum. In 25 jaar beleef je ontzettend veel mooie momenten met elkaar en wat is dan leuker om hier samen op terug te kijken? Verzamel de leukste, gekste en oudste foto’s bij elkaar en voeg ze samen in een romantisch fotoboek. Doordat het boek wordt aangevuld met liefdevolle illustraties en quotes is dit het perfecte cadeau om een jubileum mee te vieren. Een ander origineel trouwdag cadeau zijn gepersonaliseerde champagneglazen. Laat het aantal jaren dat het echtpaar samen is op de glazen afdrukken en proost samen op het jubileum. Of zijn jouw opa en oma al bijna 50 of zelfs 75 jaar getrouwd? Dan wil je natuurlijk extra uitpakken. Ontwerp een gepersonaliseerd champagne pakket en geniet van heerlijke bubbels.

Jubileum werk

Is jouw collega binnenkort 12,5 jaar in dienst? Laat jouw waardering blijken door hem of haar te verrassen met een uniek jubileum cadeau. Brengt jouw collega altijd de lekkerste snoepjes mee naar kantoor? Ontwerp dan een gepersonaliseerde toblerone reep met de naam van jouw collega erop. Plaats aan de binnenkant van de wikkel jouw persoonlijke boodschap en je jubileumcadeau is af. Of bestaat het bedrijf waar jij voor werkt 25 jaar? Dan moet dat natuurlijk gevierd worden met een mooi feestje. Verras jouw baas tijdens dit feestje met een mooi cadeau. Is hij een echte bierliefhebber? Geef hem dan een gepersonaliseerde bierpakket met de lekkerste biertjes. Of zamel met al je collega’s geld in om met elkaar een brew barrel te geven. Wat jij ook voor jubileum te vieren hebt met een persoonlijk cadeau wordt deze dag hoe dan ook onvergetelijk.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met