• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Originele Jubileum cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 69154 beoordelingen
Karin
op 10-08-20

"Snel geleverd, en super lekker volgens de ontvanger "

10 van 10
Brigitte Dees..
op 10-08-20

"Alles goed: goede prints, goede levering, fijne website en goede communicatie. En last but not not least.."

10 van 10
Jente
op 10-08-20

"Alles tip top! "

9 van 10

Jubileum cadeau

Zijn jouw ouders binnenkort 50 jaar getrouwd? Of is jouw collega bijna 10 jaar in dienst? Dan moet dit natuurlijk gevierd worden! Jubilea zijn mooie momenten om met elkaar te vieren en terug te kijken op de afgelopen jaren. Heb jij binnenkort een jubileum te vieren? Dan hoort daar natuurlijk een persoonlijk cadeau bij. Door een gepersonaliseerd jubileum cadeau te geven maak jij dit moment extra speciaal.

Huwelijksjubileum

Als je 5, 10 of 25 jaar getrouwd bent, is dat natuurlijk een reden voor een feestje. Bij 5 jaar vier je het houten huwelijk. Bij 10 jaar het tinnen huwelijk, bij 25 jaar het zilveren huwelijk en bij 50 jaar het gouden huwelijk. Natuurlijk wil je op die dagen iets bijzonders kopen voor je ouders, vrienden of kennissen. Het meest populaire cadeaus is een foto album met foto's over de afgelopen periode, maar zelf vinden wij champagne glazen met de namen erop gegraveerd ook een leuk cadeau om te geven en te krijgen. Zeker als je er ook nog een lekkere fles champagne bij cadeau geeft met daarop een foto van het echtpaar. Je kunt bijvoorbeeld hun originele trouwfoto op het etiket laten drukken en er een persoonlijke tekst bij plaatsen. Zeker als het echtpaar al langer geleden getrouwd is, zullen ze dat vast een bijzonder cadeau vinden. Heb je zelf een huwelijksjubileum te vieren? Verras je man of vrouw dan met een mooie canvas met daarop jullie mooiste foto.

Huwelijksjubilea in Nederland

Wist je dat het CBS in Nederland bijhoudt hoeveel huwelijksjubilea er jaarlijks zijn? Volgens hun cijfers waren er in 2018 bijna 53.000 echtparen die hun 50-jarig huwelijk vierden. Ruim 13.000 duizenden vierden hun 60-jarig huwelijk en 309 gelukkige echtparen mochten zelfs hun 70-jarig huwelijks vieren. Hoe bijzonder is dat moment? En hoe doen ze dat toch? Wij zijn wel wel benieuwd naar hun geheim, maar denken stiekem dat het geheim van een goed huwelijk is: veel cadeautjes geven ;)

Jubileum op het werk

Als je collega 5, 7,5, 10 of 12,5 jaar in dienst is dan is dat natuurlijk iets om bij stil te staan. Hoe leuk is het om die collega te verrassen met een persoonlijk t-shirt met daarop de meest gênante foto van die ene bedrijfsborrel? Wil je het wat serieuzer houden, dan kun je natuurlijk ook een leuke mok bedrukken met grappige tekst. Is jouw collega een echte snoepkous, dan weten wij zeker dat je met een gepersonaliseerd blik met snoepjes of Milka giftreep je punten scoort. Kijkt jouw collega op elke vrijdagmiddagborrel of bedrijfsfeestje iets te diep in het glaasje? Verras hem of haar dan met een bierpul of wijnglas met eigen naam erop.

Als het hele bedrijf het mag weten

Mag het wat opvallender? Bestel dan een verkeersbord met daarop een eigen tekst en getal en hang die prominent in de buurt van de gelukkige collega. Dit is ook een leuk idee als je collega 30, 40 of 50 jaar oud is geworden.

Wat je als werkgever kunt doen

Ben jij vanuit de werkgever verantwoordelijk voor de jubilea? Dan heb je een belangrijke taak. Voor veel mensen is het best een bijzonder moment als ze 5 of 7,5 jaar in dienst zijn bij het bedrijf. En dus waarderen ze het als jij als werkgever daar ook even bij stilstaat. Je hoeft niet meteen een duur diner in een sterrenrestaurant cadeau te geven. Een fles champagne met jullie logo, naam van de jubilaris en een foto erbij zullen veel werknemers ontzettend waarderen.

Het gaat het om het gebaar!

Een klein cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn, veel mensen vinden het gebaar veel belangrijker. Dat collega's weten dat je een jubileum viert is voor mensen belangrijk.