Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland!🥳

Er is liefde in de lucht! Een bruiloft is een heel speciale gelegenheid voor alle betrokkenen, dus vier de liefde met een uniek gepersonaliseerd huwelijkscadeau. YourSurprise biedt een breed assortiment aan cadeaus voor de bruid, bruidegom, gasten en bruidsmeisjes.

138 cadeaus

Je hebt 48 van 138 cadeaus bekeken

Een origineel huwelijkscadeau

Stapt iemand uit jouw omgeving binnenkort in het huwelijksbootje? En vind je het lastig om een origineel cadeau te bedenken voor deze speciale dag? Hoe leuk is het dan om een gepersonaliseerd huwelijkscadeau te geven. Dit cadeautje zal hen altijd blijven herinneren aan de dag die in het thema stond van hen. Bij YourSurprise kun je alle cadeaus personaliseren met naam of foto. Hierdoor wordt het een persoonlijk cadeau en zal het niet zomaar op de stapel belanden bij de huis-, tuin- en keukenspullen. De meeste cadeaus kiezen veel gasten uit een opgesteld verlanglijstje van het huwelijkspaar, maar steeds vaker geven de gasten voor huwelijkscadeaus de voorkeur aan een origineel en uniek cadeau. Wil je een origineel trouwcadeau maken, anders dan de klassieke trouwlijst, dan kun je met Yoursurprise het bruidspaar op een bijzondere manier verrassen! Je kunt veel cadeaus personaliseren, van cadeaus voor de slaapkamer van de toekomstige echtgenoten tot de meest elegante manieren om geluk te brengen: veel mogelijkheden met oneindige aanpassingen.

Tips met de leukste cadeaus voor pasgetrouwden

Een huwelijkscadeautje geef je natuurlijk om het bruidspaar te verrassen, het liefst met iets origineels dat ze wel goed kunnen gebruiken. Een cadeau voor het bruidspaar mag niet ontbreken bij zo'n belangrijk evenement. Het is een manier om hun speciale dag te vieren en hen te laten weten hoe blij je bent voor het paar! Daarom hebben wij een aantal tips die jou kunnen helpen bij het zoeken van het juiste cadeau.

 • Voor de Bourgondiërs Zijn de bruid en bruidegom bijvoorbeeld echt Bourgondiërs en doen ze niets liever dan lekkere dingen eten met een drankje erbij, geef dan een borrel - en snijplanken met hun namen erin gegraveerd. Of geef een champagne . Door deze cadeautjes kan hun speciale avond niet meer stuk, hierdoor kan het bruidspaar nog meer van elkaar genieten!
 • Het avontuurlijke bruidspaar Is het bruidspaar juist heel avontuurlijk en doen ze altijd de stoerste dingen met z’n tweeën? Geef dan het Bucketlist boek voor koppels cadeau, zodat ze nog meer inspiratie krijgen voor hun avonturen en samen meer herinneringen kunnen maken.
 • De Netflix-lovers Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het bruidspaar liever een heel weekend op bed ligt en een hele serie op Netflix weg binged. Wat is dan leuker om dit te doen in hun eigen gepersonaliseerde kussensloop set? Dit dekbed zal het bruidspaar lekker warm houden in de winter en kunnen ze lekker dicht tegen elkaar aan kruipen.

Bedankt-cadeautjes van het bruidspaar

Natuurlijk wil je als bruidspaar al je gasten bedanken voor hun aanwezigheid op jullie grote dag. Veel bruidsparen geven daarom aan het eind van de dag alle gasten een leuk of lekker kleinigheidje mee. Denk aan bonbons met daarop jullie foto. Ook kun je na afloop iedereen een fotokaart sturen met een persoonlijke boodschap aan de gasten. Geef je liever foto’s waar de gasten zelf op staan, dan is het leuk om iedereen een Retro foto's te geven zodat ze kunnen terugkijken op een speciale dag liefde en geluk. C Vergeet de getuigen niet! De getuigen, evenals de bruidsmeisjes en bruidsjonkers, zijn speciale gasten, dus ze verdienen een cadeau dat speciaal is ontworpen als dank voor de hulp tijdens jouw bruiloft. Ideaal is bijvoorbeeld een fotolijst dat de mogelijkheid geeft om de trouwdag te vereeuwigen, of een sieraad zoals een gegraveerde leren armband of een zilveren ketting met de naam erop. ## Wat wordt er aan de bruid en bruidegom gegeven voor de bruiloft?'

Als je naar een bruiloft moet, zul je je ongetwijfeld afvragen wat het beste cadeau is om aan de pasgetrouwden te geven. Je wilt dat jouw cadeau origineel en duurzaam is en de smaak van het paar weerspiegelt. Het is niet altijd makkelijk om een ​​origineel huwelijkscadeau te kiezen! Hier zijn enkele ideeën om het getrouwde stel te verrassen op hun mooiste dag!

 • Het perfecte cadeau voor alle pasgetrouwden: de Champagne Gift Box met gegraveerde glazen of met een gegraveerde kist.
 • Voor de movie-lovers: die graag hun avonden doorbrengen met het kijken naar een goede film in hun nieuwe slaapkamer, kun je ze een dekbedovertrek geven om te personaliseren met hun foto's en met een speciale boodschap.
 • Een cadeau voor iedereen: je kunt een cadeau voor in huis kiezen, zoals een mooi canvas, een decoratie voor de woonkamer of een huisnaambord om te personaliseren voor het nieuwe huis.
 • Voor pasgetrouwden die graag reizen: waarom niet een mooie set aanpasbare koffers met foto's kopen? Bedenk hoe leuk het is als ze op huwelijksreis zouden kunnen gaan met speciaal voor de gelegenheid gemaakte koffers. Als alternatief kun je tussen onze klassieke romantische cadeaus kijken of je iets vindt dat bij de gelegenheid past.

Wanneer wordt het cadeau aan de bruid en bruidegom gegeven?

Als je al eens een bruiloft hebt bijgewoond, zal deze vraag je wellicht bezig gehouden hebben: wat is het beste moment om het cadeau aan de bruid en bruidegom te geven? Er is niet één antwoord op deze vraag, aangezien elke bruiloft anders is dan de andere, maar er zijn momenten waarop het passender is om jouw cadeau aan het gelukkige paar te geven. Sommige echtgenoten besluiten een tafel voor cadeaus op te zetten, maar dit gebeurt niet altijd en in dat geval is het mogelijk om het cadeau rechtstreeks aan het pasgetrouwde stel te geven. Als je de ouders van de bruid of bruidegom goed kent, kun je jouw cadeau aan hen overlaten, zij zullen een plek vinden om het veilig te bewaren. Een ander moment om jouw cadeau te geven, kan zijn tegen het einde van de vieringen, wanneer de pasgetrouwden het minder druk hebben. Als je niet de taak hebt om het cadeau tijdens de receptie te geven, kun je jouw cadeau enkele dagen of weken voor de bruiloft bezorgen, maar breng het bruidspaar op de hoogte van jouw intenties! Zij zijn wellicht bezig met de laatste voorbereidingen.

Hoeveel besteed je aan een cadeau voor een huwelijk?

Het is altijd lastig om te bedenken hoeveel je uit wilt geven aan de bruidsparen. Om je een beetje te helpen zetten wij wat tips op een rijtje: - - Collega’s en kennissen: ga je naar een bruiloft van collega’s en kennissen dan is het gebruikelijk om een cadeautje of geld te geven tussen de €20 en €40. Hoeveel je daadwerkelijk uitgeeft, hangt ervan af of je alleen komt en of je heel de dag aanwezig bent of alleen op het feest.

 • Naaste familie en vrienden: wanneer je een bruiloft hebt van naaste familie en vrienden is het gebruikelijk om tussen de €50 en €150 uit te geven. Er zit nogal een verschil tussen deze bedragen. Als je helpt bij de voorbereidingen van de grote dag of op de dag zelf, kun je iets minder aan het cadeau uitgeven.
 • Familie en vrienden: heb je een bruiloft van familie en vrienden die iets verder van je af staan, dan geven de meeste mensen een cadeautje tussen de €35 en €50.

Wij hebben meer dan genoeg leuke cadeautjes die binnen dit budget vallen of een leuke aanvulling als kleinigheidje erbij. Heb je met z’n allen geld ingezameld voor het bruidspaar? Dan is het leuk om verschillende cadeautjes te combineren, zodat je het bruidspaar met meerdere cadeautjes kan verrassen!

Hoe maak je de keuze tussen geld of een mooi cadeau?

Veel bruidsparen spreken de wens uit dat ze graag geld willen als huwelijkscadeau. Toch vinden veel gasten het helemaal niet fijn om een envelopje met geld te geven, omdat het een beetje saai is en het is geen herinnering aan deze speciale dag is. Doe daarom vooral wat je zelf leuk vindt om te geven en waar jij je goed bij voelt. Een mooi cadeau met foto van het bruidspaar en een mooie tekst die iets over hen vertelt, laat zien dat je aan ze hebt gedacht. Maar ook dat je de tijd hebt genomen om een mooi cadeau uit te kiezen en dat je ze goed kent, want er is niets persoonlijker dan een cadeautje met foto en/of tekst.

Zoek de leukste of gekste foto uit die je hebt van het bruidspaar en laat deze drukken op een paar mokken, een fles champagne en je hebt een mega origineel cadeau.

Etiquette rondom het geven een huwelijkscadeau

Een bruiloft gaat meestal gepaard met veel ongeschreven regels, verwachtingen of misverstanden. We hebben een aantal tips en misverstanden voor je op een rij gezet: - - Hoe lang na de bruiloft kun je nog het cadeau geven? Er wordt nog wel eens gezegd dat het na één jaar nog mag worden overhandigd, maar dat is niet zo. Een cadeau moet je eigenlijk op de dag zelf op de cadeautafel neerzetten of zo snel mogelijk daarna geven.

 • Hoeveel geld geef je uit? Het kan natuurlijk zo zijn dat het bruidspaar hoge verwachtingen heeft, maar niemand kan in jouw portemonnee kijken. Zorg er dus vooral voor dat je niet meer geld uitgeeft dan je je kan veroorloven.
 • Wat voor soort cadeau geef je? Als gever moet je natuurlijk iets uitzoeken wat jij leuk vindt om te geven, maar zorg er wel voor dat het cadeau niet over jou gaat, want je wilt dat de ander blij wordt van jouw cadeau.
 • Het cadeau zelf overhandigen op de bruiloft? Op de meeste bruiloften is het gebruikelijk om je cadeau op de cadeautafel te leggen en niet persoonlijk te geven. Doe er wel een kaartje bij met de afzender, anders weet het bruidspaar niet van wie ze het cadeau hebben gehad.