Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zoek je een speciaal cadeau voor iemand die communie doet? Verras dan met een gepersonaliseerd communie cadeau dat je speciaal voor hem of haar maakt. Denk aan een armbandje met naam gegraveerd, boekje met naam of chocolade met een eigen wikkel. Bekijk alle unieke communie cadeaus!

Prijs

€ 2,00
€ 235,00

Categorie

Soort cadeau

Soort personalisatie

48 van 185 Cadeaus
Sorteer op:

Je hebt 48 van 185 cadeaus bekeken

Communie en lentefeest cadeaus en bedankjes

Bent u op zoek naar een cadeau voor een kind dat zijn eerste communie viert? Of wil je een manier vinden om de communie van je kind uniek te maken? Op YourSurprise vind je veel gepersonaliseerde cadeaus voor de eerste communie, om van dit moment een herinnering te maken die jij en je familie voor altijd zullen koesteren!

De eerste communie is een gedenkwaardig moment. Voordat je de eerste communie mag doen, heb je waarschijnlijk al langere tijd een bijbelschool bezocht en wellicht ook al een aantal keer geoefend. Als je dan eindelijk ter communie mag gaan, dan wil je daar natuurlijk een mooie dag van maken. We helpen je graag om er een feestelijke dag van te maken. Daarom hebben wij wat tips voor de voorbereidingen, mooie bedankjes en cadeaus.

Hoe organiseer je je eerste communie

Het organiseren van een evenement als dit is niet eenvoudig, maar er zijn manieren om het uniek te maken. Je kunt jouw gasten bijvoorbeeld een uitnodiging of een kaartje sturen, gepersonaliseerd met een foto of tekst, waarin je de eerste communie van jouw kleine aankondigt. Wist je dat het een goed idee is om je gasten te bedanken met een bedankje! Een klein bedankje voor de gasten is voldoende om een groot gebaar te maken, waardoor ze het als souvenir mogen houden. Bij YourSurprise vind je verschillende ideeën voor gepersonaliseerde bedankjes voor de communie, zoals een gepersonaliseerd glazen potje met chocolaatjes, gepersonaliseerde mentos of een blikje met pepermuntjes. Je kunt jouw communiebedankjes personaliseren met een naam, datum en/of foto.

Chocolaatjes in een gepersonaliseerd potje

Ben je de gebruikelijke witte of een kleurige chocolaatjes zat? Verspreid vreugde, en kies voor allemaal vrolijke gekleurde chocolaatjes in een gepersonaliseerd glazen potje. Het is een geweldig bedankje omdat het herbruikbaar is, de gasten die kunnen het potje voor verschillende doeleinden in hun huis hergebruiken en ze zullen zich dat moment van feest en geluk herinneren!

Tips om je eerste communie uniek te maken

Het feest van de Eerste Communie is hét moment om het met familie en vrienden te vieren. Met een paar kleine tips maak je het nog leuker en specialer. Onze tips? Voorzie alle gasten van een gepersonaliseerde bellenblaas, de sopbellen zullen de foto's mooier en unieker maken en ze zullen alle kinderen vermaken tijdens de wachtmomenten! Als je je gasten niet wilt vergeten, laat dan een gastenboek zien voor de eerste communie. Ze kunnen een mooie inwijding schrijven of hun aanwezigheid op het evenement ondertekenen.

Cadeaus voor familieleden

Als de communie gasten een echte en sterke band hebben met de kleine, kun je ze verrassen met een speciale verrassing, een sleutelhanger met de foto en de naam van het kindje. Of je kunt een gepersonaliseerde mok of bord cadeau doen om jouw kind zich echt welkom te laten voelen wanneer hij naar het huis van zijn familie of goede vrienden gaat.

De beste cadeaus voor de eerste communie

Zo'n belangrijk moment in iemands religieuze reis kan alleen gevierd worden met een even uniek geschenk! Er zijn verschillende eerste communie geschenken waaruit je kunt kiezen. Er wordt vaak geld gegeven, maar waarom zou je dit cadeau niet super origineel doen? Je kunt de envelop geld bijvoorbeeld vergezellen met een heerlijke gepersonaliseerde pot snoepjes , een speciale verjaardagsboodschap of een fles kinderchampagne gepersonaliseerd met een foto. Zo heeft zelfs het kind een fles alcoholvrije champagne om mee te proosten! Alle kinderen houden van chocolade, nietwaar? Dus waarom zou je niet het kind verrassen met een leuk chocoladegeschenk voor zijn of haar eerste communie? Kies uit een groot assortiment, zoals een gigantische Milka chocoladereep of een gepersonaliseerde Toren van Chupa Chups

Fotoalbum voor Eerste Communie

Het feest is voorbij, maar je bent nog niet klaar om afscheid te nemen van de herinneringen aan de Eerste Communie van jouw kind of kleindochter? Onthoud het gelach en de viering met een prachtig gepersonaliseerd fotoalbum voor de eerste communie . Je kunt al jouw beste foto's toevoegen en speciale berichten of bijschriften aan de foto's toevoegen. Zo kun je het moment nog jaren onthouden!

Geschenk van de eerste communie op afstand

Helaas is het niet altijd mogelijk om het te vieren zoals je zou willen, soms maakt de afstand het moeilijk om er op een speciaal moment te zijn. Er zijn echter manieren om de gelegenheid speciaal te maken en ervoor te zorgen dat het kindje in het middelpunt van de belangstelling staat! Wist je dat je zelfs op afstand een eerste communie cadeau kunt doen? Kies uit honderden verschillende cadeaus, personaliseer het in onze online editor met een foto en tekst en stuur het rechtstreeks naar het huis van de ontvanger. Je kunt zelfs een gratis kaartje toevoegen! Op deze manier kun je, zelfs als je niet aanwezig bent, toch je spirituele verbondenheid laten voelen en bovendien verras je het kind met een onverwacht cadeau.

Origineel communie cadeau

Gepersonaliseerde communiegeschenken zijn de beste cadeautjes als je een origineel cadeau wil geven aan de communicant. Je kunt bijvoorbeeld hun naam, de datum van hun communie, een foto of zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen aan een van de 140 cadeautjes. Zo heb je het beste cadeau voor deze grote dag.

Wat zijn leuke communie cadeaus voor jongens?

De meeste jongens brengen veel tijd door achter de PlayStation! Andere jongens brengen graag tijd door met vrienden of sporten.

Leuke communie cadeaus zijn voor deze jongens zijn bijvoorbeeld een paar sokken met eigen afbeelding of een poster voor in de slaapkamer met hun favoriete quote.

Een ander zeer populair cadeau zijn onze Mega chocoladerepen van bekende merken.

Een reuze Toblerone, een Mega Milka, een Mega Twix of een Mega Tony's zullen de communicant zeker blij maken. Zeker omdat je iedere reep kan personaliseren met foto, naam en persoonlijke boodschap.

Wat zijn leuke communie cadeaus voor meisjes?

Leuke communie cadeaus voor meisjes zijn bijvoorbeeld mooie gegraveerde sieraden. Onze gepersonaliseerde gegraveerde lampen zijn altijd een grote hit. Of wat dacht je van een foto op heerlijke chocolade bonbons?

Een ander leuk cadeau-idee voor meisjes is een gepersonaliseerde kimono met een naam op de rug en bijpassende gepersonaliseerde slippers. Zo heb je een cadeau gegeven dat ze iedere dag kunnen dragen.

Bedankjes voor jouw heilige communie gasten

Je wilt een bedankje sturen aan de gasten die aanwezig zijn op de heilige communie van je kind? Dat is een goed idee! Je kunt dat doen met een klein communie bedankje voor de gasten, om hen te bedanken.

Een leuk bedankt cadeau voor de communie is bijvoorbeeld individueel verpakte chocolaatjes te maken met een persoonlijke tekst, bijvoorbeeld met de datum en naam van de communicant

Een ander leuk bedankje zijn kleine potjes gevuld met chocolaatjes en met een personalisatie om de communie te vieren.

Geld geven voor een communie: maak er een persoonlijk communiegeschenk van

Het is eigenlijk niet zo moeilijk om van een cash cadeau een creatief en persoonlijk cadeau te maken. Natuurlijk kan een contant cadeau ook gewoon met een kaartje in een envelop, maar het is toch net iets leuker als het geld op een persoonlijkere manier wordt gegeven.

Een idee voor een communie-cadeau kan bijvoorbeeld gewoon een mooi ingepakt cadeau zijn, maar dan met een persoonlijk kaartje erbij! Zo wordt het cadeau echt een opvallend cadeau dat indruk zal maken.

Je kunt ook een stapje verder gaan en geld uitgeven aan een leuk cadeautje. Een creatief geld cadeau kan bijvoorbeeld zijn om het geld op te vouwen en aan een boeket bloemen te bevestigen. Maar als je wilt dat je geldcadeau langer meegaat dan een bos bloemen, kun je ook kiezen voor onze gedroogde bloemen van hoge kwaliteit in een mooie houten houder, waarop ook een tekst naar keuze gegraveerd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan de naam en datum van de communie!

Een leuke spaarpot met je eigen ontwerp is ook een absoluut unieke manier om geld cadeau te doen, vooral voor kinderen! Ontwerp de spaarpot helemaal zelf en stop er gewoon het bedrag in dat je wilt geven.