• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Logocadeau

Klanten echt verrassen?

Klanten belonen voor loyaliteit? Een personalized premium weggeven bij aankoop van een artikel? Foutje gemaakt en klanten op een leuke manier “Sorry” zeggen? Wij bieden de leukste artikelen en makkelijkste manier van bestellen!

Meerdere namen of adressen?

Wil je een leuke verrassing sturen naar al je relatie of medewerkers? Lever ons alle namen en / of adressen aan in Excel formaat en wij regelen de rest! Gebruik hiervoor deze spreadsheet.

Designs aanleveren?

Heb je een eigen ontwerp en wil je dit op een van onze producten laten drukken? In de onderstaande bestanden staat beschreven hoe je je ontwerp het best aan kunt leveren.

Kant-en-klaar print bestand aanleveren


Ieder cadeau met een unieke personalisatie
Mogelijkheid tot achteraf betalen
Directe verzending naar de ontvangers
Wereldwijde verzending
Onze cadeau adviseurs
0111 712 466

Relatiegeschenken

Op zoek naar een origineel cadeau als relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk of een uniek cadeau voor het personeel? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! Al onze cadeaus kun je zelf personaliseren met eigen logo, naam en/of tekst. Zo creëer je zelf snel en makkelijk een uniek cadeau, waarmee je een verpletterende indruk kunt maken en mensen je bedrijf niet snel vergeten.
Ben je op zoek naar de laatste trends op het gebied van relatiegeschenken? In dit artikel zetten we 9 laatste trends voor je op een rijtje.

Welkom (terug) cadeaus

Wil je jouw medewerkers na de zomervakantie weer welkom heten? Of zoek je naar een leuke manier om nieuwe medewerkers goed te laten onboarden? Met deze 5 tips helpen we je graag op weg!

Kerstpakketten

Het is voor werknemers, trouwe klanten en relaties een blijk van waardering en een jaarlijks moment om naar uit te kijken: het kerstpakket. Helaas zijn kerstpakketten vaak niet erg persoonlijk en grote kans dat de ontvanger jouw kerstpakket de volgende dag alweer vergeten is. Breng daar verandering in en kies voor een écht origineel kerstcadeau met een persoonlijke touch.
Met iets persoonlijks geef je alle kerstpakketten, eindejaarsgeschenken, en kerstcadeaus nét dat beetje extra waarmee je echt indruk maakt. Kies bijvoorbeeld voor een mooi wijnpakket voorzien van eigen boodschap of verwerk de naam van de ontvanger op een overheerlijke Toblerone.

Bij YourSurprise heb je een tal van mogelijkheden om ieder cadeau uniek te maken. Neem daarom snel een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren!

Belangrijke momenten

Zet deze data alvast in jouw agenda:
- Back to the office september 2020
- Dag van de Leraar 2020: 5 oktober 2020, bestellen voor 28 september 2020
- Kerst 2020: 25 en 26 december 2020, bestellen voor 18 december 2020
- Secretaressedag 2021: 15 april 2021, bestellen voor 14 april 2021
- Dag van de zorg 2021: 12 mei 2021, bestellen voor 11 mei 2021
- Dag van de stagiair: 22 mei 2021, op tijd bestellen!
- Dag van de schoonmaker: 15 juni 2021, bestel voor vrijdag 11 juni 2021

Een duurzaam kantoor

Wil jij graag de eerste stappen zetten naar een duurzamer kantoor? Met deze drie tips geef je een goed signaal af naar je medewerkers en verras je ze ook nog eens met een leuk cadeau.

Originele relatiegeschenken

Cadeaus geven en krijgen is altijd leuk, maar het wordt nog leuker wanneer het een origineel cadeau betreft, speciaal voor de ontvanger gemaakt. Of het nu gaat om een jubileum cadeau voor één van je medewerkers, een bedank cadeautje voor een trouwe klant of een relatiegeschenk als eindejaarscadeau; er zijn altijd redenen om iemand te verrassen met een uniek cadeau. Nog op zoek naar originele cadeaus? Met meer dan 2000 cadeaus in ons assortiment zit er altijd wel een geschikt cadeau tussen. Bij ons vind je originele relatiegeschenken die je waardering laten spreken en relaties met de ontvanger zal versterken.
Wil je meer weten over het juiste relatiegeschenk, bekijk dan ons blog met do's en don'ts rondom het geven van relatiegeschenken.

Marketing en promoties

Ben je op zoek naar leuke mogelijkheden voor marketing-en promotiedoeleinden? Dan denken we graag met je mee. Zo vertellen we je in deze casus meer over een keten van optiekwinkels die hun klanten persoonlijke slippers cadeau gaf bij aanschaf van een nieuwe zonnebril. Of deze Franse escaperoom die alle klanten een chocoladepuzzel gaf als relatiegeschenk voor het nieuwe jaar.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op, waarvoor wij er met alle liefde voor zorgen dat iedereen verrast wordt met een persoonlijk en uniek relatie cadeau.

Inspirationele cases

- Persoonlijke slippers bij aanschaf zonnebril
- Chocoladepuzzel voor klanten escaperoom
- 150 BuddyBeren voor gezinnen met kanker