Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Logocadeau
Apotheek Lijnbaan

"Hele leuke bekers besteld met eigen logo. De kleuren in de logo moesten aangepast worden en daar zijn wij erg goed bij geholpen. Ook hadden wij het verzoek om 1 beker in een andere kleur te bestellen en ook dat was geen probleem. De bekers ook super snel mogen ontvangen en helemaal onverwacht nog een super lekkere attentie mogen ontvangen. Top service!!!"

Plymovent Group BV

"Bij iedereen, zowel onze collega's in Europa als in America, waren er zeer te spreken over de kwaliteit. De order liep goed en contact met de B2B afdeling ging ook geheel vlekkeloos! Bedankt!!"

BEUMER Group Benelux BV

"Onze medewerkers, zowel in België als in Nederland, hebben gisteren de prachtige attentie ontvangen. Fantastisch geregeld!"

De mooiste relatiegeschenken

Wil jij jouw medewerkers bedanken voor hun inzet in dit bijzondere jaar? Of wil je klanten in het zonnetje zetten omdat jullie samen toch een goed jaar hebben gedraaid? Bedank de mensen die meebouwen aan jouw bedrijf dit jaar met iets bijzonders. In deze brochure vind je de leukste gepersonaliseerde cadeaus die écht waardering uitspreken.

Meerdere namen of adressen?

Wil je een leuke verrassing sturen naar al je relatie of medewerkers? Lever ons alle namen en / of adressen aan in Excel formaat en wij regelen de rest! Gebruik hiervoor deze spreadsheet.

Designs aanleveren?

Heb je een eigen ontwerp en wil je dit op een van onze producten laten drukken? In de onderstaande bestanden staat beschreven hoe je je ontwerp het best aan kunt leveren.

Kant-en-klaar print bestand aanleveren

Wil jij geen belangrijk moment missen en word je graag geïnspireerd?

Wil jij geen belangrijk moment missen en word je graag geïnspireerd? Meld je aan voor onze zakelijke nieuwsbrief.
Ieder cadeau met een gratis unieke personalisatie
Mogelijkheid tot achteraf betalen
Directe verzending naar de ontvangers
Wereldwijde verzending
Onze cadeau adviseurs
0111 712 466

Verras met mooie gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

Op zoek naar een origineel cadeau als relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk of een uniek cadeau voor het personeel? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! Al onze cadeaus kun je zelf personaliseren met eigen logo, naam en/of tekst. Wij maken elk cadeau uniek voor jou op maat, dat is onze core business!
Je creëert dus zelf snel en makkelijk een uniek cadeau voor elke medewerker of relatie. Op die manier kun je een verpletterende indruk maken en zullen mensen je bedrijf niet snel vergeten.
Ben je op zoek naar de laatste trends op het gebied van zakelijke cadeaus? In dit artikel zetten we 9 laatste trends voor je op een rijtje.

Onboarding: leuke welkomstcadeaus

Wil je graag iets doen om nieuw personeel op een leuke manier welkom te heten? Steeds meer bedrijven verrassen nieuwe werknemers met onboarding cadeaus. Met deze 5 tips inspireren we je graag hoe jij dit kunt doen!

Kerstpakketten

Het is voor werknemers, trouwe klanten en relaties een blijk van waardering en een jaarlijks moment om naar uit te kijken: het kerstpakket. Helaas zijn kerstpakketten vaak niet erg persoonlijk en grote kans dat de ontvanger jouw kerstpakket de volgende dag alweer vergeten is. Breng daar verandering in en kies voor een écht origineel kerstcadeau met een persoonlijke touch.
Met iets persoonlijks geef je alle kerstpakketten, eindejaarsgeschenken, en kerstcadeaus nét dat beetje extra waarmee je echt indruk maakt. Kies bijvoorbeeld voor een mooi wijnpakket voorzien van eigen boodschap of verwerk de naam van de ontvanger op een overheerlijke Toblerone.

Bij YourSurprise heb je een tal van mogelijkheden om ieder cadeau uniek te maken. Neem daarom snel een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren!

Belangrijke momenten

Zet deze data alvast in jouw agenda:
- Kerst 2021: 25 en 26 december 2021
- Complimentendag: 1 maart 2022
- Dag van de Thuiswerker: 16 maart 2022
- Pasen: 17 april 2022
- Secretaressedag 2022: 21 april
- Dag van de Arbeid, 1 mei 2022
- Dag van de zorg 2022: 12 mei
- Dag van de Stagiair: 26 mei 2022
- Dag van de Schoonmaker: 15 juni 2022
- Dag van de Leraar 2022: 5 oktober 2022

Een duurzaam kantoor

Wil jij graag de eerste stappen zetten naar een duurzamer kantoor? Met deze drie tips geef je een goed signaal af naar je medewerkers en verras je ze ook nog eens met een leuk cadeau.

Originele zakelijke geschenken

Cadeaus geven en krijgen is altijd leuk, maar het wordt nog leuker wanneer het een origineel cadeau betreft, speciaal voor de ontvanger gemaakt. Of het nu gaat om een jubileum cadeau voor één van je medewerkers, een bedank cadeautje voor een trouwe klant of een relatiegeschenk als eindejaarscadeau; er zijn altijd redenen om iemand te verrassen met een uniek cadeau. Nog op zoek naar originele cadeaus? Met meer dan 2,000 cadeaus in ons assortiment zit er altijd wel een geschikt cadeau tussen. Bij ons vind je originele relatiegeschenken die je waardering laten spreken en relaties met de ontvanger zal versterken.
Wil je meer weten over het juiste relatiegeschenk, bekijk dan ons blog met do's en don'ts rondom het geven van relatiegeschenken.

Marketing en promoties

Ben je op zoek naar leuke mogelijkheden voor marketing-en promotiedoeleinden? Dan denken we graag met je mee. Zo vertellen we je in deze casus meer over een keten van optiekwinkels die hun klanten persoonlijke slippers cadeau gaf bij aanschaf van een nieuwe zonnebril. Of deze Franse escaperoom die alle klanten een chocoladepuzzel gaf als relatiegeschenk voor het nieuwe jaar.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op, waarvoor wij er met alle liefde voor zorgen dat iedereen verrast wordt met een persoonlijk en uniek relatie cadeau.

Inspirerende cases

- Persoonlijke slippers bij aanschaf zonnebril
- Chocoladepuzzel voor klanten escaperoom
- 150 BuddyBeren voor gezinnen met kanker

Ondertussen op ons blog

- De leukste kerstgeschenken voor je personeel
- Trends in relatiegeschenken 2020/2021
- Do's en don'ts bij het bestellen van relatiegeschenken
- Personeel welkom heten en onboarden
- 3 Tips voor een duurzaam kantoor

Of bekijk al onze blogs over relatiegeschenken.